Kafam oldukça karışık bi türlü kafama göre araç bulamadım.. Bazı ailesel sebeplerden ötürü jettamı satmak durumundayım. 25.000 tl'ye kadar spor(gazlamalık) araç önericek olan varmıdır? bu paralara ne alınabilir ?..
Şimdiden teşekkürler..
Printable View
Kafam oldukça karışık bi türlü kafama göre araç bulamadım.. Bazı ailesel sebeplerden ötürü jettamı satmak durumundayım. 25.000 tl'ye kadar spor(gazlamalık) araç önericek olan varmıdır? bu paralara ne alınabilir ?..
Şimdiden teşekkürler..
Mitsubishi czt olabilir peugeot 207 gt olabilir czt tercihimdir...:D
tek kapı düşünürsen dizel ibiza sport. 4 kapı da temiz bi vti..
Czt'ın tipi hiç hoşuma gitmiyor.. 207 gt düşünülebilir aslında rc olsa iyi olurduda bütçe el vermiyor...
Tek kapıda olur.. dizel araç düşünmüyorum.. vti'da olurda Vti'ın temizi 25-26 istenen şu piyasada 97-98 model araca 25-26 vermek ne kadar mantıklı tartışılır..
evet gt yada rc 207 de var.. a bide leon 1.8t.s
z3 çok var o paralara ama 2.8 bulunabilir belki buara, düşebilir fiyatlar mevsimden dolayı.. yada slk 200 230 kompressor..
leon düşünülebilir pek gazlanır mı bilmiyorum ama tipi hoş (bende 207 hdi var) dizel istesen bunu öneririrdim :)
nissan s13-s14 ;)
Evet yaz aylarında güzel olur üstünü açıp gezmek o fiyatlara buluabilirmi ?
O fiyatlara genelde 2-3 para değişenli yada komple boyalı araçlara istiyorlar..
Bilsem aldıktan sonra başım ağrımıycak 1 dakika düşünmem alırım s14 ama..:beuj:
206 rc veryim:) ilan açmadan buraya yazayım dedım:) babadan onay geçti ben 3.0 v6 yada 3.5 v6 ya transfer edicem kendimi:D
Rc öneririm düşünmeden rahatca hem konfor hem gazlamak için ideal.
Bertone 2.0 turbo :)
207gt bu fiyata en modelli ve donanımlı bir araç olacaktır
206 Rc düşünebilirim aracın durumu varsa ekstrası fiyat bilgisini pm atabilirmisin ?
Bindiğim araçtan çabuk sıkılan biri olarak satıcağım zaman sıkıntı olur. Yinede teşekkürler..
Sahibinden'e bakıyorumda 25.000 ' e genelde turşulaşmışlara istiyorlar. :beuj:
[QUOTE=SHOCKİNG;2744183]206 Rc düşünebilirim aracın durumu varsa ekstrası fiyat bilgisini pm atabilirmisin ?
http://www.techturkey.com/forum/otom...c-satilik.html burda var gerekli bilgiler...
Ford Fiesta ST
Peugeot 207 GT
Peugeot 207 GT 1.6 THP 2008 Model 28.400 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 33591667
bu araç güzele benziyor biraz pazarlıkla alınabilir hem vergi hem yakıt avantajın olur 2.0 motora göre
207 GT derim ben.
25.000'den 1 lira bile fazla veremem malesef 25.001 tl deseniz yok :D
clıo rs olabılır baya bı paran kalır cebınde :)
2.8 z3 ler kıymete binmiş valla baktım da.. 1.9lar var anca o paralara pazarlıkla o da..
ilanla alakam yok örnek olarak ekliyorum
BMW Z Serisi Z3 1.9 1996 Model 25.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 55313816
Buna sığabilirsin 3 oda 1 salondur, ailecek gazlanabilir :)
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1997 Model 25.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 58808191
207gt malesef bulunamıyor o paralara , en güzeli czt :)
Siz dedikten sonra baktım bende 2.8 lere 30-35 arası 1.9 larda 27-28 arası ..
Wagonlarla aram hiç iyi değil :D .. sedan gc8 düşünebilirim.. az evvel HV 774 inceledim sahibinden.comda durumu iyidi diye hatırlıyorum.:beuj:
Gt o paralara imkansız gibi küçük arabalarla aram pek iyi değil :)
megane rs, clio rs 182 , 206 rc
bence çok güzel olur. bi düşün derim...
sedan düşünülürse volvo s40 1.9 t4 düşünülebilir.çok seri bir alet...
206RC düşünüle bilir, hem temiz olur hem yüksek modelli olur hemde aksesuar ve güvenlik full olur.
tek kapı eğer sıkıntı olmayacaksa czt diyorum... hatta bi tane czt bulup ilk olarak arka koltuğa oturmanı öneririm...dizi ön koltuğa değen olursa bilin ki o insan değildir :D
şaka bi yana arka taraf inanılmaz rahat ama bagaj yok denecek kadar az...
ben sattım şimdi bakınıyorum ama bu paralara inan en iyisi czt imiş :(
vti lara bakmanızı öneririm ölmeden her erkek binmeli gti'a göre daha rahat bunu gti kullanıcısı olarak göğsümü gere gere söylüyorum 207 gt lerede göz atabilirsiniz
czt iyidir tavsiye ederim
Yardımcı olan herkese çok teşekkürler... Kafama ve bütçeme uygun bişeyler bulamadım hala arıyorum.. otomatik araç düşünmüyorum öneri için teşekkürler..