-
2005 Clio RS (Sedefli Sarı) 20zn766
-
Devamı..
-
Allah kaza bela vermesin, en beğendiğim Clio şekli...
Sarı & Ph2...
-
Düne kadar en beğendiğim RS kasasıydı :) Son RS'i görene kadar :) Senin aracında maşallahı var çok temiz ve göz alıcı duruyor. Daha sportif bir jantla alçalsa tadından yenmez. Maşallah
-
udghu :Saol Kardesim Cümlemize iNSALLAH..Tesekkür ederim..
jerky : Beyendiğine Sevindim Kardesim..işin aslı dediklerini yapmak istiyorum ama burda yollar cok kötü suan heryeri kazıyorlar o icin yaza insallah..Saol Kardesim..
-
Maşallah kazasız belasız
Renk çok güzel.
-
Maşallah Kazasız Belasız bi rs kullanıcı olarak Çok güzel Renge bitiyorum zaten =) utku sulanma sakın =)
-
-
Maşallah,Allah güzel günlerde kullandırmayı nasip etsin fotocengiz:D..Sonunda çekebildin fotografları:) Aracın hiç bir eksiği yok bence,sadece yaza doğru orj. jantları simli füme +3,5cm yay yapabilirsin..:icon_tup:
-
Maşaallah kazasız belazsız çok güzel rengi varmış.
-
seker gibi RS kazasiz belasiz bin cok guzel
-
maşallah çok güzel eksiksiz şık bir araç güle güle kullanın:):)
-
Alıntı:
NOTED Nickli Üyeden Alıntı
udqhu :Saol Kardesim Cümlemize iNSALLAH..Tesekkür ederim..
Jantları bence de biraz koyu yapabilirsin. Yurtdışında çok örneği var ve çok iyi duruyor.
Yay olarak bikaç çeşit kullandım, tecrübelerimi paylaşayım..
Apex çok güzel düşürüyor, ama pist dışında çok verimli değil. Hem yol tutuş hem konfor olarak. Amacın görüntü ise alınabilir..
H&R çok hafif bi alçaklık sağlıyor, hafif bi sertlik var.. Bence o kadar para verdiğine değmez..
3.5'luk eibach H&R den biraz daha fazla alçaltıyor, konfor yine kabul edilebilir düzeyde..
He sen ne kullanıyorsun dersen, hepsini taktım çıkardım, şu an stock yaylarımla takılıyorum, havalar güzelleşince 5'lik eibach takıcam :)
Başka soru veya sorunların olursa yardımcı olabilirim..
Benden daha bilgili ve tecrübeli RS sahipleri var, onlar da gördüklerinde yazacaklardır..
-
Çok güzel gözüküyor, kazasız belasız kullanmanı dilerim.
Aşırı olmasada biraz yere yaklaşsa en azından çok daha güzel olur :)
Mahş...
-
-
renk muhteşem, jantlar birazcık büyük geldi gözüme. jant rengi daha koyu olursa daha küçük ve hoş durabilir.
-
chip yapmissin dynoya cikardin mi once ve sonrasinda?
-
araban çok güzel güle güle kullan...
MK1 clio Rs lerle denedin mi?
-
harika bir araba teslim etti Alper abi, Allah kaza bela yüzü göstermesin insallah hayırlı olsun