Yanlıorum Dıyenlere.. | Facebook
Printable View
Acılmıyor...
Oha diyorum yaa 29.sn de nası girdi oraya
Allah akıl fikir versin bunlara..
okunmuş bu araplar:)
normal akıllı bir insan nasıl yapabilir bunları akıl işi değil harbi bunların yaptıkları
tahta eksik dicemde bunların kayış direk boşa dönüyo bu ne ya :D
çılgın araplar :)
yohh artık
araplar fazla petrolden beyınlerı bulanmıs
Yuh...
+++
İntihar eme yöntemi mi bu bi türlü anlayamıyorum...
ya tesadüfen yaşıyorlar yada iman kuvveti.. aga o kırmızı ışıkta araçların içinden nasıl sıvışıyor ya :D
Acaba kaç kilo yürek yedi ? yada ne içti ? :D :D Bu araplar tehlike adam valla
sabah yürek yemiş buraya gelmiş...
edittt ,, oha :D
ne zaman patlıcak die bekledim patlamadıda herif filmlerde yuh dediğimiz olayı adam gercek yapmıs umarım hint filmlerini izlemezler :D
29. da beyaz araca vuruyor yalnız. başarılı
adamlara helal olsun diyorum...
Bu şekilde kazalarıda çok...
LiveLeak.com - Drifting Car Smacks Spectator into Air
arap yağı bol buldu mu kıçına başına sürermiş
7/24 Kefenle geziyo adamlar sikinti yok :D
drift için milyarlarca lira para döküp adamlar araba yapıyor özel pistlerde özel önlemlerle yapıyorlar bu işleri.. bu adamlar stock arabayla, hemde ön çeker bir araç kullanarak bizlere cehennemden bir pandomim gösterisi sunuyorlar. Manyak bunlar. Allah akıl fikir versin. O camdan sarkmayı göze alıp bunu başaran arkadaşada bişey demiyorum
bunlar insansa ben hayvanım ya :)
kaybedecek bişeyşeri yok sanırım
ya bu araba nasıl devrilmiyor :S
artık alıştık bu delilere ya:)
lavuk harbi işin sonu :D
bekledım ama sonuna kadar ızledım camdan sarkan herıf ucmadı :D
İzlerken gerildim ...
möte sürülecek akıl yok bunlarda...
hadi kullanan elaman piskopat ta o arabaya binipte arka camından sarkarken orgazm olan piskopat ne tür bir piskopat
1.15 de kamyonet kaçıyor yoksa patlayacak:)
eleman saglam arabayı cozemedim ben fikri olan var mı?
Araplar bosuna Allaha daha yakin degil :D
Önden Aveo'ya benziyor.
http://www.thetruthaboutcars.com/wp-...aveo-front.jpg
Edit: Aveo yav araç
Bunler bu kafaya ulaşabilmek için ne kullanıyo arkadaş :D Mermiye kafa atmak igib bişey bu :D
tamm 10 numarasınız sizin yaptıgınızı kımse yapamaz...beee yavsk camdan niye çıkıyorsun!!!!!!!!
Bala şeye vurmuyor yetenek olsa o pickup a girmekten kıl payı kurtulmazdı da bu kadar videosunu çekebiliyorsa ya kafası bi milyon ya zaten intihar etmeye çalışıyor
arkadaşlar yol ıslak demiş yav kuru asfalta 260 la aniden kontra verip yanlamaya başlayanlar var yahu ona ne diceksiniz :D adamlar fizik kurallarına aykırı . bence bunlar bişeyin kafasını yaşamıyo bunların beyin mavi ekran error yazısıyla birlikte perte çıkmış kaybetcekleri bişeyleri yok+olarak mahrumiyet bölgesindeki sıkıntı onları bu hale getiriyo. para var ama harcayamıyorlar kafalarına göre. arkadaşım libyada çalışıyodu bi ara :D