Type'r çok sewdıgım Onur Kardesımın aracıdır, aracını garajdan dahi cıkartmayan Onur , PPR performans Kaan Panpiş:) Kayserıde mısafırımızken Benı kırmayıp aracını cıkartmıs, kendısıde ıslerının yogunlugu sebebı ıle aramıza katılamamıştır. Type'r ın kullanıcısı PPR perfonmans Kaan' dır.
Type'r spec: Aem V2, Kidd Racing
Headers,
İskender ara boru,
Hks son susturucu,
Mugen beyın, RBC , -rbc gaz kelebeği işli - ppr perfonmans,
Hafif volan
Hatırladıklarım bunlar eksıgını fazlasını kendısi ve aracı tanıyanlar soyleyecektır.
(araç suan sokulmus ve PPR perfonmans Kaan'a Parcalar teslım edılmistır)
Clio RS spec: hks mantar filtre,
hks son susturucu,
63' komple krom duz boru,
kapak, emme, gaz kelebeği PPR performans ımzalı
Beyin programı orjinaldir.
Her iki araçtada Sökülen Tek bir parca yoktur, stepnesı sunu bunu hersey uzerlerınde, sokuk olmadıgı gıbı Clio RS 4/3 depo benzin Type'r yarım Depo benzınle gazlanmıstır.
Denemeler 2ay Önce olmustur,
Vıdeoyu koymak ıcın Type'r ın yenı halıylede deneyıp, eskı halı yenı halı seklınde ekleyecektık ama Kayserının hava sartları sebebıyle yenı deneme yaza kalacak anlasılan,ozamanada kim öle kim kala Die düşündük:)
Aracı suren Kaan olsun , Sahıbı Onur olsun cok sewdıgım kardeslerımdır, lutfen yorumlar bu guzel denemelere uygun olsun.
Şimdiden Yorumlarınız İçin tesekkurler.
İyi Seyirler.
1. video 2.vites roll -60km- ,
2. video 1.vites roll -40km- ,ama video bıraz gec baslatılmıs bende 2.kornada basmısım:)
3. video 1.vıtes roll -40km-, ( Kaan vites atamıyor:D )
4. video 2.vites roll -65km- ( ozaman aracımda 15/61 ayna olmadıgından dolayı devri 5000-5500 arası yaptıgımda 65-70km ye denk gelıyordu)
.
02-01-2012, 16:37
bycrm
maşallah araclara havada güzelmişşş:icon_tup:
02-01-2012, 16:38
Brs_eg
maşallah murat rs'i iyi yürütmüssün.
kaan seninde bu kullaniş tarzin hiçmi degişmez kardeşim.5sene önce esayadada böyle gazliyordun :D
02-01-2012, 16:39
ukku
RS güzelmiş :) Kaan da her yerden çıkıyor :)
İki araca da tebrikler.
02-01-2012, 16:42
freelife
maşallah araçlara ..
02-01-2012, 16:47
mrt_tsn
Alıntı:
Brs_eg Nickli Üyeden Alıntı
kaan seninde bu kullaniş tarzin hiçmi degişmez kardeşim.5sene önce esayadada böyle gazliyordun :D
valla bendeyken fena degildi veya bana oyle geliyordu :D
02-01-2012, 16:50
CeM öZeR
İki aracımıza da maşallah. Murat abi canavar ayaklandı iyice. Bir ara bizde öylesine bir deneme yapalım bakalım kaç boy fark atacaksın bize. :)
02-01-2012, 17:02
Emre İlbi
Maşallah abi 2 aracada, kazasız, belasız :)
kamera senin araçtayken sen camı kapamışın, keşke tayyardaykende kapasalarmış :D
02-01-2012, 17:12
PULAT
Maşallah araçlara. Renocu olmam ve güzel yüyümesi sebebiyle RS e ayrı bir maşallah :)
02-01-2012, 17:18
mrt_tsn
Alıntı:
CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı
İki aracımıza da maşallah. Murat abi canavar ayaklandı iyice. Bir ara bizde öylesine bir deneme yapalım bakalım kaç boy fark atacaksın bize. :)
denız sevıyesıne ınmeden turbo araclarla kalkmıcam bundan sonra:)
02-01-2012, 17:30
wolrath
maasallah rs'e :icon_tup:
02-01-2012, 17:40
kolaylı
Masallah :)
02-01-2012, 18:05
braver
Maşallah Typerın kaliteli speclerine göre RS gerçekten çok iyi yürüyor gerçekten hayran kaldım RS'e :)
02-01-2012, 18:11
ondertopcu
2 aracada maşallah rs iyi yürümüş
02-01-2012, 18:31
Alicanrs
maşallah 2 aracada :)
02-01-2012, 18:33
Enes 54
Maşallah araçlara
02-01-2012, 19:06
PPR engineering
maşALLAH kayseri turum zevkli geçmişti yazın kayseri güzeldi süper insanlar bana göre sağlam dostlar kardeşler kazandım..araba denemelerine gelince rs cok hızlandı gercekten şimdi kısmetse typerı bitiricez hava güzel olursa ALLAH ın izniyle aynı kadro yine deneriz...
02-01-2012, 19:33
kelalper
TypeR vites atamamış daha gideri varmış yoksa. Kendi arabası olmadığı zaman kullanamaz Kaan :D
02-01-2012, 19:35
PPR engineering
Alıntı:
kelalper Nickli Üyeden Alıntı
TypeR vites atamamış daha gideri varmış yoksa. Kendi arabası olmadığı zaman kullanamaz Kaan :D
ahahah :D:D bir kereye mahsus kaçırdık oluyo öle bazen:) stage 2 exedy lanet bi debriyaj..
02-01-2012, 19:41
PPR engineering
Alıntı:
Brs_eg Nickli Üyeden Alıntı
kanka 7 8 sene önceki kasetli gazlama videoları var lupoyla filan ordada aynı gençlik hallerim bir başkaydı :D:D
02-01-2012, 19:49
zafa38
Typer in specleri gerçekten çok sağlam bu speclere gore araba yürüyemiyormu yoksa RS mi gerçekten çok sağlam yürüyor anlamadım...
Acaba Typer surekli yata yata sağırlaşmış olabilirmi...
Araçlara maşallah sahiplerinede selamlar ;)
02-01-2012, 19:54
Alper_
maşallah iki aracada..
02-01-2012, 20:00
mechanic
kamer ne diyon bu işe sen tayparcısın..
02-01-2012, 21:27
M3CSL
tayyar 2 kisi galiba masallah araclara..
02-01-2012, 21:29
SONE-R
bu tayyar gaddar reşonun eski tayyarıydı ki iyi yürüyen bir tayyardı.. bir sıkıntısı vardır mutlaka... normal değil bu durum..
02-01-2012, 22:24
mrt_tsn
Alıntı:
JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı
maşALLAH kayseri turum zevkli geçmişti yazın kayseri güzeldi süper insanlar bana göre sağlam dostlar kardeşler kazandım..araba denemelerine gelince rs cok hızlandı gercekten şimdi kısmetse typerı bitiricez hava güzel olursa ALLAH ın izniyle aynı kadro yine deneriz...
Herzaman kapimiz acik kardesim, basimin tacisin.
Kadro hep ayni seni bekliyoruz pampa:)
02-01-2012, 22:31
Cliosportve
Çok başarılı bir RS
Seviyorum yazılımsız olduğu için
Yazılımda neymiş :D
02-01-2012, 22:34
mrt_tsn
Alıntı:
SONE-R Nickli Üyeden Alıntı
bu tayyar gaddar reşonun eski tayyarıydı ki iyi yürüyen bir tayyardı.. bir sıkıntısı vardır mutlaka... normal değil bu durum..
Ewet ayni arac, suandada gayet iyi yuruyor. Neden bi sikintisi oldugu kanisina wardin anlamadim. Konunun en basinda yazdim arac sahibi kardesim gibidir, gecme gecilme kaygisinda da degildik cekerken, halada degiliz. Neden clio rs type'r gecince kabullenilmiyor anlamis degilim. Araclarin hacim ayni tork ayni saylir beygir farkini kilo kapatiyor yapilanlari hic eksiksiz yazdim, ne olmasi gerekiyordu normal olmasi icin cok enteresan.
02-01-2012, 22:36
Alicanrs
Kapak işlenmeden önce typer kaç boy geçiyordu ?
02-01-2012, 22:47
KMR2-GT
Alıntı:
mechanic Nickli Üyeden Alıntı
kamer ne diyon bu işe sen tayparcısın..
şaşırdım valla:D normal olmayan bı durum.kaan erken vıtes atmıs gıbı geldı tam emın olamadım.rs guzel yuruyo o barız ama onur çok koşturmuor typerla azcık açılması lazım gıbım :) ama goruntu 10 numero allah var :)
02-01-2012, 22:48
mrt_tsn
Alıntı:
Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı
Kapak işlenmeden önce typer kaç boy geçiyordu ?
Keske video olsaydi eklerdim alican, nasilsa gecer gider kapagi sokmeden bi deneyelim kapagin farkini gorelim die bastik 2 sefer bende filtre egsoz wardi, hy ayni bu speclerdeydi yine 2de type'r dewrinde bastik ben 4un sonundayken hy min. 5-6 boy onumdeydi, rbc yeni takilmisti ozaman. Bu videolarda benim kapagi siktik motoru koyduk uzerine marsa bastiktan 20dk sonranin videolari zaten:)
02-01-2012, 22:51
Alicanrs
Alıntı:
mrt_tsn Nickli Üyeden Alıntı
Keske video olsaydi eklerdim alican, nasilsa gecer gider kapagi sokmeden bi deneyelim kapagin farkini gorelim die bastik 2 sefer bende filtre egsoz wardi, hy ayni bu speclerdeydi yine 2de type'r dewrinde bastik ben 4un sonundayken hy mun. 5-6 boy onumdeydi, rbc yeni takilmisti ozaman. Bu videolarda benim kapagi siktik motoru koyduk uzerine marsa bastiktan 20dk sonranin videolari zaten:)
yani baya farketmiş kapak maşallah aracınada sanada kaanın işçiliğinede.. rs ala ala bıktım ama alıcak olsam kaparım şuan senden :D
02-01-2012, 22:55
mrt_tsn
Alıntı:
Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı
Çok başarılı bir RS
Seviyorum yazılımsız olduğu için
Yazılımda neymiş :D
Tsk ediyrum, bende bu halini sewiyorum ama yazin bi conta egzantrik yazilim yapayim die aklimdan geciyorum simdilik. Typer bitince bana çakinca yazi beklermiyim oda şupheli:D
02-01-2012, 23:01
mrt_tsn
Alıntı:
Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı
yani baya farketmiş kapak maşallah aracınada sanada kaanın işçiliğinede.. rs ala ala bıktım ama alıcak olsam kaparım şuan senden :D
Saol alican, dunyasi degisti bu bi gercek. Satarsam Hacim yukseltcem yada 2.0turbo bi arac,istiyorum bakalim satilmazsa (cokta umrumda degil satilmasi) yaza hic kacari yok 5bin koydum kenara:) feda olsun ona.
02-01-2012, 23:01
Cliosportve
Alıntı:
mrt_tsn Nickli Üyeden Alıntı
Tsk ediyrum, bende bu halini sewiyorum ama yazin bi conta egzantrik yazilim yapayim die aklimdan geciyorum simdilik. Typer bitince bana çakinca yazi beklermiyim oda şupheli:D
Beklemezsin tabiki
Biliyorum kısa sürede neler harcadığını :D
Yüksek rakımlı yerlerde çok zor işiniz valla
Ne yazılım yapabilen var nede hava var
AFR zaten ayrı bir dert
02-01-2012, 23:10
mrt_tsn
Alıntı:
Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı
Beklemezsin tabiki
Biliyorum kısa sürede neler harcadığını :D
Yüksek rakımlı yerlerde çok zor işiniz valla
Ne yazılım yapabilen var nede hava var
AFR zaten ayrı bir dert
4ayda 5 sefer motor indirdim, 1ibaski balata 3u sanzuman, 1de kapak icin. Sadece iscilik olsa harcanan para biraz biseyler tutuyor:) 1030rakim da araba yurutmeyen bilemez o duyguyu:) hele birde videolari izleyipte ( turbo araclar icin bu tabi) insanlarin yurudugu hatta koyup gittigi araclari gorup kayseride degil yurumek arkasindan tutunma cabasi, batiya göç sebebi inan:D
02-01-2012, 23:18
Bulut Y.
typer daha giderli olması lazım gibiydi sanki anlamadım
tornacı kardeş sen ne düşünüyorsun seninki baya baya koşuyo :D
02-01-2012, 23:27
yasin_R
rse maaşşallah, da o specklerdeki typera göre bira gitmiyo gibi geldi, gerci 5e atılım sıkılmamış ama;) rs hakikaten iyi
02-01-2012, 23:33
mrt_tsn
Alıntı:
yasin_R Nickli Üyeden Alıntı
rse maaşşallah, da o specklerdeki typera göre bira gitmiyo gibi geldi, gerci 5e atılım sıkılmamış ama;) rs hakikaten iyi