Zengin olacan çıkacan böyle boş biyere vuracan kırbacı kontrolsüzce :D
Printable View
Zengin olacan çıkacan böyle boş biyere vuracan kırbacı kontrolsüzce :D
vay be benim video buralara düşmüş :D
Zengin olmakla alakası yok nekadar paran olursa olsun bu şeklide yapmak anlamsız. Tamam gazlarsın yan verirsn ama bu nedir ya ?
adam verdigi paranın karsılıgını alıyo ali agaogluda rosy roys la insaata gidio
Adam isin sonu yada ben bi onu gordum :) :)
o kada paran var bari gitte eğitsinler adam gibi bin arabaya eziyet etmiş :D lastikten duman çıkınca hoşuna gitti tabi :D
bu bir deşarj olma yöntemi. Salakça basmak, kimseye hesap vermeden hava atmadan
adam king :D
Adam drifte yeni başlamış bence. Acemi olduğu içinde nacizane bir F430 almış :D
Adam eğlenmesini biliyo ;)
Zamanla öğrenicek de bilmediğini biliyor mu acaba?
150 mılyar dolarım olsun,yine böle yapmam.. !! yapamam zaten, kolona gırerdım buyuk ıhtımal..:D de işin makarası bı yana nasıl kıyıyolar anlamıyorum..ben aracımın karşısına gectıgımde gözüm doluyo,duygusallasıyorum,eve götürmek istiyorum yapamıyorum !! :D
ne zaman vuracak diye bekledimde vurmadı, başka zamana artık
buralarda yeni arkadan itiş alan gençler geceleri çıkıyolar yollar boş die buda o misal hani arabayı çözücek :)
potomyalı varken nerdeymiş ?
BİLMEYENLER İÇİN BKZ:s2000'nin yanışı......
Adam güzelce yakmıs aferim. yavaş yavaş ögrenir ilerde daha güzel yakar, hiç yakmadan nasıl ögrensin :D
f1 sanzımanla yanlama deısık turkıyede olsa sahınden dırek ferroya cıkmıs derdım:D
Takılmış işte kafasına göre :)
okdr para verip o aracı aldın git eğitimini de al baride bişeye benzesin yeni şahinle yanlamayı öğrenenler gibi hareketler kontrolsuz sürüşler nedir ya
f430 la yanlamanın kolay olmadığı bi gerçektir. şanzumanı bi kere uygun değil. çok kral bi drift beklenmesi garip.. manevrası bile iyi değil aracın. sadece arabaya yazık olmuş.
adam sitres atmış abileri:D:D
mekan las vegas olunca para su gibi olunca herşey normal :D
devamlı aynı muhabbet ama hoşuna gidiyor demek ki :)
Ferrariye bu tip hareketler yakışmıyor, bana mı öyle geliyor bilmiyorum?
Para Çokomel Belli ;)
Türkiyeden 3 5 tane e30-36 sahibi abimiz buna yengeç gibi gitmeyi öğretir :icon_tup: