Merhabalar, adım ismail, izmir'liyim fakat iş icabı Kıbrıs'ta bulunmaktayım.Küçümlüğümden beri baba mesleği sayasinde sanayide otomobillerle içiçe büyüdüm. Nissan Laurel Altima sahibiyim. Umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz ;)
Printable View
Merhabalar, adım ismail, izmir'liyim fakat iş icabı Kıbrıs'ta bulunmaktayım.Küçümlüğümden beri baba mesleği sayasinde sanayide otomobillerle içiçe büyüdüm. Nissan Laurel Altima sahibiyim. Umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz ;)
ve aleykümselam:D
hoşgeldin.
Aramıza Hoşgeldin.. İyi Forumlar..
Hoşgeldin keyifli forumlar:)
Hosgeldin..
keyifli formlr h. geldin
hoşgeldiniz....
hoşgeldiniz . . .
keyıflı forumlar ısmaıl aradıgını bulucagına emınım
hoşgeldin.
hoşgeldin keyifli forumlar.
Hoşbulduk arkadaşlar :)
hoşgeldiniz kıbrısın neresinden?
alp ismail güzelyurt girne arasında çalışıyor arada bir magosayada gelir...öğrenci deil ama tanıdık arkadaş ...
Alp Rıdvan'ın dediği gibi Güzelyurt Girne arasında bir yerdeyim ;) Anladığım kadarıyla sende Magosa dasın ;)
Evet, valla 3gün sorna Türkiyeye gidicem muhtemelen Rıdvanda gidicek, okul açılsın 2. dönem güzel bi buluşma ayarlıyalım kıbrıslılar olarak. Sitede epey kıbrıstan arkadaş var.
bugun fuatla konustuk hayırlısıyla ef2 yi fuata satıyorum bakalım guzel bısıler cıkıcak ınsallah fuattan onunda sarı eg sını gordum k swapı bugun fena makıne olmus...ıkıncı donem guzel bulusma olur o zmna kadar jantlarımıda alırım.