Sizce hangisi 2 side otomatik olacak
bütce 30 lira stage 1 gidiklamalar yapabilirim.
her acidan düşünün honda bmw ye göre daha modelli olacaktir.
Printable View
Sizce hangisi 2 side otomatik olacak
bütce 30 lira stage 1 gidiklamalar yapabilirim.
her acidan düşünün honda bmw ye göre daha modelli olacaktir.
Valla her 2 sininde kullanıcısı olarak. BMW daha konforlu, M paketse daha gösterişli. Honda Mugen görünümlüyse onunda gösterişi güzel. İç donanım olarak Accord geride kalmaz. Performans olarakta kafa kafayalardır.
e39 derim :)
zor soru bmwnın duzgunun temızını bulursan e39 ama hısır e39 parasına cıcek accord var...
İstenildigi gibi bulunabilirse e39 ama, accord bulunur elbet temiz. e39 biraz daha ağır basıyor.
temizi ve m paketi bahsettiğiniz fiyata bulunabilirse e39 :icon_tup:
performans olarak kafa kafaya değildir.530 üzer. uzunda 260 rahat kapatıo kayıpsız.. 2.4 ü ben şirket aracım olan gets le 110 luk dizel her türlü 160-180e kadar yiyorum.. cok gideri olan bi araç değil 2.0lar la nerdeyse birebir..otomatik olduundan olsa gerenk.. :) bi bmw fanı olarak 530 ewladiyelik derim ben...
İki aracıda kullandım kesinlikle 530.
Üzülerek sen 2.4 lükle denk gelmemişsin hiç diyorum :D
Ya kendimiz kullanmasak inanacağız. Arkadaşım benim tamamen orjinal katalitiğine kadar üzerinde 2.4 Accordum ile ben çipli 320d ile denemedikmi 2 hafta önce?? Herkes sonucu biliyor. 320d o halinle belirli alt hızlarda bi 2 boy kadar açıo sonrası accord lehine.
çipli 320d de 530i yi ayırıyor kimse kusura bakmasın. Yani 2.4 Accord ile 530i 240km lere kadar rahat kafa kafaya sonrası bmw nin olur.
Getz de yani sadece yüzde gülümsemeye neden olur :D
accord kullanmadıgım ıcın kıyaslıyamam ama e39 kasa cok rahat konforlu :)
Kesinlikle e39, accorddan konfor olarak ötede. Eyvallah Accorddada elektrikli koltuk, koltuk ısıtma, 6 lı cd mp3 çalar, vsa, yağmur sensörü vs vs vs var ama. Yol konforu 530i de oldukça yüsek.
Tekrar ediyorum, Accord 190-194 hp aralığında ve 1400kg larda, Zaten 1600 küsür kg lık 530i 231 hp ile anca Accordla başa çıkabilir.
Birde eklemek isterim BMW nin malesef otomatiğide Honda kadar seri değil. BMW de vites düşümünü resmen saniye saniye size yaşatıyor. Oysa accordda tek köklemede 1 defada 3 vites düşürebiliosun.
bence 30 bn lıra lımıt varsa accord alın cunku 30 bnlıraya alacagınız 530 masraf cıkartır kesın yakın arkdsmda 530 i m paket var sıfır gıbı temiz bir araba sorunsuz cıddı gıdısı var accord tan kesın hızlı ama fıyatı ona gore lınkını vereyım bakın lımıt 30 sa accord dıorm ben
BMW 5 Serisi 5.30i 2001 Model 43.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 64226436
34 35 isteyenlerle pazarlık yapın e39 da biraz pazarlık yapın 32 33 milyara temiz e39 alınır BMW herZaman daha üstün accorda göre
M paket dolu temiz bi e39 bulabilirsen bmw, yoksa mugen accord da hic fena olmaz :)
Bmw cok daha ustundur akorta karsi,
Ayri a 01 model 530 var gri boyasiz 35civarina ilgini cekerse
Accordun beyni değişmeden hiç bir modifiye işleminden güç alamaz aksine güç kaybedersiniz.
2005de sıfır aldığım araca hala zerre modifiye işlemi uygulamadan biniyorum bu sebeple :)
Beyin değiştirmek için de akla zarar rakamlar gerekiyor üstelik,o yüzden stage 1-2 yaparım filan onu unutun :)
Bir başka eksi yanı şudur, araç 16 jantları ile oldukça tatminkar giderken 18 jant taktığınız anda performanı mum ile aratır. Ben ENKEI RP03 kullanıyorum, görünüm olarak çok şey katıyor araca ama performans olarak üzücü derecede kayıp yaşatıyor...
ama şuna eminim: 2005 yılında sıfır aldığım aracın motoruna çok şükür henüz 1 tl harcamadım, motoru sıkıntısız masrafsız araç...
Bir çok yönden accorddan üstün olan 530i'nin masraf açabilirliğini göz ardı etmemek lazım...
accord 2.4 0-100 9 sn bmw 5.30 0-100 8 sn son hız accord 228, 5.30 245 km yani her türlü 530 temizini bul evladiyelik.
ıkısınınde yakıtı üzer seni senede 20k ve fazlası yapıyorsan km olarak lpg lazım:)
:) lpg şart
bende de bmw bir boy önde +1
otomTIK accord cok iyi gitmiyorki zamaninda yolda accordlada basmistim(gerci yoldaki deneme tartisilir)birde e46 325 ile benzer gidiyorlardi. 530 zorlanmaz bence 180 sorasi ise rahat alir son hizlari ve guc arasinda buyuk fark var..
5.30 alırsan daha mantıklı fakat lpg şart diyorsan dizel kasalarına yönelebilirsin az yakar
Şaka yapıyorsunuz dimi?
e39 530'un 0-100 değeri 7.6 sn..ayrıca accord ile performans olarak kıyaslama yapılırsa 0-100 harici tork,hp,hacim ve silindir olarak ta aralarında hatrı sayılır fark var..konfor vs.saymıyorum bile..525 ile performans kıyaslaması yapmak daha mantıklı olur ;)
............
Bulalim 528i ve 530i :) ben saka yapicak accorda sahibim zaten ;)
Aracınız okunup üflendiyse bilmiyorum tabi teknik veriler orta da :) ayrıca anlamadıgım konu şu..dediğinize göre cipli 320d yi accordunuzla geçiyorsanız ve 320d de 530 geçiyorsa eğer,siz neden bunların üstüne accord ile 530 240km km kadar kafa kafaya gider sonrasında da bmw alır dediniz? :) burda mantık hatası yok mu?
son olarak cipli 320d hangi kasa hangi motor merak ettim şimdi ;)
5.28 , 5.30 fark etmez temizini bulursanız direk alın bence...
Kardeşim öncelikle 2.4 Accord, son kasa e90 320d çipli ile yaklaşık beraber gidiyor, üst süratlerde doğal olaeak ibre accorddan yana dönmeye başlıyor, çünkü dizelin cümrü belli. 530i tabikide ilerki sürratlerde alsın arada azımsanamıyacak 40 hp fark var. Birde 240km belki biraz iddialı olabilir dielimki 200-220km lere kadar bir el ele durumu olabilir.
Bunuda ancak deneyerek görebiliriz.
kardeş saçmalık ya 2.4 accor kilo olarak zaten ***** ee bide otomatik şanzuman ve leş bi vites aralığına sahip.. 320 de tork zaten avantaj kilosu baya makul ve kral klasmanın da.. Sen 330 zorlanıo kafa tutmakta diosun 2.4 geciosa 3.30la kafaburun gitmeliki hayal ürünü.. 320d kullanmadan bilmeden yapılan yorumlar bunlar salla.. 163lük bile devirir 2.4 accordu
Cewap alamadım...............................
Kardeşim sen gerçekten 29 yaşındamısın, yada kafanmı güzel??
Ben seni tanımıyorum, forumdan tanıdığın vardır belki. Buyur beni herkes biliyor. Ben Subarununda en güzelini kullanıyorum, Accordumda var. Orada yazan araçlar geçmişte sahip olduğum değil, şuan sahip olduklarım. Deneme videolarımda mevcut, Sen hangi kubradan sallıosun.
Bende araç var denemek isteyen varsa gelsin yazmışım, sen neyin şakşakındasın??
Ben 2001 senesinde Türkiyede forumculuk yeni başlareken dahi bu uslupla yazmıyordum. Kavgamı ediyorsun, karşılaştırmamı yapıyorsun belli değil. Araban varsa alır gelirsin, yoksa arkadaşının vardır, ondan rica edersin gelir denenir. Ne bu bee, yok cevap alamadım yok, hayal dunyası. Sanki işim gücüm yok oturcam forumda biri dalaşırsa diye bekçilik yapıcam
Tekrar yazıyorum çipli 320d 200 lere kadar klasik stok 530i nin önünde oluyor genellikle. Bende çipli 320d kadar gidebiliyorum, zaten çiplide olsa 320d 220 den sonra accorda göre daha fazla kesiliyor. Gel gelelim 530i ninde 200 sonrası diğer her 2 arabadanda iyi. Yani top speed geçme ihtimali varmı Accordun 530i yi. Tabiki geçemez. Ancak önceki postlardada yazdığım gibi 200-220km aralıklarına kadarda 530i ye huzur vermeez. Tekrar ediyorum, araç bende mevcut... Katalitiğinden filtresine kadar stok kullanıyorum. 530i ilede denemek istiyorum. Geçilirsemde tebrik ederim, zaten iddiam geçmek olmadığı için ;) Bakın büyük puntalarlada yazarım. Performansları arası dağlar kadar fark yok. Bundan ne anlıyorsanız artık
Selam arkadaşlar yeni konu açmak istemediğim için bu konudan yazıyorum.
Benim sorum ise 97 model 540 mı yoksa accord 2.4 mü ?
İşin açıkçası benim aklımda Accord 2.4 vardı ama bir arkadaşımın tanıdığında bakımlı olduğunu bildiğimiz 5.40 var ve satıyormuş.Bmw de yeni takılmış prince marka lpg sistemi var.Model ve bildiğim bir araç olduğu için Accord ağır basıyor ama Bmw de aklımı çelmiyor değil.Siz ne önerirsiniz ?
Bildiğinden şaşmamı yoksa arkadan itiş deneyimimi :)
Şimdiden verilen cevaplara teşekkürler..
e39 kasanın 5.40'ı ayrı bir efsanedir.8 silindir motorun sesinden tutun da o yıldaki donanım vs vs..
Accord euroncap testinde 4 yıldız almış bir araç.2004-2005 kasası ise eğer.
Accorddaki donanım ile e39'un 5.40'ın donanımını sağlamlığını kıyaslamak bile istemiyorum.
Size tavsiyem temiz orjinalliği bozulmamış m teknik bir e39 5.40.
bütçe kısıtlıysa ve amaç sadece konfor ve kaliteyse e38 2.8 alın (long olmayanlardan) az yakar keyfini sürersiniz . aynı durumda olsam şahsen ben öyle yapardım.2 sinin arasında yine bmw derim kalite konfor olarak accorddan iyidir