emniyet müdürlüğünden açıklama yapıldı özellikle zeytinburnu ümraniye bağcılar şirinevler bölgelerinde pkk yanlısı olanlar sözde fransa boykotu adı altında eylem planlıyorlar bir kaç araç yakılma teşebbüsü olmuş dikkatli olun..
Printable View
emniyet müdürlüğünden açıklama yapıldı özellikle zeytinburnu ümraniye bağcılar şirinevler bölgelerinde pkk yanlısı olanlar sözde fransa boykotu adı altında eylem planlıyorlar bir kaç araç yakılma teşebbüsü olmuş dikkatli olun..
bide bu çıktı başımıza
gerçek mi bu , adamlardaki düz mantığa bak :)
pkklılar bu kararı destekler boykot etmezlerki onların derdi bizimle.
ama olmayacak iş deil... ciddi tırsıyorm
fransız arabaya zarar verince sanki adamın kılına zarar geliyor :) adam satmış olay geçmş bitmiş türkiyem git gide komikleşiyor yaşanmaz hale geliyor
allah iy etsin milletimiz o deil bari arabadan bi hevesimi alaydım :)
valla gayet ciddi bir durum tırmak ne kelime bu akşam uyku yok.. destekleme şöle adamlar zaten millete zarar vercek yer arıyor.. bahane oldu fransa boykotunu kendi mitinglerine çevircekler.. polis arkaşların hepside aynısını söledi dikkatli ol dedi bize ananons geçiliyor diyorlar....
valla değil arabama çizik atmak üstüne su atsalar kan dökerim :)
Satin pejo reno lari honda alin :-) bk burdan honda yine prim yapar frandizlarin fiyatlar down:-)
Allahtan Bora Aldım :D:D
o deilde devletler arası ciddi anlaşmazlık olup servis parça tedarikini durdurur yada azaltırlarsa asıl o zaman sçarız:D
logo iptali in
orjinal kaput out
Allah akıl fikir versin alan almış satan satmış vatandaşın canını yakmanın ne anlamı var Allah ıslah etsin.
French manikürden , french kiss den,fransız parfümlerinden vazgeçmeyip, türk işçinin çalıştıgı bursada orada burada üretilen arabaları yakın. evet yapın...
Erel sabaha kadar nöbet tutar artık :)
tam bizim memlekete göre bir protesto yöntemi çok faydalı çok yaptırımcı :)
salak bunlar ya milli servete zarar weriolar fransaya deil bence bahane
hiç acımam ezer geçerim :D
japonyadaki tsunamide japon araç sahiplerine yardım etmediklerine göre fransız araçlarına saldırmak kadar salakça bir şey olmaz he ben sıfır fransız bir araba alırmıyım almam onun nedenide farklı :)
Allahtan mahallenin taşlı sopalı gençleri olarak sabahlara kadar mahallenin köşesindeyiz. :)babamdada 308 var. Sıkıntı. Bu hainler laftan anlamayacağı için karşılaştığınızda elinizde zarar verici maddeler olmalı.
o.çları araba yakmak için sebep arıyorlardı.
lan hevesimizi alamadıkki i**eler :D
Alın bı Japon kurtulun :D
Sivasta öyle bir teşebbüs de bulunsalar keşke kibriti çaktıkları anda ibiklerine çökeriikkkkkk :D
106 yı verdik Allahtan 124 var yerli ona bişey yapmazlar heralde :D
Bu karar da pkk nin araba yakmasini gerektircek bir durum yok bi canmz var ipin ucu kacarsa herkezin gozu karadir bakalm daha neler duyup gorecegiz yazik...
böyle saçma salak sebeplerle gelip arabama dokunmaya yeltenen gözü yiyen varsa gelsinler arabadaki pompalıyı gözüne sokmayı iyi biliriz bizde.. nasıl bir mantık bu git bu kararı alanları boykotla
biz koreliyiz birader bize komasinko :D
ama ortalığı koruyup kollamakta şart yani
Nedir bu fransızcıların hali :D Hondadan çektikleri yetmedi şimdi siyasetten çekiyorlar :D
şaka bir yana güzel ülkemde her bişey olur :D
Arkadaşımın 307 Var Aradım Böyle Böyle Saldırırlar Görürlerse Dedim 5-6 Kişi Geziyorlar Arabada Bıçaklar Filan :D Ayık Olsun Saldıranlar :D
göki nin söylediği gibi zaten mantıkları ...araba yakmaya yer arıyor pez...ler .. yolda klamayın bu ara benzinden :D vermeleri imkansız ötesi aşırı dikkat ve önem veriyorlar.. her yeri uyandırmışlar allahtan şu dönemi bir altatsak.. yeter..