hep söylerdik izmirin m3 leri hiçbir yerdeki m3 lere benzemez :)
IMG 0952 - YouTube
M3 VS DBS TYPRE IZMIR ROLLL 2 - YouTube
Printable View
hep söylerdik izmirin m3 leri hiçbir yerdeki m3 lere benzemez :)
IMG 0952 - YouTube
M3 VS DBS TYPRE IZMIR ROLLL 2 - YouTube
msllah m3 dbs 'ye karşı böyle bi e36 m3 süper
Her iki aracada maşallah :)
maşallah araclara
m3 cok ciddi gitmis. specleri hakkinda bilgi varmi, 300 devirmistir herhalde o duzlukte:D
m3 çok iyimiş Maşallah umarım korur bu kondisyonu uzun kmlerce.
dbs her zamanki gibi yüksek hacimlileri rahatsız etmeye devam ediyor onada maşallah :icon_tup:
maşallah m3 gayet iyiymiş
bu m3 type-r kavgası bitmez :D
araçlara maşallah.
m3 kovalamak kolay değil,type r güzel tutunmuş
eskiden m3 sti kavgaları olurdu, onlar bi sonuca bağlandı mı?:)
ve işte beklenen video. m3 iyi değil. sadece normal :)
maşallah araçlara:D
tayyar var tayyar var :D ahuaha hondacı arkadaşlar eminim böyle söylerlerdi deneyen dbs olmasaydı :D
Maşallah iki aracada,
Bu arada sarı m3'ü merak edenler için;
BMW M Serisi M3 1997 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 67575270
Araca pert, turşu olmuş, yürümüyor diyenlere mesaj olsun.
Tayyar geçen m3 gördüm sanki :P maşşallah Araçlara...
hey masallah o zaman ,piyasadaki saglikli denen araclardan bile daha iyisinin olabileceginden bahsediyordum hep , iste onlardan biri.. gercek gucunu veriyor belli:D
ama bu konu bitmez:D
masallah 2 aracada kazasız belasız..
denemeden once oyun kıme deseler dusunmeden typer derdım. m3 cıddı yurumus tekrardan masallah
maşallah araçlara :)
Bu sari ici lacivert M3 bursadaki arac degilmi?
Filtre egzozlu Type-R ı gecemiyordu
Ne gibi degisiklikler yapildi merak ettim?
///M power mı desek kısaca =)) Maşallah ///M3'e bu saatten sonra Honda'cılar peşini bırakmaz benden söylemesi =)
ıstanbulun m3lerıde bıldıgın copmus ya bursadakılerde
Forumda bu kadar cok E36 M3'cu oldugunu bilmiyordum, konuda alt alta gorunce farkettim :D
M3 sasirtti, masallah
demekki efsanelerde geçilebiliyormuş :) İki aracada maşallah :)
Zaten şanzıman oranları e36 ve e46 m3'ün aynı. ufak değişiklikle birbirine de uydurulabiliyor. Diff oranı da 3.23 standart e36 m3'de.. E46'ların 3.64 oranı olması lazım diff'de. Niye bu kadar uzattıysam :)
Hey masallah m3e cok guzek yurumus. artik Allah yardimcin olsun tayyarcilar birakmaz artik pesini ;)
NOS basmıştır NOOS. Söyliim şimdi de ooo M3 te üst kapak açılmış krankı E46 M3 krankı ile değiştirmişlerdir diyenler bile çıkacak üst kapaktan krank nasıl değişiyorsa.Yolda geçsen beyinde geçemezsiniz honda fanatiklerini.
allah ustalarımızı baımızdan eksik etmesin :)
no comment :D
biz gizleniyoduk buralarda :D
hahahahaha koptum :D aracımız bildiğin stocklar stock u :D herkes istediğini söylesin aracımız yolda konuşuyo zaten :D