Soluksuz izlenecek cinsten. Akıllı insan işi değil bunlarınki...
Osaka Touge Drift HQ - YouTube
Printable View
Soluksuz izlenecek cinsten. Akıllı insan işi değil bunlarınki...
Osaka Touge Drift HQ - YouTube
Initial D izlemenin yan etkileri olsa gerek :D
cok keyifli yaa sonra cıkan çakarlı yeşil s13 fena :D
1.48 'de (XoR) Koray abi'nin ne işi var orda :D :D
izlerken bile cok zevk aldım adamların yerinde olmak vardı :(
Varya en öndeki kafayı inceden bariyere koyucak sonra arkadakiler hardcore'u asıl o zaman çekicek :D
:icon_wack:icon_wack :D arıza bu herifler ya ama video 10numara olmuş tam drift'in özüne yakışan bir video olmuş
Adamlarda kaza yapicam korkusu yok :) Herkes eline birsey almis driftten sonra :D
the rahatsızlar :D
ahaha tamponu eline almış apaçi :D
ellerinde imkan olupta böyle şeyler yapmasalardı asıl o zaman tuhaf karşılardık:D
helal olsun adamlara
Dayılar ciddi rahatsız japon kültürü haline gelmiş artık bu drift ne güzel ya =)
Heyecanla izledim hayat japonlara güzel =)
Videoyu izleyen arka çekerler yanlamaya çıkmıştır..
izlerken çarpcak diye bn tırstım ya ama sondaki yeşil çok güzel çakarlı neonlu fln:)
nfsu2 oynamaya gidiyom ben :)
ben anladım abi ya oyunu bunları baz alarak yapmışlar... burdan sövdüm kulakları çınlamış mıdır acaba ...
Ben burdan orgazma yaklaşmışken ne hissettiler acaba.
Sonda cikan cakarli drift king galiba :)
ya herşey iyi güzel hoşde bu memlekette polis diye birşey yokmu..?
arkadaş biz 2 dönüp yanladıkmı polis bitiveriyor dibimizde bunlar abartısız bütün gece kasmışlar ne gelen var ne giden bariyellerden belli devamlı orda takıldıkları
çok iyi ya zevkle izleniyor gerçekten adamlar iyi eğleniyorlar:)
adamlar aşmış olayı abi ya ben burdan korktum anam çarptı anam vurdu diye adam tamponu eline almış gülüyo cırt kelepçeyle takıyo burda olsa araba direk mimlenir pertten dönme değişeni var diye :D
Asfaltı gördükten sonra yine bizim yollara sövdüm... Resmen mal değilsen kaza yapma diye uğraşıyolar, bizde normalin üstünde bi zeka istiyo yollarımızda kaza yapmadan gitmek...
bı arada wagon gordum ne ısı var:D orda ahaha
Dedim ya Koray abinin vagonu diye....
Haplanmış gidiyor ... :D
bu arkadaşlara ne yedirip içiriyorlar anlamış değilim :D
Kanları hızlı akan gençlik :D
şu caponlarıda anlamıyorum arkadaş teknoloji ellerinde hala telefonla video çekiolar ben göndercem hayrına bi tane kamera :D herşey bi yana adamlar güzel stres atıolar
polisler tepelere gelmiyor herhalde bu memleketde yan yan gidiyorlar tepelerde
Adamlar yapıyor.
çok iyi ya gerçekten adamlar imkanı kullanıyor :)