-
4 yerden kol çıkardık sizce bu kullanıcı hatası mı ???
-
bunedir yahu geçmiş olsun :S tek kalan bir piston kafası sanırım :S
-
abi hayırdır kımın arabası bu ?
-
Alıntı:
samet54 Nickli Üyeden Alıntı
abi hayırdır kımın arabası bu ?
aycanın samet
-
servis herşeye kullanıcı hatası diyor üzerine gidin bence
-
Alıntı:
Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı
aycanın samet
yapma yaaa tühhh :( kötü benzin olabilir mi abii ....
-
kullanıcı hatası bile olsa garanti kapsamında yapmaları lazım 20000 km araç sonuçta bizim öle ducato vardı yolda bütün yağı boşalttı garantiden serviste sıfır motor yapılmıştı bence biraz baskı yapın servise
-
Alıntı:
yapma yaaa tühhh :( kötü benzin olabilir mi abii ....
shell samet daha hiç başka yerden benzin alınmamış
-
Çok çok geçmiş olsun.Kendi malım gibi üzüldüm gerçekten.Umarım garanti işini çözersiniz. :(
-
Garanti kapsamında Trigeri kopan bir arkadaşımla görüştük geçen
Direk komple motor ıvır zıvır sıfırlamışlar
-
çok yüksek devirde olmuşa benziyor... lpg varmı araçta? yıl olarak ne durumda garanti?
-
Alıntı:
shell samet daha hiç başka yerden benzin alınmamış
vay anasını adamın şansına bak yaa cok üzüldüm geçmiş olsun abi bunun komple motoru bi araba parasıdır... çökün servise abi versın aycan abi mahkemeye .
-
Alıntı:
brutal Nickli Üyeden Alıntı
çok yüksek devirde olmuşa benziyor... lpg varmı araçta? yıl olarak ne durumda garanti?
lpg var ama olay anında araç lpg diil..5 yıl garantisi araç daha 1 yaşında
-
nabarken nasıl oldu bu durum onu öğrenebilirmiyiz örn: araç düşük km'de iken garanti kapsamında turbo yerse bayır yukarıydı düşük devirde kullanmışsınız vs gibi bir sürü saçmalıkla karşılaşılıyor başına gelen arkadaşlarım var üzerine giden garantiden hallediyor ama kullanıcılık bir durumsa bilmiyorum geçmiş olsun umarım çözülür sorununuz
-
Alıntı:
Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı
Garanti kapsamında Trigeri kopan bir arkadaşımla görüştük geçen
Direk komple motor ıvır zıvır sıfırlamışlar
usta kullanıcı hatası diyor onun için cok şans yok sanırım
-
Çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten..Araç ne merak ettim? Yüksek devirde 3 yerine 1 e mi atıldı 5 yerine 3 e mi girdi 1. 3 ve 4. silindir yok olmuş resmen :(
-
Alıntı:
1lker Nickli Üyeden Alıntı
nabarken nasıl oldu bu durum onu öğrenebilirmiyiz örn: araç düşük km'de iken garanti kapsamında turbo yerse bayır yukarıydı düşük devirde kullanmışsınız vs gibi bir sürü saçmalıkla karşılaşılıyor başına gelen arkadaşlarım var üzerine giden garantiden hallediyor ama kullanıcılık bir durumsa bilmiyorum geçmiş olsun umarım çözülür sorununuz
20 km kadar hızlı kullanılmış arac okadar.sonrasında 140 kmlerde 4 e cekilince böyle bi tablo oluştu bizde anlam veremiyoruz
-
o kullanıcı hatası olamaz bence üzerine git kanka
-
bastırılırsa olur bence geçmiş olsun..
-
Alıntı:
bladerk Nickli Üyeden Alıntı
vallaha erkut kafamız basmadı bizimde direk kullanıcı hatası dediler bende merak ettim nedir diye konu açtım.sence ne olabilir?
-
büyük geçmiş olsun talih arkadaşına ama yüksek devirde gercekleşmiş..
-
Alıntı:
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
Çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten..Araç ne merak ettim? Yüksek devirde 3 yerine 1 e mi atıldı 5 yerine 3 e mi girdi 1. 3 ve 4. silindir yok olmuş resmen :(
aracı bende merak ettim,
çok geçmiş olsun,
kullanıcı hatası olacak ne yapmışınız ki, 20bindeki aracın motor bloğunda tepinilmedi ya,
servisleri allah bildiği gibi yapsın :ofk:
-
Alıntı:
JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı
büyük geçmiş olsun talih arkadaşına ama yüksek devirde gercekleşmiş..
vallaha kaan biz suç kimde aramıyoruz aslında neden olmuş onu merakediyouz
-
Alıntı:
usta kullanıcı hatası diyor onun için cok şans yok sanırım
Dediğim araç Megane 3 son kasa dizellerden
Araç 60 bin Km de olmasına rağmen (ilk triger bakım 90 bin km )
Garanti süresi geçmedi diye komple motoru sıfırladılar
Triger kopması olmuş ana sorun buydu o arkadaşta
Bence hangi araç şirketiyse eğerki usta halan diretirse ana merkezi arıycağınızı söyleyin...
Biz bu durumlarda Bursa-Maisi arıyoruz mesela onlarda direk ilgilenmeyen servisleri arayıp bi güzel kalaylayınca mecbur kaldıları çok araç bakımı veya garanti kapsamına alınan araçlar gördüm
En kötü tüketici mahkemesine başvurun
-
tühh beee:S her koldan tırmalayın hocam gerekirse mahkemeye gidin ya geçmiş olsun.
-
Alıntı:
bladerk Nickli Üyeden Alıntı
+1 böyle kullanma şekli olamaz hadi tek silindirde olur anlarım subap eğersin kırarsın onuda anlarım resmen içine şeytan girmiş bunun yahu hiç böylesini görmemiştim. Motor bu hale gelmeden önce check light veya yağ lambası gibi şeyler yandı mı yoksa direk stop mu etti nebilim gazlarken duman atma yada lpg ile bir durum oluşabilir mi?
-
zarf atmışlar ,bence yemeyin üstüne gidin ...
geçmiş olsun...
-
Alıntı:
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
+1 böyle kullanma şekli olamaz hadi tek silindirde olur anlarım subap eğersin kırarsın onuda anlarım resmen içine şeytan girmiş bunun yahu hiç böylesini görmemiştim. Motor bu hale gelmeden önce check light veya yağ lambası gibi şeyler yandı mı yoksa direk stop mu etti nebilim gazlarken duman atma yada lpg ile bir durum oluşabilir mi?
yağ lambasının anlık yanıp söndüğünü görünce arkadaş direk aynaya bakıyor ve dumanı görüyor hemen duruyor. sonası *****......
-
Alıntı:
yağ lambasının anlık yanıp söndüğünü görünce arkadaş direk aynaya bakıyor ve dumanı görüyor hemen duruyor. sonası *****......
abi aycan abi biliyosun biraz değişik kullanıyo yüksek kompresor falan onla alakalı olabilirmi peki ?
-
Alıntı:
abi aycan abi biliyosun biraz değişik kullanıyo yüksek kompresor falan onla alakalı olabilirmi peki ?
yok samet 320 ile yarışıyormuş:)adamı geçmiş trafik tıkanınca yavaşlamış sonra *****.bende direk onu sordum yok kanka dedi biliyosun yalanda sölemez pek işi olmaz zaten ben yaptırıcam diyoda nedir merak ediyoruz okadar
-
Sanırım hyundai araç, bu lpg den olma ihtimaline sardım şimdi acaba hem lpg hem benzin işemesi olabilir mi? kapağa baktığımda silindirin teki i erimiş subap kapağa kaynamış hararet seviyesiyle bu olayın olma ihtimalini düşünüyorum..LPG işinden hiç anlamam ama buna benzer birşey çook uzun zaman önce bir amcanın başına gelmişti yinede bukadar değildi görüntü..
-
Kullanıcı hatası ise nasıl? bir hata yapılmışta bu durum olumuş söylüyor mu? çok bilmiş ustaları.Bence sıvı ile alaklı bir durum su veya yanmayan benzin tabi bunların bir çok sebebi olabilir ki filitreden su almadıysa hiç bir şekilde kullanıcı hatası değildir,derim.
-
Alıntı:
20 km kadar hızlı kullanılmış arac okadar.sonrasında 140 kmlerde 4 e cekilince böyle bi tablo oluştu bizde anlam veremiyoruz
Hocam 140km de 4. vites kaç bin devire geliyor bilmiyorum ama. Olay 5den 4 e çekmek ile meydana gelmiş ve araç redline ın baya üzerine çıkmış, pistonlar subapları yakalamış ve doğramış. belki 4 e çektiğini sanıp 2 ye çekmiş olma olasılığıda yüksek. kullanıcı hatası gibi görüyorum ben bu durumu
-
nacizane tavsiyemi yanlış anlamayın ustayla kesinlikle muhattap olmayın şikayet maili atın direk şirketin bağlı olduğu yere mahkemeye vereceğinize dair %99 olumlu cevap gelecektir gelmezse yurt dışına mail atın sorununuz çözülecektir marka model belirtmiyorum bıldıgım bır olay 0 araba geri iade edildi fabrikasyon hata kabul edilmedi 7 ay uğraştırdılar kullanıcı hatası vs.. değerinden 8 milyar pahalı olan üst modeldeki aracı hediye ettiler mahkemelık olmamak için sizin açtığınız herhangi bir dava markanın adına ciddi leke düşürür eğer siz kasıtlı bu olayı meydana getirmediyseniz gönül rahatlığı ile dediğim gibi mail atıp aksi durumda mahkemeye başvurabilirsiniz.
-
Hoppala bu ne yaaaa... Talih abi arkadaşına çok geçmiş olsun...
-
lpg takılınca motor garantisi bitmiyormu ?
-
Alıntı:
Yağ lambasını gördüğü an muhtemelen flimin bittiği andır...
-
hyunda ve brc ise bitmiyor sanırım,
geçmiş olsun çok kötü olmuş gerçekten :o
-
Alıntı:
brutal Nickli Üyeden Alıntı
Hocam 140km de 4. vites kaç bin devire geliyor bilmiyorum ama. Olay 5den 4 e çekmek ile meydana gelmiş ve araç redline ın baya üzerine çıkmış, pistonlar subapları yakalamış ve doğramış. belki 4 e çektiğini sanıp 2 ye çekmiş olma olasılığıda yüksek. kullanıcı hatası gibi görüyorum ben bu durumu
eğer 4e alınmışsa, sorun olacağını sanmıyorum,
lakin 2ye alınmışsa böyle birşeyin olması normal,
ve ne yazık ki kullanıcı hatası olur :o
Edit: 2yede alınsa bloğu bu kadar dağıtır mı bilmiyorum,
ilk defa böyle bişey gördüm
-
bu sahneyi 2 kez gördüm :( geçmiş olsun... ama garantili bir araç sonuçta üstüne gidin ... aracı aldığınız bayii satış temsilcisi ile görüşün hatta daha önce aynı yerden araç aldıysanız. daha kolay olur..