Semih Demirbileks Videos | Facebook
Not: Araçda sadece hava filtresi ve 51lik boru vardır.
Şiddetli Not: Orta Susturucu Üzerinde :)
Printable View
Semih Demirbileks Videos | Facebook
Not: Araçda sadece hava filtresi ve 51lik boru vardır.
Şiddetli Not: Orta Susturucu Üzerinde :)
düz boru vardır demişin not olarak orta üstündedir demişin nasıl bi düz boru o:D
maşşallah bazıları böyle oluyor:D
Maşallah ta Arabaya yazık be kardeşim ...:(
Bende yapmak ıstıyorum boyle nasıl yapıyorsunuz bunu acaba ??
arabam egzozdan altın fırlatacak olsa böyle yapamam :D
Kanka yalan yok yıl 2002 bende yapıyordum
vıdeolarım var bulsam koyarım
Remus dtm eksoz ile tavan spoilerene kadar alew attırıyordum :)
ama o zaman 106 gti lar saglamdı pek bısı olmuyordu
yavas yavas dokulmeye baslası
oksıjen sensoru bozuldu
kulak koptu
aks cıktı
sanzıman kırıldı
ve en son motor kırıldı hahahahah :D
Video yu ben çekmiştim :) O gün yeni bi egzoz denemesi yapmıştı benim egzozcum aracına çok ta fena oldu maşallah LEA GTI sana Maşallah :D
106 nasıl kol çıkartır fliminin ilk sahneleri hiçmir acımıosunuz ya
3-5cm alev atsın diye su arabanın canını neden alırsınız anlamam gidin alın bi alev kiti 100 - 150 liraya hem siz hem araba rahat etsin :)
Maşallah diyelim...
2. el 106 alırken kasa - yürüyenden ziyade sahibine bakmak lazım :)
Nabzını biliyoruz, ona göre can alıyoruz :)
Çok pis ateş artırasın geldi acilen ZD yi toplamam gerek
Göki,ZD
bırakın alevi atsın arkadas kac sene aynı aracı kullanacak bizimle berabermi yaşlanacak türk filmindeki gibi binicem sıpaya vurucam kırbacı vurucam kırbacı
maşallah güzel ateş atıyor ama böyle çok fazla zorlamayın arabanızı zararı sizin cebinize olur bunlar nadirarabalar kıymetini bilin biraz daha derim
Deneme videosu yapsaydınz daha iyidi.
Hiç bu şekilde yapamadım. Acaba nasıl bişi :D
Hafta sonu bi deneme videosu da gelir. Allah kimsenin başına vermesin ama herzaman böyle gezmiyoruz yani :) Günün Anlam ve önemine istinaden ateş ettik azcık :D
yapma etme yazık diyenler canını aldın diyenler kimbilir neler yaptı araçlarına??? şimdi uslu araç kulnma tavırları yapyolar adamın canı sıkılmış alev atmak istemiş o biçimde atmış arasıra değişiklik iyidir
bu hareketten dolayı kol,bacak çıksa her sene yapılan ankara draglarında en az tribün önündeki 50 araç çekiciyle giderdi:)adamlar sabahtan akşama kadar yapıyorlar bu tarz hareketleri:))
çek tabi kardeşim yaa.senden önemlimi alt tarafı teneke parçası
Herrşeye okey de o yorumlar nedir ya ? :D
bence süper olmuş..106 yı böyle hareketler kırmaz 106 ya hiç bişey olmaz..hem eleştiren arkadaşlar sanki kendileri zamanında aynı hareketleri yapmamışlar ben kendimdem biliyorum aynı videodan 4 sene önce çekilmiş olarak arşivimde duruyor..o alevi gördükçe insan ayagını gazdan çekemıyor..maşallah aracınız
Ya tunele girip orda alev atsan daha zevkli ve zararsız(biraz) olur.Hem ses başka çıkar hem show olur:)Öndende mis gibi hava girer..