xhzxdhczxshxchcx
[/B]
Printable View
xhzxdhczxshxchcx
[/B]
Sağolun Teşekkürler :)
kazasız belasız ...
dizeline 5 sene bindim tam
Yalnız izmit zaten app fontta basmıyormuydu :)
+birde yan çıtalarıda taktırabilirsin fiatın nedense 2005ten sonra sökütüğü kısımları hani :)
Sağolun Teşekkürler .
Dizelini Almak İstemedim. Benzinli Daha Makul Geldi . Az Harcıyor Bana Göre .
İzmit App Fontta Basıyor Ancak Farklı Olmak İçin Bastırmıştım . Boşa Bastırmadım . Şimdilik Odamda Asılı Duruyor :D Hangisi Güzel Olursa Onu Takıcam . :)
Yan Çıtalara Gelince Gerek Yok Bence . Zaten Arabanın Renginde Fazla Belli Olmaz . Böyle Daha Güzel :)
bende yeni sattım
abartmadan şu şekil bir şeydi benimki
maksat göze kötü durmasın :)
http://www.sahibinden.com/albea_1_3_...XQQdisplayitem
Maaşallah kazasız belasız...
hayırlı olsun işlemlerden sonra daha güzel olur inş:)
Güzel proje listeye bakılacak olursa sonuç iyi olacaktır maşallah ;)
maşallah. liste güzel. istediğin gibi olur inş. kazasız belasız.
maşallah kazasiz belasiz.. ama 3.5 luk yay ile kurtaramazsin en azindan 5 cm yerçekimi lazim sana=)
inşallah istediğiniz gibi olur kazasız belasız
rengi hoşmuş maşallah:)
umarım listeni bir an önce hayata geçirirsin ancak filtre olarak k&n tercih etmen daha iyi olacaktır kazasız belasız günlere
Herkese Teşekkürler . Allah Size Daha İyilerini Nasib Etsin :)
Güzelmiş Araç. :) Hayırlısı Olsun :)
Sağolun , Teşekkürler :) . Fazla İndirmek İstemiyorum Aracı . Enine Boyuna Düşündüm . Rahat Edemeyeceğimi Düşündüğümden 3.5 Cm Yay.a Karar Verdim . Hiç Değilse Leylekliğini Alır . :)
Rengi Açıkçası Yalan Söylemeyeyim Denk Geldi :D . Tek Olan Araç Buydu . Ucuzada Aldım Doğrusu . 18.650 TL. Ye Kasko Dahil Benim Oldu . :)
Şu An Düşünme Pozisyonundayım . En İyisi Hangisiyse Onu Uygulamaya Çalışıcam :) Yorumun İçin Teşekkürler :)
maşallah kazasız belasız...
Sağolasın Melih Teşekkürler :)
Maşallah :) aklındakileri yaparsan gayet hoş olur bence
kazasız belasız maşallah palio albea lar 3.5 cm ile hiç dusmuyor 5 cm yaylar bile öyle
Sağolasın , Teşekkürler :) Çok Fazla Düşürmeye Niyetim Yok Zaten İdeal Boyda Düşse Yeterli . Reptile Olmayacak Yani . Leyleklikten Az Bişey Kurtarsın Kendini Yeterli . 1-2 Sene Sonra 99-2001 Arası Honda Civic Sedan 1.6 Manuel Almayı Planlıyorum Zaten . İnşallah İstediğim Gibi Olur. :)