Fiat Yetkili Servis Sorunumuz
Merhaba,
Geçmiş konularda taksi durağımız olduğunu dile getirmiştim. Bir adet 1.4 egea aldık. 2024 model. Bakımları yetkili de yapıldı. Araç daha 45.000 km'de. Kardeşim kullanıyor, çok dikkatli kullanır lakin 30.000 kmden beri kalkışlarda debriyajda ufak bir gıdıklama mevcuttu. Özellikle trafikte kalınca ısınınca artıyordu. Bir de soğuk havada sabah çalıştırınca metal sürtme sesi vardı. Debriyaja basınca kesiyor. Prizdirekten şüphelendim. Bazende 1'e takarken hafif vurma yapıyor. Bakıma her gidişimizde bu arabada bir sorun yok tarzı konuşuldu. Araba bahsi geçen sorunları sürekli yaşatmıyor gününe göre keyfine göre davranıyor.
32.000 kmde arıza ışığı sebebiyle garantiden debriyaj konum sensörü değişti.
42.000 kmde kavga gürültü zorla garantiden baskı balata set değişti.
Araba aynı bir değişim yok. Artık iş inatlaşmaya geldi. Fiat Türkiye'de çözüm bulamıyor. Çünkü servisin ustabaşının bir sorun var demesi gerekiyormuş. Onunla da biraz can yakıcı konuştuğum için bilerek sorun yok diyip duruyor. Kafam atıyor her bakımda bunlara para bayılıp bir de strese gireceğimize dışarıda yaptırıp işimize bakalım diyorum ama 2 yaşında arabanın garantiyi bozma fikri de mantıklı gelmiyor.
Fikir ve önerilerinize açığız.