-
34 YK 654 nostaljia ( İntegra )
-
Maşallah çok temiz duruyo.
Allah kaza bela vermesin :)
-
-
güzel araba allah kaze bela vermesin...
-
-
-
Maşallah cok iyi gercekten cok güzel bakıldığı belli km ne durumda acaba cok merak ettim ?
-
-
Alıntı:
turboALİ Nickli Üyeden Alıntı
159bin kmde şuan.
Tşk ederim maşallah cok cok iyi bakılmış gerçekten böyle integra görmek sevindiriyor insanı maşallah tekrar...
-
teşekkürler saolasın araba değil zaten bu aileden biri :)
-
maşallah allah kazasız belasız nice seneler bindirmeyi nasp etsin orj specmiş hemide :)
-
Çok temiz arabaymış. Maaşallah. İlk defa kendi teg'imden başka bir teg'i beğendim :)
Yalnız Techturkey üyeleri genelde amcadan dededen bulur böyle orjinal arabaları, ama böyle orjinal binmez, oynar durur arabasıyla. Sen hep böyle stock mu bineceksin? Yoksa var mı projeler?
-
Alıntı:
o.b.k Nickli Üyeden Alıntı
Çok temiz arabaymış. Maaşallah. İlk defa kendi teg'imden başka bir teg'i beğendim :)
Yalnız Techturkey üyeleri genelde amcadan dededen bulur böyle orjinal arabaları, ama böyle orjinal binmez, oynar durur arabasıyla. Sen hep böyle stock mu bineceksin? Yoksa var mı projeler?
araba amcadan dededen alındı zaten. araba önümüzdeki 2 sene orj olarak kalıcak zaten garaj arabası sonrası yine orj bozulmadan en fazla bi jant ve yay olur yani.:icon_tup:
-
Cok diri duruyo ya masallah integraya :) benim eski tegle ayni renk cok begendim
-
maşallah gördügüm en güzel integra bence
-
Allah nazarlardan saklasın çok temiz çok güzel güle güle binin
-
Maşallah böyle teg'ler görmek beni sevindiriyor.
-
kazasız belasız içi dısı tertemiz masallah
-
Maşallah özenle temiz bakılmış gözüküyor. Allah kaza bela vermesin. :)