-
07 et 665
Herkese selamlar , aranıza yeni katıldım.23 yaşındayım arabalar benim için bir tutku bunu ehliyetimi aldığım gün anladım :) ilk aracım 97 accent kore kasa sedan dı modifiye olarak spor yay (accent için özel kesme değil vogtland) yed hava filtresi xenon farlar tampon ve 17 milano design black slim jant vardı ,şu an corsa c var günlük hemde spor olsun diye 1.4 aldım GSİ 1.8 çok gereksiz olur dedim hergün için ama 90 hp şehir içi kullanımı performası arrtırmak için takviye yapıp yeterli olacağını düşünüyorum German style gibi yapmak istiyorum.
Saygılar sevgiler iyi forumlar.
Eray TOSYALIĞLU
-
hosgeldin keyifli forumlar.
-
-
Hos geldin keyifli forumlaR.
-
Çok teşekkürler arkadaşlar sağolun bu sıcak karşılamalar için ;)
-
Hoş geldiniz keyifli aktif forumlar.
-
Sağolun hoşbulduk ne çok 07 varmış sevindim doğrusu abiler arkadaşlar inşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz beraber yeni şeyler öğreniriz saygılar.
-
hoşgeldin,keyifli forumlar.
-
Teşekkürler Yasin bey hoşbulduk 07 mekan eski sanayi den selamm :D
-
-
Teşekkürler Sinan bey hoşbulduk sağolun iyi forumlar dilerim.
-
-
Alıntı:
turboALİ Nickli Üyeden Alıntı
hoşgeldinn daya ofseti:D
hoşbulduk sağolun ofset varda alet çok havada benim moralim bozuluyor bakınca arkadaşlarınkiiyle yanyanayken:D şimdi 3,5 spor yay (eibach - fk- hr)bunlardan birini orjinal stock amortisöre takayim diyorum nasıl olur acaba ? coilover gerekli mi?
-
-
-
-
Teşekkürler hoşbulduk,bugün yaşadığım bir olayı paylaşayım istedim sizlerle antalyada yaşayanlar yada bilenler tanır dedeman yalım ın orada dönerken honda buluşmasına denk geldim daldım aralarına bakındım baya sağlam makinalar gelmiş 1 atmosferik 1 de turbolu civic vardı ki görmeniz gerekirdi sonrası ***** millet piyasaya çıktı zaten gürültüden polis gidip geliyordu sürekli ..
-
-
Alıntı:
aqustic Nickli Üyeden Alıntı
hoşgeldın iyi forumlar
teşekkür ederim sağolun hoşbulduk..