ben işimde terfi almak istiyorum,daha iyi bir vucut yapmak istiyorum,bir çocuğum daha olsun istiyorum işşallah sağlıklı hayırlı...ve birtanesi olsa dahi 2012 yılında bu konuda yazalım
Printable View
ben işimde terfi almak istiyorum,daha iyi bir vucut yapmak istiyorum,bir çocuğum daha olsun istiyorum işşallah sağlıklı hayırlı...ve birtanesi olsa dahi 2012 yılında bu konuda yazalım
işi bırakıp bir omur tatil yapmak istiyorum :D
Ev alıp sonrada evlenmek...
huzur istiyorum:)
Dünya'da barış istiyorum. :D :D
yaz okuluna kalmadan okulu bitirmeyi, ve artık 3 tekerde olsa bir araba istiyorum :)
işyerinden daha yüksek bir maaş istiyorum
Otomobil veya motorsiklet istiyorum
yeni telefon yeni elbiseler vs vs her zamanki şeyler
ha birde okulun bitmesini istiyorum :D
herkes kendi için bir şeyler ister böyle konularda ama benim tek isteğim ülkemiz deki bu terör olaylarının bitmesi ve çok daha iyi bir yaşam koşullarına sahip olmasını istiyorum...sadece 2012 yılı için konuşmuyorum...Yurt da barış Dünya da barış olsun istiyorum...
27 nısan sabahı terhıs olmak ıstıyorum sfk demıs 130 ...
kanka dert etme bıtıcek :)[/QUOTE]
ınsallah kanka :D araba surmeyı ozledım land kesmıyor artık ...
Hava harp okulunu kazanayım aşkta kaybedeyim kumarda kaybedeyim sadece kazanayım yani :D
sınıfı geçmek, mioyu turbolamak yan yan gezmek istiyorum :D
kutuplar ısınsın , kutup ayıları üşümesin
stı yanına hızlı bır araba daha almak ıstıyorum
maaşımın istediğim düzeye gelip sonunda bir araba almak istiyorum hakkettim artık oldum yani :)
şu okulu en acilinden bitirmek istiyorum
2012 bayaa dolu geçicek hedefler doğrultusunda.
İş ile ilgili birden fazla ihtimal var , biri civarda iyi bi şirket bulup çalışmak , biri maaşı yeterli olursa okulda 3dmax dersleri verip biyandan da dışarıya görselleştirme işi yapmak + mimar bi arkadaşımla mimari çizim şirketi kurmak...Öyle yada böyle bikaç aya sabitliycem ne yaparsam yapiym...
Onun harici artık şu mercedesi bi toplayalım diyorum :D , Kaporta boya ustamızı bulduk , sıra para ayırmaya geldi :D
Bide kısmetimizde varsa ya bi dahaki sene , yada bu sene 7-8. ay gibi evlilik planımız var.İkimizin de iş imkanlarına göre karar vericez zamanına...İşte yaşanacak semte karar vermek , ev tutmak mobilya derken sene sonuna anca kendime gelirim ben :D
Allah sağlık sıhat versin , hakkımızda hayırlısı.
120'de 72 olan doğru sayısını 110'lara taşımak istiyorum.
-Öncelikle sağlık ve sıhhat
-Normal şartlarda 2013de eğitimimi tamamlayabilmek için 2012de ders bırakmamam lazım önce bunu istiyorum.
-Yazın çalışmak için amerika'ya gitmek istiyorum, fakat work and travel şirketlerinin fiyatları çok yüksek, sayısalda bi 5 tuttursakta para bulsak.
-Bu vergi ve benzin oranlarında araba almak bana göre zengin işi olduğundan pederin arabasıyla devam edeceğiz mecburen, umarım işler yolunda gider tabi ben de arabamı alabilirim.
-Haftasonu çalışmak için mantıklı iş bulabilsem çok iyi olur
okulu bitirmek ilk sırada,sonrada bir araba marka fark etmez arabasızlığa tahammülüm kalmadı :D
Planım=plansız ve spontane yaşamak
olaya yeni eski olarak bakmıyorum her gün yeni bir başlangıç aslında her cümlenin başı bir başlangıç olduğu için bizde durmak yok her zaman yeni işler yeni işler
yeni yıldan beklentilerim:
diye başlayıp iş ile aile ile ilgili şeyler yazacaktım ama komşum oğlunu dövüyor yandan sesleri geliyor ortalık ayağa kalktı şevkim kaçtı allah hepimize sağlık ve birlik versin yeter kardeş kardeşe vurmasın yeter her aile yıkılmaz bir kale gibi bağlansın birbirine daha başka bir şeye gerek kalmaz
benimde klasik olarak okulu bitirmem lazım bu dönem ve önümüzdeki dönem aldığım bütün dersleri verirsem 2012 aralık veya 2013 ocak gibi mezununum hayırlısıyla 1 dönem erken:) ondan sonra açık deniz stajı askerliği cartı curtu derken yaş olur 30 hayırlısı:D
sayısalı tuturup zengin olmak istiyorum :D
okulu bitirmeyi ve bi an önce askere gidip gelip iş bulmak istiyorum utanıyorum artık baba eline bakmaktan yaş olmuş 23 :S
zevk alarak yapacağım bi iş gzl bi aşk ve huzuru diliyorum...
Bir ep3 s2000 yada makyajlı siyah e46 3.20ci istiyorum:)
Huzur ve mutluluklar hep beni bulsun istiyorum...
-İlk senem daha okul biter inşallah da bitene kadar altımda araba olsun istiyorum:D
-Yıllardır fotoğraf makinesi alamadım ama inşallah 2012 nin ilk haftalarında almak istiyorum:D
-Okulu bitirir bitirmez kız istemeye gidip evlendikten sonra eşimle ümreye gitmek istiyorum:)
evlenilicek hatunu bulmak istiyorum.
Şu ülkeden çekip gitmek en büyük amacım 2012 de....
yeni büyük mümkünse müstakil bir eve çıkmak istiyorum, günlük kullandığım araçlarımı yenilemek istiyorum, bikaç CNC tezgah var işimle alakalı onları almak istiyorum, çocuk haaala istemiyorum(*** makinası), tabi hepsinin başında kendimin ve ailemin sağlıklı olmasını istiyorum, etrafımdaki insanlarında tabi.
okulu vaktinde bitirebilirsem gerisi çorap söküğü gibi gelicektir inş :)
Once Allah bu gunumuzu aratmasin da ,hayirlisiyla su lys zikkiminin iyi gecip istedigim bolume girmek istiyorum . Sonrasi gelir zaten :)