emniyet yılbaşı gecesi çok sıkı tedbir alıcakmış ve saat gece 12 den sonra yeni zamlı ceza tarifesi uygulanacakmış . Dikkatli olalım :)
Printable View
emniyet yılbaşı gecesi çok sıkı tedbir alıcakmış ve saat gece 12 den sonra yeni zamlı ceza tarifesi uygulanacakmış . Dikkatli olalım :)
Her yılbaşında olduğu gibi geleneği bozmamak lazım :D
Istanbul yağmur çamur :)
Denetim de işleri zor olacak, hava şartlarından
Yaw arabayla ciktim bide birakicam otoparka sanirim :(
ankara ıcın konusuyorum gıdecegınız en uzak mesafe 20 km olur yanı 40 km taksıye bınersınız kac para taksı bılmıyorum ama 2 lıra olsa 80 tl eder...hadı tehlıkesını gectım ehlıyetı kaptırınca nekadar opuyorlar??beyın bedava...
teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.iyi yıllar tech
Gece polislerle yakalamaç oynarım eğer durdurmaya kalkarlarsa :)
bu gece istanbul karısır :D
Arabaları almayın hiç boş yere canınız sıkılmasın şahsen ben bırakıyorum taksi kullanıcam
Çok ehliyet gider bu akşam :) Nefsinize yenik düşmeyin :D
dünden başladılar valla adamlar. gece işe giderken bjkde inönü stadının etrafından dönüyorum mecburen aşağıda ve yukarıda iki kere çevrildim 50metre içinde :) hiç kasmaya gerek yok araçlarınızla çıkmayın. kimbilir bu gece nasıl olur.
Evdeyim alkoliğim mutluyum :D
Alkolle isim olmaz da masum masum gezerken almasalar bari :D Sadece alkole bakip gonderirlerse sikinti yok
çevrilmeden atlattık :) gerçi 0 promildik o ayrı
Üsküdar efsaneydi bu gece :D
dolmabahçeden tünele girdim girişi-çıkışı sakindi e6 sakindi mahmutbey gişeler sakindi, ıspartakule gişelerde tubacıkları koymuşlardı ama faaliyete başlamamışlardı :)
saat 05:00 gibi atatürk havalimanına gidicem kafamda süper inş sakata gelmeyiz :)
maydonoz:icon_tup:
arkadaş mesaj attı şimdi almışlar ehliyetini alkolden :D
3 gibi maltepe pendik çarsı arası yaptık. bize el sallayan 3 sapdan başka birşey görmedik. sadece 1 kontrol yeri vardı.allah kolaylık versin
ortaköy beşiktaş yeşilköy sahilyolu hattı temiz e-5 çıkışları avrupa yakası cevirme bol beyler. simdi geldim. sahili tercih edin
Haremin girişinde, daha doğrusu üsküdardan hareme geçişte çevirme vardı, yağmur yağsada takır takır alıyolardı gece. bu gece af yok :) oturun oturduğunuz yerde
avrupa yakası için aynı şeyi demek pek mümkün değil polisler uyuyor sanırım :D
ben arabasız çıktım sağlam çevirme vardı dün gece :)