Bu aksam 21.00 da cayyolu mesa da toplanalim derim. Uzun zamandir gormedigimiz dostlari gormeye. Kimler musait? Ben ve nfd s13 aksam kahvesine eski dostlari bekliyor olacagiz :)
Printable View
Bu aksam 21.00 da cayyolu mesa da toplanalim derim. Uzun zamandir gormedigimiz dostlari gormeye. Kimler musait? Ben ve nfd s13 aksam kahvesine eski dostlari bekliyor olacagiz :)
Bn vagim aksam mesadim :)))
akşama antremanım var yaa poff
Cuma aksami sohbeti. Gunceli.
Bende ankaradayım forumu takip ediyorum :)
akşama etlik forum avm'de de olacağız birkaç denemeler yapılacak saat 20:00'den sonra
güncel.....
ben ve beyaz güvercinim orada olacağız. :D
güncel....
Neresi tam olarak?
ankta olsam gelirdim dicem de
bi kerede ben anktayken buluşun arkadaş ya:D
çok eser şimdi orası kalın giyinin :D
Askerligimi zırhlı birliklerde yaptım, çay yolu cephesinde kalıyordum tümenin, Harbiden eser, 8-10 nöbetinde bu zamanlar 0-4 derece arasıdır hava :) 10-12 de ve sonrası da iyi eser :)
Tecrübeyle itinayla üşünerek nöbet tutularak ögrenilmiştir:D
ümitköy tarafındayım şuan birazda soguk bi daki sefere artık bi istanbul yapacam :)
bi yol tarifi alayım bende :)))
sende mi geliyon derman :D önünde kaybolduğun yer işte olm mesa plaza çayyolu girişinde
yahu soğuk diyonuz da , çardakta oturmayacağız ya :)
bende gelırım
1 saat sonra gorusmek uzere :)
Geldik oturuyoruz. Ankara uyuma :)
Nerdeydiniz efenin telefona ulaşamıyorum beni arayabilir mı?
buluştunuzmu gençler :)
gözlerim seni aradı ahmet abi neden gelmedin ?? :(
yarın sınavım olmasaydı belki gelebilirdim de. haftasonu akşamı olsaydı sınav falan dinlemez atlar gelirdim.
Ben konuyu yeni gördüm ya, gelirdim yoksa....
baya iyiydi, çok kalabalık bi ekiptik. 4 kişi, güzeldi :)
konuyu yeni gördüm arkadaslar birde gece nöbete geldim ilerki tarihlerde bir ankara bulusması daha olursa kesin katılmak isterim sizlerle tanısmak isterim..
Bir ankaralı olarak aranızda olup sizlerle tanışmak isterdim ama iş yoğunluğundan ötürü bir türlü ankara ya geçemedim...ilk fırsatta memlekete gelip ankaralı arkadaşlarla tanışmak isterim
hacı bana haber verdinizde işten geç çıktım ettim gittim diyene kadar saat 1 gibi çayyolundaydım :hehe: