güzel bir denemeydi arkadaşça araç ozan arkadaşımızın aracı herkesin ayana sağlık HY cupra revo stage 4 & NM golf r revo stage 3 ( roll 1 ) - YouTube
Printable View
güzel bir denemeydi arkadaşça araç ozan arkadaşımızın aracı herkesin ayana sağlık HY cupra revo stage 4 & NM golf r revo stage 3 ( roll 1 ) - YouTube
Linki yanliş kopyaladiniz sanirim düzeltirmisiniz
buda mustafa canekerin aracı aklıncabenim eski turbomla bana saplamaya çalışacak :) bu arada can yakabilecek bir araç zaten herşey ortada bu arada yasin arkadaşıma teşekkurlerımı bir borç bilirim vidyo onun aracından... yanlız yanlış anlamayın dip gaz gidiyor ama arabasında kendisiyle birlikte 3 kişi var stage 3 aracı bilen biliyor zaten ...http://www.youtube.com/watch?v=kN_NN8NdLy4
maşallah araclara:icon_tup:
Maşallah araçlara.
Bu golf ü çok beyeniyorum :)
masallah gayet guzel gıtmıssınız stage 3 ıle 4 farkı bellı olmus bence 2 aracta yeterlı saglıklı gıdıyor
maşşallah golf r ve cupralara
MAŞAALLAH turbo farkınıda gözönünde bulundurursak hepsi gitmesi gerektiği gibi gitmiş,çok emek verdiniz hepiniz emeğinizin karşılığını tam manasıyla alırsınız İNŞAALLAH.RABBİM hiçbirimize sıkıntı ,problem,arıza göstermesin.
Maşallah araçlara güzel denemeler olmuş, iki araçta dahada hızlancak inşallah,
teşekkurler hakan abi şuan 7400 çeviriyor aracım 8000 olunca daha iyiolu umuduylayım turbomun sanki avantajını yaşıyor gıbıyım artık biraz basınç kontrol unıtesınden oynamalar yaptım daha az kesiyor araç..nebilim emme manıfoltu ve egsentırık sparişi geçiyorum...umarım faydasını gorurum
Her ikisinede maşallah
çok hızlısınız bee maşallah :D
maşallah araclara..
maeşallah .
güzel bir geceydi, sonu baskınla bitti :D
yazılım bitsin bir de sonrasını görelim çok merak ediyorum
maşallah araclarınza cok guzel denemeler olmus , Adanayı ımrendım dogrusu :)
Butun araclaraasallah. Melih hocambiraz degdimi degmedi mi ikilemi yasadiniz takip ettigim kadariyla ama stage 4 yazilim henuz yapilmadan ve agirlik dezavantajina ragmen stage 4cupra ile denk gidiyorsunuz :-) Demekki ustune de gelecek egzantrik, emme ve yeni yazilimla araciniz gayet basarili olmus olucak anlasilan. Allah kaza bela gostermesin.
Bu arada hizli arabalari gene hizli araba cekince cok belli olmuyor ama bir kisode ilerde sabit durup gecisleri cekmis olsa esas hizi o zaman daha iyi anlardik gibi.
Maşallah Golf R çıkmış piyasaya
o değilde adanadaki rollingler ne kadar güzel olmaya başladı kimsede hırs yok gibi herkes açık açık konuşuyor ve bir araçta yapılan setup değişikliğini görmek için herkes birbiriyle deniyor.
araçlara maşallah çok hızlılar.
melih arkadaşıma çok teşekkürler ama saplama falan biliosun hiiiç işim olmaz işin gır gırı o bizler arkadaş kardeşiz golf R'ımız çoook daha iyi olacak inanıyorum bu arada arkadaşlar benim araç cupra değil FR'dır :smokin: :smokin: :redspotda
maşallah araçlara.
Erbay stage 3 cupra 3071 ile yürüyor stage 3 Fr k04 ile.
maşallah araçlara :)
maasallah araclara ....
golf r stage 4 oldu diye biliyordum yada video mu eski
Masallah guzel gazlamissiniz
1.66 basınç ve 3 kisi ile cam car ben idim mukemmel bir geceydi.melih,mustafa ve ozan kardesimin ayagina saglık...allah kazabela gostermesin..
masallah cok adaletli gitmişsiniz.. 200de fren yapan yok göründüğü kadarıyla ..
maşallah araçlara :)
masallah araclara..
aslında biz kendimizi kandırıyoruz stage 3 lü araçlar 1.55 yazılım kapesiteli basıncı açtımızda belirli bir yerden sonra araçların gidesi varsada gitmiyor :) zor bir yarış olduğunda dayanamayıp heycandan açıyoruz basıncı bu seferde araç saçmalıyor...illaki etkisi oluyordur ama,mesela benim araç turbosu 3071 iken basıncı sonuna kaar açardım 2.0 basıp aracın surekli 2.0 ile gittini biliyorum 1.6 a getirip aynı araçla yuruyup aynı farkı gördümü biliyorum...yani yazılımın limiti bu 1.55...onun için yasinde bence 1.55 gidiyor yusuf ta arifte yani tüm stage 3 ler...
sende hemen sinirlenme mustafam espiri olsun diye yazdım...işin sırrı senin aracının ayarının iyi tutması değil işin sırrı üstündeki turbonun hangi araçtan sökülüp senin araca takıldığı :D bağzen senin araca yaklaştığımda motorun içi bana gözatıyor içinde bişey tanıdık olduğu içinmi acaba :D
adana bütün araçlarınıza kocaman bi maşallah benden çok güzel bi roll olmuş zevkiniz keyfiniz daim olsun inş. :)
masallah araclara:icon_tup: