Arkadaşlar bu typer lardan birini almayı düşünüyoruz.Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. :)
Araca bakmak için tıklaman yeterli.
Buda diğer araç.
Printable View
Arkadaşlar bu typer lardan birini almayı düşünüyoruz.Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. :)
Araca bakmak için tıklaman yeterli.
Buda diğer araç.
16 eb typer bizim aracamız....
forumu aratarsın eğer aradığın araba hakkında 10 sayfa yazı bulursun kimin olduğunu bilmedende bi arabayı alamazsın özel merak ettiğin bişi varsa PM atarsın muhtemelende bu konu birazdan silinir...
ARAMA butonu kullanın...
sen arabanın sahibine ters yapıyorsun bize niye soruyorsunki adam bu tavıra arabamı satar?
Her konuyu silen yönetici arkadaşlar bu konuyu da lütfen silelim..birşey sormakta artık hata bu anlaşıldı..
eb güzel arabadır. alınabilir tayyarlar listemde hala mevcut fabrika cıkıs mugen donanımlıdır. yürürüde gayet saglıklı. videolar bölümüne bakarsan gideriyle ilgili konular mevcut.
kimse ona ters bişi söylemedi arac benim dedim bilgi istiyosa pm atar numara ister zaten forumdada herzamn görüyoruz typer sorusu acıınca s2000 acınca silinio cünki bugibi yoğun sorgulamalar tek başlık altında gidio...
Parası var araştırıo diosunya parayla alınıp satılan seyler teneke parçaları kişiler diyaloklarıyla birbirine güven ve hoş görü verio Faruk abide aracın benden 2 önceki sahibidir...
bulut arkadaşın yaklaşımı ters :)
Konunun silinmesini istiyorum bu kadar uzatılmasın vaz gectikk teşekkürler bu kadar iyilik için..
Aracın durumuyla ilgili bilgi için 533 altıyüzdört 28 34 FiKRi ESEN
aradığınızda hatırlatırsınız kendinizi...
hayaller hayaller...
Bilgi edinmek sucmu arkadaslar kimin diye sormadım kafama koyduysam ahmet mehmet farketmiyo almak istiyodum ve bilgi almak istedim.Bunda ne var yok arkadaslar tşk ederim ilginizede..
bu sene ciddi tayyar alımı oldu antalyada ben dahil :D
hastasıyızzz :D :D
Bu arabayi ergün abi faruk abiden gitti araç başinda bakti pazarliğini yapti aldi fikri abide aracı biliyordu zaten gitti bakti ve aldi bu işler böyledir zaten.
Kaldi ki aracın zaten benim bildiğim ve yorum yaptiğim 3 4 tane konusu var bide yetişemeyip hemen silinenleri oldu araştirdiğiniz taktirde hepsini bulursunuz onuda geçtiniz zaten yukarda telefon numarasi var arayip ne var ne yok diye sahibinden öğrenebilirsiniz.
arac eskı aracıdır aracın en ufak sorunu yoktur.Suankı Arac hakkında bılgıyıde Fikri kardesımden alabılırısn.
bilgi almakta problem yok ama forumu aratmadan konu açarsan yüklenirler sana hiç arattınmı type r sorgulamaları diye konu var orada bu otomobiller hakkında bilgiler var baktınmı?
her konuyu silen yöneticiler sizin yüzünüzden siliyor burada bizim ne suçumuz var? sen aratmıyorsan araştırmıyorsan biz ne yapalım? haklı gibi birde üste çıkacam diye uğraşıyorsun
Semih abi Type R sorgu konusu, benim bildiğim kadarıyla silindi :)
araçla ilgili başka konular varsa bilmiyorum :)
arkadaşım eğer ciddi alıcıysan, konu silinsin vs.. gibi yazıların çok yanlış,
2. araç sanırım Onur abinin araba, 38 HY 444, Antalyaya satılmış, ordanda Aksaraya geçmiş demek ki :)