Öncelikle bu konuda ikinci bir başlık açmam yanlış ise şimdiden özür diliyorum ama benim için önemli sorularıma cevap almak için yapmam gerekiyordu. şimdi E87 120d otomatik şanzımanlı olan versiyonunda aracın patinaja düştüğünde vites yükselttiğini söyledi bazı arkadaşlar. Bu durum manuel moduna geçirdiğimizde de devam ediyor mu? Çekiş kontrol sistemini devre dışı bırakıp manuel modda bi virajı 30-40 la falan dönmek istesem yarıda mı keser? Hız sabitleyicisi yokuş aşağı inerken hızı sabit tutuyor mu? Ben şu an izmirdeyim, özgörkeyde servis maliyetleri nasıldır ya da ege servist ya da sanayi daha mı mantıklı? Bu aracı her şekilde alıcam 1-2 aya kadar Allahtan mani çıkmazsa çünkü yerine koyabileceğim bir araç düşünemiyorum fiyatına göre. 22 yaşındayım okuyorum otomobil tutkunuyum yeri geldiğinde ekonomi yapmak yeri geldiğinde içimde yatan petrolheadi salmak istiyorum. Eğer varsa bu aracın standartlarını düşünerek (sunroof-hız sabitleyici-dijital klima-performans-arkadan itiş-sürüş kalitesi-BMW logosu :D) araç önerebilirseniz çok memnun olurum, şimdiden teşekkür ederim...