Evet abilerim, yaşıtlarım, kardeşlerim. Yaklaşık bundan iki ay önce araç tavsiyesiyle ilgili bi konu açmıştım. Dün akşam babama araba meselesini açtığımda aldığım cevap cidden canımı çok sıktı. Moralimi bozdu. 1 kasım gibi hayırlısıyla alırız dediği araç için şimdi, olmaz dedi. Nedenini sorduğumda, sınavı gir, adam akıllı bi yer kazan sonra gel yanıma dedi. Haliyle üstüne daha fazla laf söyleyemedim. Kapandı konu. Şimdi, yaklaşık 10 Lira kadar birikmiş param var.
Şimdi sizden tavsiye istediğim noktaya geliyim. Şimdi ben bu birikmiş paramla gidip araba mı alıyım ? Yoksa sınava kadar bekliyip, daha yüksek model bi arabayı mı aldırayım ? Oturup düşündüğüm zaman, 10 liraya aldığım arabaya illa ki vakit harcıcam. Sınava yoğunlaşamıcam. Ne yapmalıyım bana bi akıl verin. Cidden canım çok sıkıldı bu mevzuya.
Bide babamın 1.4 tipo'su var. Okula gidip gelmek için onuda isteyebilirim ama olumlu sonuc alabiliceğimi sanmıyorum.
NOT: Araç tavsiyesi açtığımda farklı tepki gösteren, inanmayan abilerim yaşıtlarım vardı. Belki yine benzer bişey olucak, bak işte şimdi kıvırıyo falan diyen abilerim olur belki. Şimdiden canları sağolsun. Herkes istediği gibi düşünmekte serbest elbet. Saygı duyarım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.