arkadaşlar önceden tinypic'ten yüklüyordun şimdi tinypic açılmıyor ımagechack'mı nedir o sitedende yükleyemedim başka varmı bildiğiniz bir site
Printable View
arkadaşlar önceden tinypic'ten yüklüyordun şimdi tinypic açılmıyor ımagechack'mı nedir o sitedende yükleyemedim başka varmı bildiğiniz bir site
evet arkadaşlar kimler hangi siteden nasıl yüklüyorlar
Upload.gen.tr - Dosya Yükle Resim Upload
HizliUpload.com - Resim Yükleme Servisi
Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim
İmageTR ~ Bedava Resim Yükleme Servisi |Resim Upload|Resim Yükle|İmage Upload|Free İmage Upload|İmageTR.Net
Bunları google'dan buldum ne kadar iyidir hiç bilmiyorum.Ben genelde İmageshack ve tinypic kullanıyordum
İmageshack içinde;
İmageshack.us'a girin browse yazısına tıklayıp resmi seçin sonra altta şimdi yükle yazısına tıklayın yüklüyor sol tarafta linkleri görebilirsiniz ama kayıt olanlar için daha rahat en azından sürekli kayıt olun yazısı görmüyorsunuz
bende hep tinypic ten yüklüyordum ama site açılmıyor imageshack o siteyide çözemedim yükleyemiyorum
İmageshack'tan yükleme yapınca ben göremiyorum fotoları,
tinypic bende açılmıyor,
düzgün doğru, fotoğraf boyutunuda ayarlayabileceğimiz bir site bende arıyorum,
tinypic'te ne güzel 15'e ayarlıyordum :D
başka yerlerden yüklüyorum, çok büyük oluyor,
sonra kızıyorlar, ekran kartı yandı vs. diye :D
e-mail yazmaya gerek yok hiç uğraşma browseden resmi seç mail fln yazmadan mavi renkteki şimdi yükleye tıkla karşına kayıt ol tarzı birşey çıktığında sağ köşesindeki kırmızı ''X'' e tıkla kapat sol tarafta linkleri görürsün zaten.Ama daha önce dediğim gibi üye olanlar için daha kolay direct link şeklinde alabiliosun
hızlı resım en kolay ve hızlısı dostum tavsıye ederım:D
kalıcılığıda önemli.tinypic sağlamdı ama girmiyor artık. ben hizliresimi kullanırdım hep ama 1 ay sonra pert oluyor resimler o yüzden bıraktım.
facebooka yükle resmin üzerine sağ tıkla özellikler linki kopyala yapıştır ben hep öyle yapıyorum
sonunda hızlı resim yükle den yaptım yardımları için herkeze teşekkür ederim:)