.....................................
Printable View
.....................................
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
Güle güle kullanın. Çizgisiyle kendine benide aşık etmiştir.
eski alfacı olarak maşşallah diyorum keyifli araç :)
Favori ilanlarınız konusunda benden alıntı yapıp alacağınızı söylemiştiniz mutlu son gerçekleşmiş :)
Maşallah kazasız belasız kendim almış gibi sevindim hayırlı uğurlu olsun :)
Çok güzel bir otomobil. :)
Güle güle kullanın.
maşallah yakışıklı bi wagonmuş allah kaza bela vermesin.
çok muazzam güzellikte bir arabadır hayırlı olsun maaşallah
Maşallah uzun zamandır hayalimdir 156 wagon... Iyi günlerde kullanın
Gönüller birmiş XOR :) bana nasip oldu iyi dileklerin için teşekkür ederim
Daha iyileri sizlerin olur inşallah uzun zamandır yolu hissettiren keyif veren arac bınmıyordum hafta sonları ıcın kendimizce eğlence oldu bize işte tasarım olarak benim için özel 1 arçtı zate
maaşallah kazasız belasız :)
yalnız farlarda oksidasyon var sanırım biraz matlaşmış gözüküyor fotolarda. Güzel bir detailing uygulaması ile aşk tazeleyin bence :)
çook güzelmiş yahu:) kocaman bir maaşallah:) zaten sw hastasıyım bunu görünce daha da coştum:D
ilanda dururken benimde favorilerimdeydi, almaya niyetlenmiştim. hayırlı olsun. nedense vagonlara sunroof koymuyorlar herhalde..
Forumda Wagon araç sayısı arttı bi Wagon Meetin yapmak gerekecek ilkbaharda :)
hayırlı olsun aracınız maşallah çok dikkat çekici.
maşallah kazasız belasız
maasallah :icon_tup:
Maşallah kazasız belasız on numara duruyor
Station coupe gibi duruyor güzel gerçekten Maşallah..
bir alfacı daha kazandık:p güle güle kullanın aracınızı. gidişi nasıl acaba bi kıyaslama yapacak olursanız?(eski kullandıklarınıza nazaran:))
bu kasadan hic görmemiştim, güzelmiş
amanın :S şahane güle güle günlerde kullanın =)
İtalyanları severim onlar bambaşkadır verdiği haz olsun konfor olsun ve duruş olsun Alfa'lara karşı her zaman bi ilgim olmuştur.
Allah her türlü kazadan beladan korusun.
Bu arada babam ve benim ortak kararım Fiorino'dan sonraki alacağmız araç 159 :)
çok güzel maşallah
hayirli olsun,kazasiz belasiz..
türkiye'de bu aracin sportwagon kasasinin olmasi, özellikle de satin alinmasi ilgi duyulmasi son derece sasirtti beni :)
***** sedan'dan baskasina arac gözü ile bakilmamasi ve sw kültürünün olmamasi..
tekraradan hayirli olsun :)
aslında türkyie sw ülkesidir..
kalabalığızdır ailecene kalabalık olmasada kalabalık gezmeyi severiz.. oda olmasa kalabalık bir çok araç gereç yükle gezmeyi severiz..
station wagon o yüzden türkiyenin araç tipidir bence.. biz öyle milletizki aracı evimiz gibi görürüz içinde minik gardırobumuz vardır eşyalarımız vardır içinde yatıp kalkmak bile ayrı bir keyif verir.. bu tip ihtiyaçlarada ancak sw araç cevap verir..
hem 156 hem wagon yaw maşallah çok güzel
maşallah...
Çok güzel çok temiz güle güle kullanın :)
Maşallah kazasız belasız.Yalnız koltuk rengi çook kışkırtıcı :D
156 ss sw her alfistinin gönlünde yatan alfalardan biridir herhalde. Bende alırken sportwagon almak istemiştim, bulamadım nasip olmadı =) Koltukları yatmadığı sürece sedan ile aynı bagaj hacmine sahip ama tasarımı mükemmel...
Hayırlısı olsun tekrardan eskiden tanıdğım bildiğim çok çok düzgün bir araç... kazasız belasız
Maşallah, İyi günlerde kullanmak nasip olsun çok güzel :)
masallah, jantalarda mukemmel bir uyum saglamis, italyan arabalari zaten tarz ve surus keyfi demek
156 ların wagonları sedanlardan daha çekici geliyor nedense...
aslinda öyle degildir,
toros sw ile baslayip kartal ile biten bir olaydir anlattigin.
mesela,
10 kisi toplayip hepsini farkli markalara gönderin, cok düsük bir ihtimal belki bir tanesi sw alir gelir.
c-e classe
3er-5er
a4-a6
volvo saab alfa vw kac kisi bunlarin sw kasasini aliyor?
dedigin gibi türkiyenin arac tipidir aslinda ama türkiyenin araci degildir.