beyler bayanlar, bayramda kim nerede olacak? ben cuma akşam akçay'a uzuyorum, tabi önce kalorifer hortumlarını değişmem lazım :D
Printable View
beyler bayanlar, bayramda kim nerede olacak? ben cuma akşam akçay'a uzuyorum, tabi önce kalorifer hortumlarını değişmem lazım :D
Akçay... Yazın harika biryer kışın nasıl oluyor acaba
bayramda evde cekirdek tv 2 lisini yapıcam :D deneyimlerimi paylaşıcam :)
banada bayramdan sonra hatunla gidilebilecek şöle şaraplı falan güzel bi kasaba ve butik otel lazım marmara bölgesi sınırlarında deniz kenarı tekerlek üstü olmicak pop kek falan filan var artık :D
tmm tmm yazarken çok şey istediğimi farkettim ve el frenini çektim :)
varmı önerisi tavsiyesi olan?
alacati cesme taraflarina gelcek olanlari beklerim alacatida otelim var tanismaya bayramlasmaya beklerim
buradan 70 km uzakta olan memleketime :icon_wack
Cuma günü öğleden sonra Ankara ya yola cikiyorum.o aksam orda kalıp ertesi sabahta kacta uyanırsam artık antalya ya geçmeyi planlıyorum :D hatta suanda yol icin cd leri hazırlıyorum :)
Bende Eskişehirden Giresuna 800 km gitcem:)
Hırsızlara iş çıkarmasın bu konu :D
bende pazar'a Urfa'ya gidiyorum bayram için. Memleket rules :P
avrupa turu yapıcam istanbuldan bi başlıcam tekirdağ ipsala keşan şarköy :D
Mersine yola çıkıyorum yarın akşam :)
Eyvallah abi (:
Bayram rotası İstanbul- Konya,Akşehir-Eskişehir-Bursa-İstanbul. Takribi 1000 km.
bayramda full çalışıyorum herzamanki gibi
Bayramda angaradayim bebeler ile takılırız :D
beyler, ist.yakınlarında tavsiyeleri bekliyorum:)
çoğunluk olduğu yerde sabit anlaşılan...
2 haftalıgına antalya 1-2 gunlugune izmit sora gene lanet istanbul :D
Allah herkese hayırlı yolculuklar nasib etsin dikkatlice kazasız belasız gidin gelin :)
bu bayram evdeyım maleseft konya merkezde kendı capımızda kosturcaz kafaya esersede bı antalya yaparız 1.5 saatlık yol :)
kıbrıstan adana ya geldım :)
http://2.bp.blogspot.com/_yOgVaT5RWx...o/s1600/07.jpg
bizimkiler armutluya gidecekmiş ikinci gün...ben istanbuldayım
Cuma öğlen Kastamonudan istabula. Bayramdan sonra yine kastamonu. Naletolası sınavlar... :(
Ben Eskişehir'deyim, ayın 13'üne kadar :)