ocak sonu yapılacak olan nişanım için fotoğraf çekilecek kapalı ve açık olarak mekan önerilerinize ihtiyacım war.
teşekürler techturkey :)
Printable View
ocak sonu yapılacak olan nişanım için fotoğraf çekilecek kapalı ve açık olarak mekan önerilerinize ihtiyacım war.
teşekürler techturkey :)
Hava yağışlı olmazsa Swiss Otel'in bahçesi süper olur :)
allah kolaylık versin ceco. eğer hava güzel olursa nişan nerede olacak bilmiyorz ama florya sosyal tesislerde deniz manzaralı fotolar cıkabilr
emirgan korosu kesınlıkle cok guzel ;)
sonbaharda fethi paşa korusu güzel olur.
Cecooo rahmi koc muzesi var kanka
Haftasonu 400lira istiolar :D
ben düğünümde hidiv kasrında çektirdim.
gayet güzel fotoğraflarımız oldu. tavsiye ederim.
hem bahçede hemde kasrın içinde...
ceco aslında böyle güzel bi galeri bulunsa nişan için sanki hoş olur :) ferrariler lambolar :D arka fonda yada xx marka güzel araçalrın oldugu bi galeri hem kapalı oldugundan hava muhalefetinden etkilenmezsiniz.
kalamış fenerbahce parkında çok rastlıyorum evlilik için foto çekiyolar orda çekebilirsiniz ama bunun için izin fln almanız gerekiyormuş galiba ama mekan olarakta güzel bence..
Yine havanın durumuna bağlı , ıhlamur kasrı da olabilir. Bildiğim kadarıyla düğünde yapılıyor orda.
Aslında sana tek yer öneririm Beykoz Hidiv Kasrı ama hava nasıl olur bilmem.
Bahçeşehir gölet olabilir
çamlıca sosyal tesislerde çok güzel çekimler yaptık ceco değerlendir :) ALLAH tamamına erdirsin
Ceco bu konuda sana en iyi şey yardımcı olur eeeeeeeeee vay anasını ismini unuttum iyimi :(
Harbiden unuttum .
Arkadaş sitede resim çekiyordu neydi adamın ismi drift org geldi resim çekmişti bir yığın ?????????? harbi yaşlandık :(
Mini cooper için parça varmi acaba :):):):):)
Kanka atasehir shell yada güneşli mc :):):)
santral istanbul kampüsü bizim okulda super resım cekılcek yerler var ozellıkle acık alanda :) cekrtıren bır kac tandgm oldu super tavsıye ederım :) mutluluklar
evet güzel bıyer.
eyvallah kanka saolasın degerlendırecem :)
yaw delidumrul aklına gelınce bıdaha yaz :D
hımmm farklı bı yaklasım :D ya gökhan ye yar anladın dımı kanka :D
şimdi google den bı arastırayım bakayım :)
herkese tavsiyelerınden dolayı teşekurler.
geçen hafta sonu oldu dügünüm hem sahili hem kapalı alanı mükemmel bir yerdi koç müzesi şiddetle tavsiye ederim.
aynen hava yagıslı olmaz ise hidiv kasrıda olabilir orasıda çok güzel yeşillil alan kösk vs vs
Beltur
http://b1112.hizliresim.com/s/q/18l6y.jpg
he bu arada göki sen memetın s2000 i nerde cektın len orasıda cok hos hee, kurumus yaprakların arası ;)
Ben yeni nişan yaptım, gerçekten çekecek yer bulamadım, kız kulesi önünde birkaç pozum oldu, fethi paşa korusunda oldu zaten foto çektirmeyide hiç sevmem zor oldu Allah hem mutluluk ve huzur versin hemde kolaylık versin.
Kanka kabatas lisesi bahcesi olabilir bogaza karsi deniz kiyisi miss gibi
stattada hoş olur aslında bomboşken :)
koç müzesini dikkate al bence cok güzel mekan hemde hava soguk olacak kapalı mekanları düşün derim.
Sultan ahmet,gece geç saatler ,olabilir mi ki?
Mimarsinan köprüsü çok güzel değerlendirin derim ;)
hidiv kasrı cok guzel olur ..