ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTEYİM KESİNLİKLE O GÜN RSLERİN GÜNÜ DEĞİLDİ O YÜZDEN YORUMLARI ONA GÖRE YAPALIM ARAÇLARA MAŞŞALLAH
SS Rs YC Rs
SS Rs YC Rs
SS Rs CVK Rs
SS rs vs CVK rs vs YC rs
SS Rs CVK Rs
SS CVK YC FİNAL :)
Printable View
ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTEYİM KESİNLİKLE O GÜN RSLERİN GÜNÜ DEĞİLDİ O YÜZDEN YORUMLARI ONA GÖRE YAPALIM ARAÇLARA MAŞŞALLAH
SS Rs YC Rs
SS Rs YC Rs
SS Rs CVK Rs
SS rs vs CVK rs vs YC rs
SS Rs CVK Rs
SS CVK YC FİNAL :)
tüm araçlara maşallah
maişallah..
Maşallah tüm araçlara. Vites atışlar güzel adam yaşıyor resmen :D
Son videodaki arkadaşın air intake e sürekli intercooler demesi de ayrı bombaydı :D
ah bide derdini anlatabilse dimi :D
SS'in filtre olayı çok çok iyi, direk mis gibi soğuk hava. iyi düşünülmüş.
Bütün araçlara maşallah ve geçmiş olsun diyelim :)
okan rollinglerde de mi görecektik seni 106cı ruhu gitmiş adam boy hesabı yapıyor tartışıyor harearetli bile :D
ulen bi Air intake:agbe: diyemedim yaaa :hoo: dilimi eşşek arası soksun 40 kişiyle uğraşırsan olacağı bu
maşallah :) ali abiye bak ahahaha bırak bırak bırak :D:D
maşallah araclara ozellıkle ''interkolerlı vıdeo'' yu cok begendım
herkezin üstünde bi cenabetlik olm naptınız :D rs çiler ıolarak bi hamam styla yapak :D:D karteri vuran vurana :D kayayı altıma aldım allahtan delmedi :D bana olmayan okana oldu kısmet daha kötü bişede olabilirdi eve dönüşte okan 2.kez yarıcaktı karteri ben kurtardım :D basma lan dur diorm gülüo şopar şopar:D son anda frenledi :D
ahahaha senmiydin o intercoolercı :D
bu hafta 5. kez çıktım bizim cvk okan saolsn bu gün 6. :D :D bu günde çıkıyorum battı balık yan gider :D:D petrol buldumda ahaha:D okan geliosan alo de :D
anam tipe bak uhauga :hahaha: abı kac kere dedım o kadar yakından cekme diye =))
Paranın gözü kör olsun :D Her gece her gece rolling :D
Maşallah RS lere son video olay :D