Ibrahim Kısas Videos | Facebook buda 80-230 hızlanma Ibrahim Kısas Videos | Facebook
Printable View
Ibrahim Kısas Videos | Facebook buda 80-230 hızlanma Ibrahim Kısas Videos | Facebook
video nerede? :D
video yokki devamı olsun:D
şu bth rc ilede denemek bi nasip olmadı:D
vites geçişleri yavaş sanki ama o halde bile kafayı çıkardı. maşallah
Valla ibo abi dogbox gibisin şu hipersonic hızda vites atışların bitiriyo beni :D
İbrahim abi efsane vites atar :)
Masallah abi
ne diyoruz "206rc sorunludur" diyoruz:D
maş. vtec e specler ndir acaba???
Ibrahim Kısas Videos | Facebook BUDA 80 .230 HIZLANMA
Specler nedir ?
maşallah benım bıldıgım bth rc yuklu olan rc degılmıydı ?
vti da neler var acaba ?
o devir cevirip neden boşa atılıyo orasını çözemedim
maşh araçlara
vti'da oem b16b piston-stage1 egz(orjinal yay şapka subab kasnak)-custom filtre- Orjinal headers düz boru son ve s300 var...
birde göründüğü gibi dogbox ibo abi var :D
Şuan kapak sökülmüş durumda Kaan arkadaşımızın marifetli ellerinde sonrasında Güneş arkadaşımızın ince ayarından sonra inşallah dahada iyi olacak o gece aceleyle takılan yanlış bujilere çarpan pistonlarım bujileri 0.20ye kadar kapatmış genede fena gitmemiş bide kesiklik hala devam ediyordu .
maşşallh VTİ a kaanın eli değdiyse yürümeme gibi bir lüksü yok zaten ;)
Kaan kapağı halletti sanırım
Kısmetse bu hafta yola çıkar vtec tekrardan :)
headers hytech önerdim.
2.eli yok sıfırı için fiyat aldım ama duymak istermisin ibratice usta bilemiyorum 600lü rakamlar:D
kur aşırı yüksek 1.85 dolar.
BTH RC dolu değil stock.
headers almam lazım avans açamıyoruz benim sr fazla avansla yürümüyo.
uzat elini söyle bir fiyat sende zaten araba 5 tekergibi duruyo .
Seviyoruz SR'yi :D
helal ibo abi maşallah kamerada arkaya dönünce araba 2ci vteci açmış gibi olmuş o nası ses değişimi korktum (:
helal olsun o gece bujlerin agzı bi bile kapanmıştı o sekilde bile bole yurudu dahada giderii var abii MAŞALLAH ne diyim diger denemeler video alınmadı gerçi 4 5 boyu rahat vardı :) su headrs tak abi artıkk yaaa
Maşallah vti a. Benmi yanlış hatırlıyorum bu vti nin geçen haftalarda baska bi rc ile denemesini izledim mavi rc idi sanırım o araçmı rc geçiyordu ?
evet benim 0 ayarla 7000 devri avanstan geçemediğim 3 silindirle çalışan erimiş bujimle beni geçtiğine sevinen bazı arkadaşların sağa sola koyduğu videolar bu yayınlanan videoda bizden habersiz oralara koyan arkadaşın arabası kapağımı toplayım ayardan sonra onunla da deniycez .
herkes herkesle dener önemli olan bu değil.
kapakta yapıyorsun, headers yapmıyorsun biraz can sıkıcı olur.
headers'a biran önce el atın, hytech 2.5'' ;);)
bende çıkarıyım de aracımı bi sizle önceden kalan hesabı kapatalım:D şakası bir yana denemek isterim abi tatlı rekabet her zaman güzeldir;)
Bizim bunu çektiğimizden haberleri yoktu olsa o videoları oralara koymazlardı haliyle bende internete koymazdım bu nasıl bişey anlamadım heralde bizde hata var. arabamı her elini sıktığıma çalıştırmamam lazımmış
Güzel yürmüşsünüz maşallah.
maşALLAH araçlara ibrahim abinin vtec cidden o olumsuzluklara göre yine cok iii yürüdü bth de egsoz standart katalizöre kadar sattıyodu arabayı..ama bth rc bu egsoz olmasada iyi..
SR vtec'in daha gidecek çok yolu var bu daha başlangıç ilk iş headers ve filtreye bi el atıcaz zaten kapakta işleniyo inşallah çok daha güzel olacak ama İbrahim abinin biraz arabaya kıyması lazım adam ankara üstü vitesten vazgeçmiyo :D
bu arada videoyu ben çektim :) izlemek nasip olmadı daha :D
mavi rc ile denediğimiz gün ben İbrahim abiye abi bu şekilde deneme arabayı dedim ama dinletemedim inanın 6500 lerden sonra resmen avans yağmuru başlıyodu ;)
Massallah ibo abi
................