-
Renault Clio 1.3 Tce
Herkese selamlar, nissan juke aracım otomatik olmadığından dolayı eşim kullanamıyordu, ilana koydum güzel rakamı da teklif eden olunca hemen sattım. Değişken piyasa artık haftalık hatta günlük olunca, 1 gün içerisinde araba buldum kendime. Çok fazla kararsızlık ve karamsarlık yaşamadan Clio 1.3 Tce'de karar kıldım.
Touch paket, Titanium gri renginde 2020 model ilk sahibinden 19.500 km'de satın aldım. 1.3 Tce'yi performans anlamında çok övüyorlardı ben de bu kadar güzel beklemiyordum. Çok hoşuma gitti şimdilik.
Ekonomi hayatımız el verdiği sürece eklentiler yapacağım inşallah. Plakası yine referansı :D
https://imgyukle.com/f/2022/06/02/VE4soR.jpg
-
maşallah geçen kullandım güzel hızlanıyor serviste 160 lıgın yazılımını yüklüyorlarmış ozaman mermi olur allah kaza bela vermesin
-
maşALLAH hayırlı olsun kazasız belasız. plakasız olmaz diyorsun he :)
-
Renk güzelmiş hee Megane gibi duruyor fotoda
Güle güle kullan benim de aklımı çeliyor bazen bunlar, kafayı sıyırdık :D
-
renk çok güzel
maaşallah :)
-
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
-
Çok güzel renk Anıl'cım güle güle kullanın. Maşallah :)
-
Hayırlı olsun Anıl Allah kaza bela vermesin. 17 jantları satarsam ki satarım muhtemelen haber vereyim mi :D
-
Tce cok guzel motor, otomatiğide keyifli masallah renkte farklı guzel. Kazasız belasız.
-
Masallah rengi guzelmis, hayirli olsun allah kaza bela vermesin
-
Masallah hayirli olsun Anıl
-
Anılcım güzel günlerde kazasız belasız kullanın
-
Hayırlısı olsun, bugün bizde bir abime icon paket aldık cidden gidişi falan baya iyi 550 tl civarlarına gizli özellik + apple car play açan var fiyatı duyunca mutlu olduk bilgin olsun seninde abi :)
-
Cok guzel arac Tr sartlari icin gule gule kullanin
-
jant coilover aranıyor....
Hayırlı olsun abi iyi gaza getirdik seni :D
-
Anıl hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullan...
Renk çok iyi duruyor hakikaten Maşallah
-
Başkanım hayırlı olsun kazasız belasız.
-
Maşallah Anıl. Bayram öncesi bende beyaz rengini aldım. Gidişi vs çok iyi gerçekten.
İstersen İstanbul'da bir servis(Bildiğim kadarıyla başka atan yok) 160 a çıkarıyor.
Uzun yolda gazlamalı eko modlu karışık 5.2 yaktı. İstanbul-Ordu-Muş. Ş.içi Ş.dışı karışık.
-
3 gün kiralık kullanma imkanım olmuştu, motor şanzıman cidden harika. Kiralık araç olmasına rağmen şehir içi 6.5 litre yakıt ortalamasını görünce baya şaşırmıştım. Rengine maşallah kazasız belasız güzel günlerde kullanırsınız inşallah.