-
BMWciler bakın bakalım :)
-
bugün 65bin km de 321m3 e bindim hiç bir e36 yı görmüyo gözüm bana sorma :D
-
Alıntı:
Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı
bugün 65bin km de 321m3 e bindim hiç bir e36 yı görmüyo gözüm bana sorma :D
peçete veriymi abi :hahaha:
-
valla peçete bile kesmez beni :D
-
Alıntı:
s2k Nickli Üyeden Alıntı
Kanka sahibinden ilanları gerçekten çok yanıltıyor, bu yukardaki bedevi bi gün araba bakacağız gel dedi ilandan bakmış neyse gittik arabaya bakmaya adamlara direk dalacaktık, gidip bakmadan ilandan yorum çok yanlış anca tanıdık araç olacak.
-
Alıntı:
MiaMi Nickli Üyeden Alıntı
Kanka sahibinden ilanları gerçekten çok yanıltıyor, bu yukardaki bedevi bi gün araba bakacağız gel dedi ilandan bakmış neyse gittik arabaya bakmaya adamlara direk dalacaktık, gidip bakmadan ilandan yorum çok yanlış anca tanıdık araç olacak.
aynen boşuna yol yaptım okadar :D fotolarda dda bebek gibi duruyodu ama hak ver sende bana :D
-
lan bi el atın Eray yiycen küfürü amk 5 senedir e36 bulucan hayvan herif :D:D:D
-
üşüyoruz doktorr reyizzz :D
-
Alıntı:
üşüyoruz doktorr reyizzz :D
lan olum sen nası bı adamsın dolasma ortalıkta bmwcıyım dıye :beuj: mustuu nerdesın olum kurtar benı bu herıften :D:D:D
-
valla ben tempramı satarken sahibinden de gerekli açıklama dışında aracın özelliklerini yazmıştım sonra çoğu tempra ilanlarında aynı yazıları görmeye başladım ki bazı araçların birden fazla ilanlarıda mevcut satıcılar sattıkları araçların ilanları kaldırmıyorlar bile yeni satanlarda genelde birden fazla ilan açıyorlar anlamadığım olay şudur sahibinden.com için söylüyorum bazen bakyıorum da fiat marka bir araç atıyorum opelde gözüküyor bu nasıl bir ilan onaylamaktır hala çözebilmiş değilim temprayı almadan önce sahibinden bulduğum en az 10 tane araç vardır hepsini gösterdik ustalarımıza ve hep ilanlarda yazanların sahiplerinin anlattıklarının dışında kötü yorumlar aldık benim düşüncem sahibinden.com değilde araba pazarlarında gerçekten daha güzel araçlar var ben sahibinden.com da satamadğım aracımı araba pazarında ilk hafta da sattım...
-
doktor bunlar cok paali yav
-
1994 model 325 e m3 parası ıstemıs adamlar hahahahah :) ne ıcıyor bunlar ya !
-
Alıntı:
GökhanOluk Nickli Üyeden Alıntı
doktor bunlar cok paali yav
Kanka ucuzu varsa gidip çökelim :D:D:D zaten arabaya bakın sadece ilandaki paraya değil yalan onlar turist fiyatı :p
-
Alıntı:
searock/// Nickli Üyeden Alıntı
1994 model 325 e m3 parası ıstemıs adamlar hahahahah :) ne ıcıyor bunlar ya !
Ahanada bmwci geldi :D:D:D yap bi güzelikde şööle eş dosttan mezar spec eli yüzü düzgün bişey alalım bmwci olalım :D
-
Alıntı:
s2k Nickli Üyeden Alıntı
Kanka ucuzu varsa gidip çökelim :D:D:D zaten arabaya bakın sadece ilandaki paraya değil yalan onlar turist fiyatı :p
drift icin bakıyon dimi :D
-
Alıntı:
drift icin bakıyon dimi :D
Lan sırf belasınız yemın edıyorum :D:D:D
-
Alıntı:
s2k Nickli Üyeden Alıntı
Lan sırf belasınız yemın edıyorum :D:D:D
HAhahha , bende nerde kaldı bu herif diyordum :D AHahah
Bu arada dün 23.500'e 95 model E36 M3 aldık.Sarı renk coupe.Fena değil hani durumu.Bunlar pahalı geliyor bana da.
-
Alıntı:
Mechanix Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada dün 23.500'e 95 model E36 M3 aldık.Sarı renk coupe.Fena değil hani durumu.Bunlar pahalı geliyor bana da.
Seni tanıdıgım gune lanet olsun :D:D:D
ROBu ben ayarladım sıze sıra sızde :p
-
aslında ben bi araba biliyom ama :D dimi musti :D
-
ızmırde 27.500 lıraya m3 var 96 model. araba nedır ne degıldır bılmıyorum m3 un olusu 325den ıyıdır.
arabayı tanımam,galerıyı hıc tanımam sadece onunden gectıkce goruyorum epeydır duruyor galerıde. 07 plaka
BMW M Serisi M3 1996 Model 27.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 59075394
-
Alıntı:
abi ZY plaka olan sarıyımı aldınız sız yoksa ?
-
Alıntı:
aslında ben bi araba biliyom ama :D dimi musti :D
Şööle SCli 325 gibi bişeymi :D:D:D
-
Alıntı:
mesutgti Nickli Üyeden Alıntı
o olabilir aklımdan geçmedi değil artık drift lerde göreceğiz galiba senin eski emüçü eğer oysa :)
-
Alıntı:
by serçe Nickli Üyeden Alıntı
o olabilir aklımdan geçmedi değil artık drift lerde göreceğiz galiba senin eski emüçü eğer oysa :)
oymuş zaten arac baktım şımdı ılana satıldı yazıyo ondan baskada yoktu ucuz paraya satılık ıstanbuldan sarı :)
-
Lan neye el atsak kapısılıyo kafayı yıycem y a :D
-
Alıntı:
s2k Nickli Üyeden Alıntı
Lan neye el atsak kapısılıyo kafayı yıycem y a :D
abı alınıcak bı araba degıldı zaten bosver :D
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-m3-sorgu.html
konusu burda o aracın abı bakabılırsın
-
Alıntı:
Tamam hatırladım sımdı bı arkadas surlara uctum falan demıstı :D:D:D
kaca aldılar oda onemlı tabı :p
-
Alıntı:
s2k Nickli Üyeden Alıntı
Ahanada bmwci geldi :D:D:D yap bi güzelikde şööle eş dosttan mezar spec eli yüzü düzgün bişey alalım bmwci olalım :D
bi bakalım :) varsa acıl paraya ıhtıyCI OLAN bırı, hemen bır sevap ısleyelım :) adamın yardımına kosalım :) gecen 22 ye m3 gıttı 95 gozumun onunda ankarada :)
-
Alıntı:
s2k Nickli Üyeden Alıntı
Tamam hatırladım sımdı bı arkadas surlara uctum falan demıstı :D:D:D
kaca aldılar oda onemlı tabı :p
o arkadas benım zaten abı :D
-
valla dün 97 model 17,000 Km de bir 3.20i aldık gırtlağına kadar dolu özel sipariş :D benimde gözüm hiç bişi görmüyo :D
-
Alıntı:
mmustu Nickli Üyeden Alıntı
valla dün 97 model 17,000 Km de bir 3.20i aldık gırtlağına kadar dolu özel sipariş :D benimde gözüm hiç bişi görmüyo :D
Lan bırakın bu ıslerı anasını satıyım sen Erayla cok gorusme yalanlarınız bır oldu anasını satıyım ne zaman bısey sorsam kankaa dun bı t ane vardı uc kurusu aldık bebek boyasız 5bınde 3bınde ahahah :D:D:D
-
beyler bırakın onu bunu ben fabrikadan sıfır 321ik m3 sipariş ettim gözum kulagım hiçbişe duymuyo :D:D:D
o deilde ilk aracın dösemeler kıymetli M kumas bilmemne antrasit favorimdir guzel duruyo arac ama 06 olunca 2 kere dsunmek lazım dirft içinse eger bozuk m3 almak daha mantıklı en azından dif şanzuman aks ve şaft derdiniz olmaz
-
aynen nedense 06 plaka bmw almak fikri bile tüylerimi diken diken ediyo :D
ama ilk linkteki araba güzel :D
-
ankaradaki ilan daki 3.25 gerçekten düzgün temiz bi araç.
ya sağ ya sol çamurluk değişmişti ön. sahibi boyacı zaten sanayide hiç üzmez ince ince biner arabasına.araç otomatikten döndü zaten.hiç yorulmayan bakımı eksik edilmeyen bi araç.
-
Alıntı:
Alıntı:
BMW M Serisi M3 1995 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - Pasif İlan - 63245357
Mustafa abi eğer bunu aldıysanız 500tl fazlaya almışınız :D
adam bana internetten 23'e bırakmıştı, telefonla 22.5 olurdu,
araç başındada 22 olurdu :hehe::hehe::hehe:
-
Alıntı:
s2k Nickli Üyeden Alıntı
Şööle SCli 325 gibi bişeymi :D:D:D
scli scsiz atmosferik sokuk toplu nasil istersen :D
-
Alıntı:
scli scsiz atmosferik sokuk toplu nasil istersen :D
sokuk hıcbvıseyı oladan SCli en ucuz sekılde :D:D:D
bıde suna bı bakın bakalım
BMW 3 Serisi 3.25Ci 1996 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 55673081
-
-
Alıntı:
3.28 ccabrio var olmamı
olurmu amk sence :Deli:
-
üstünü açıp rayhan gözlükleride taksan 45derece açıyla devam etsen budamı gol değil