Cuma sabahi Ankarada olucam Allah kismet ederse bir honda bakicam..guvenebilecegimiz tavsiye edeceginiz bir servis yada usta varmidir arkadaslar..Yardiminizi beklerim..simdiden tesekkurler...
Printable View
Cuma sabahi Ankarada olucam Allah kismet ederse bir honda bakicam..guvenebilecegimiz tavsiye edeceginiz bir servis yada usta varmidir arkadaslar..Yardiminizi beklerim..simdiden tesekkurler...
baktığınız araç nedir? Bladerk erkut abi ile görüşün derim ;)
honda tech war mertcan veya chefkadır gorunce ılgılenır zaten
hondatech istanbul yolu erciyes işyerlerinde :)
bladerk Erkut alıcı ;)
Arac civic 1.4..techten bir arkadasin.;Ankarayi bilmiyorum pek..bakalim hayirlisiyla insallah..yardimlarinizla olacak..
bladerk e ulaşın yardımcı olur :)
Yarin bakayim bladerk e nasil ulasirim..yada telini bilen varsa.alabilirim
piston garage bladerk erkut, honda tech mertcan gayet yeterli olur :)
1.4 ü beğenmezsen benim sarı kızı vereyim abi sana geldiğinde :D
Olur valla neden olmasin;)senin araci da begeniyorum..
Senin sari kizi ben alacam ama ya tamponu ya aynalari:)) baska yere parketsinler gecerken bakicam diye vurcam en sonunda haha :D
Baskent sanayi akinci oto hamza
Erciyes isyerleri hondatech mertcan seref usta
İvedik piston erkut
Hepsi 10 degil 11 numara insanlar yardimci olurlar
hondatech iyidir =)
Evet a13teyim :) bende gece geldigimden yer ararken goruyorum:))
Bladerk erkut abi. Sırf onun için istanbul ankara yapacağım siz düşünün :D
sakın ola da altan honda ya gitme de honda tech de iyi dir piston da iyidir.
ivedik piston garage erkut abi
hondatech MErtcan ile KAdir Abi
Tesekkur ederim arkadaslar dediginiz yerlere gidicem..Allah razi olsun..
yanlış görmüşsünüz rol'ün sahibiyle bizim arkadaş 1-2 günlüğüne değişmişlerdi arabayı :)
kardeşinizin gördüğü araç bu :)
http://img803.imageshack.us/img803/6120/spoon.jpg
Uploaded with ImageShack.us
aynen okul falan kalmadı bizde bıttı pıyasa işi :)
benim alacağım honda bu resimde ki bunuda söylemiş olayım..araç hakkında yorum yapacak var mı bilen biri..
güzel temiz araba gerçekten. Berkay renk tonunu da güzel tutturmuş
http://img803.imageshack.us/img803/6120/spoon.jpg
Uploaded with ImageShack.us
bu arabamı ?
araba tertemiz. güneş yanığından boyandı. içi falan tertemiz. kmsi düşük tam hatırlamıyorum ama 80.000 civarında... boyasında nokta hata yok... araç boyanırken her aşamasının fotolarını çektik... tertemiz bi araç
inşallah hayırlısı bakalım arkadaşlar..yarın sabah ordayım..işlemleri bitirip dönücem..sonrada görsel olarak işe koyulucaz..inş..
aynen pişman olmayacağınız bi araba :)
sağolun beyler..dediğinize inanırım..tabi birde görmek gerek..aracın dışsal olarak jant ve arka spoiler değişecek..ön camlar için uygun vizör,başka bir sey düşünmüyorum.
içinide elden geçiricem dada sportif bir görüntü olsun istiyorum..momo malzemeleriyle düşünüyorum içinide..qick release momo direksiyondan tutunda pedine kadar:)
bladerk erkut
berkay kardesımınızn arabası turkıyede belkı 1. degıl ama 2. en temız arabasıdır siddet le tavsıye ederım :)
Araba TOYOTA YETKİLİ SERVİSİnde boyandı, öyle sanayide her hangi bir ustada boyanmadı...
KM si orjinal, gidişi çok tatminkar, ses arıza ws. birşey yok araçta...
Geçen hafta bizzat benim bir arkadaş adına çok iyi bir teklif werdim ama maalesef alamadık...
hayırlısı...
tavsiye eden tüm arkadaşlara çok teşekkürler şu an ameleyat olduğum için evde yatıyorum ve yarın araca bakamam malesef ama araç zaten neredeyse hergün gördüğüm bi araç gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
Gecmis olsun kardesim.Allah sifa versin..
Erkut gecmis olsun ne oldu hayirdir...Bu arada konu erkutunun ameliyata baglanir :)
0535 771 66 90 Mertcan
Yardımcı olurum araç için arayabılırsın..
Ayrıca Berkay ın arabası 10 numara arabadır
boya ıscılıgıne hayran kalmıstım..
Simdi Ankaradayim.Berkayi bekliyorum..yanina geliriz..mertcan..
Simdiden hayirli olsun, cok guzel bi araba aldiniz ;)