cupra 300 hp
s2k stock bi egsoz
vtı suzme stock
Akşam için deneyecek araç var mi otobana cıkacak bizimle ?
05336042834
Printable View
cupra 300 hp
s2k stock bi egsoz
vtı suzme stock
Akşam için deneyecek araç var mi otobana cıkacak bizimle ?
05336042834
Araçlara maşallah çok güzel denemeler olmuş.
nihaha:hahaha::hahaha::hahaha:
Bırakıcam bu alkolü. Kusura bakmayın akü. :)
ben arac getırırım dedım fıkonun mabadı yemedı hemen duygusala bagladı kıvırdı günay :D
Kaçta nerde düşünceniz nedir?
stock vti mı kaldı yaw :D
Hoppaa akşama rolling konuları geliyor burnuma yetişeydi puntocan gelirdim bende =) panpa neden özendiriyosun sen insanları:(
Fiko'nun canı sikiliyo galiba facetede yazıyordu :):):)
yerler kuru olursa gelirim :)
Hava yağmurlu..
Bizim duygularimiz belli yusuf abi gereksiz kisilerle gereksiz tartismalara girmek istemedigim icin sana 3 5 kisi haric herkezle denerim dedim...
Cupra stage 2 us bile deil
S2000 sadece egsoz var
Stock vti mi kaldi demisiniz benim arabam var filtre bile yok ustunde...
Aksama yagmur olmazsa otobandayim gunceli...
ben denerim fiko :D
Le mans ı yazmayı mı unuttunuz Günay yoksa yan mı çizdiler :)
Kaç gibi çıkacaksınız havada yağmur görünmüyor bende katılırım plana göre.
otobandan geliyorum arablar zor tutunur bu haldeyken yağmur var hava mualefetiyle kuru ilk akşama kaldı aşkımız...
hava bi acaip bi açıp bi kapıo günceli :D saat 10 a kadar dışardayım
benim gelmediğim haftayı mı buldunuz yaw.
2012 ilk haftası oradayım ben götüriim senide.
Muhtemelen sınavlarla çakışacak ama, bakalım bi bu sene farklı bi program olursa gelirim :) :)
Alper abi sen geldigindede ben istanbulda oluyom nasil denk geliyosa :))
öncelikle b16 rex benim aracım fakat ben seni tanımıyorum :beuj: geçmişten gelen nedir onuda merak ettim
bir sefer lambalarda gördüm seni otobandan gideceksen deniyelim dedim sen kafana göre bastın gittin daha öncede yüzünü dahi görmemiştim :) geçmişten gelen buysa birşey diyemicem
hava güzel olduğunda bu hafta gececiyim 23.00 işten çıkıyorum denemek isteyen herkezle denerim kimseye karşı gocuntum yok kimseye karşı derdimde yok geçsemde geçilsemde denerim aks larımda ve rot ayarımda sorun var teker gücüm normalin 10 hp altında yinede denerim dert değil :)