Hemen hemen bütün kalkışlar var.
‪akhisar.mp4‬‏ - YouTube
Printable View
Hemen hemen bütün kalkışlar var.
‪akhisar.mp4‬‏ - YouTube
mukemmel cekım emegıne saglık kardesım sesler mukemmel cekım mukemmel herseye sonda..:D:icon_tup:
Ellerine saglik harika olmus bi daha yasattin o günü bize :))
Eline sağlık emre çok güzel :)
ellerinize sağlık emre bey,gayet o anı yaşatmışsınız.
Tesekkurler 10 numara 5 yildiz cekim olmus tebrik ederim
Kolay degil o gunesin altinda bu cekimleri yapmak bunun icinde takdir ederim
harbiden çekim eyvallah da güneşin alnında bunu yapmak büyük başarı harika görünüyo
Eline sağlık ... Kusursuz bir çekim olmuş.
Harika çekimler Emre , zenci olmuşsundur :)
Turuncu Kadetin itb seside önden çok hayvani çıkıyormuş :)
dostum harıkasın ellerıne sağlık...
Eline sağlık kardeşim burdan çok daha net görebiliyoruz yaşadıklarımızı..sar sar saRRR :D
gitmiş kadar oldum ceken arkadasın eline saglık
mükemmel çekimler olmuş.eline sağlık kardeşim..
dostum bende bunu bekliyorum dünden beri teşekkürler eline sağlık :)
yanlız en zevkli hulk ile subarunun kalkışları olmuş heyecan hat safhada :D
edit......
kadir abi sen daha iyi bilirsin ama bence çok yüksek kalkıosun araba bu sefer sarıo,sarıncada 2'ye erken atmmak için çok kesicide kalıyosun mecburen yoksa bayılıyor geçen yarışda 2'ye her erken atışında bayılmıştı gördüm :( ben "CVK" rs ile orda 13.810 yaptığım yarışta 3000 dd kalktım hep,antremanlardada denedim 4000-4500 arası kalkarsam 14.200 lerde oluodu zamanım :icon_tup: tork aygırının hakkı 3000 dd bence ,bide lastiklerini biraz daha ısıt abi ;) ben lastik ısıttığımda sigara izmariti lastiğe yapışıyordu :hahaha:
çekimin yeride kendide mükemmel olmuş,ellerinize sağlık :icon_tup:
Hüso, ben geçen sefer geldiğim lastikle gelmedim o hayvani lastiklerden bu sefer tırstık biyeri kırar diye onlar harbi tutuyodu zaten o tutmayla balatayı yaktı attı.. Bu seferde çok iyi bronze balata ile 180 taban lastikle kalktık nekadar ısıtsamda tutunamadım , seeding sonrası lastikleri değiştirelim dedik ama arkadaşlarımız gitmişti o saatte kaçırdık o lastikleride neyse ben nasıl lastik takarsam takıyım aks cortlucaktı zaten .. 4 Eylülde görüşmek üzere hüsocum seni seviyore :hahaha:
Elinize sağlık,çok güzel çekim olmuş.Araçlara maşallah:icon_tup: