link
Hellaflush Hawaii 2011 - YouTube
istanbuldada şöyle bişeyler olsada takılsak :)
Printable View
link
Hellaflush Hawaii 2011 - YouTube
istanbuldada şöyle bişeyler olsada takılsak :)
Hata veriyor video acilmiyor.
Sıkıntı bende mi?
Video açılıyor bizim burda olsa mekan tofaş dolu olur :)
baya bi özendim :) sanırım bizim burda hiçbir zaman böyle şeyler olmayacak =)
STP ıle tayfun'nun yaptıgı bı yer wardı 2 sene oldu herarde o alan guzel yer orda yapılabılır aslında :D :D
honda yı gorunce su vtı sandım :D
Aga kimsede demiyorki bu nedir:) adamlar motora bilem air ride takmis pehhh.. :-):-)
daha önce verilmişti.Ama görmeyenler için iyi oldu güzel video :D
orda delıkanlı yokmus :D yay kesıp amort den basan gelmemıs :D :D
Turkey VAG meeting 2012, mevzunun kesin çözümü :D
On numara organizasyon olmuşşşş şahanee ...
bizde böyle bir organizasyon olsa polis çıkışta bilet keser ahanda yazıyorum.
herseyı yaparızda hatunları nerden bulucaz :D
adamların bisikletleri bile şhekil :D
kolumu dayadım pc masasına hiçbişeyle ilgilenmeden sadece videoyu izledim
kıskandım valla.
bunlar bunu hep yapıoyor:icon_tup:
bende kıskandım:D
hawaii zaten 10 numara bir yer.. bu org ile 11 numara olmuş :D
Böyle videolar dinden imandan çıkarır adamı :D
Bizde yanlış olan ne biliyormusunuz amerikada avrupada her bir sektörün ayrı bir şehri vardır..
mesela almanyada tv prodüksiyon dizi platoların olduğu şehir Köln ..
amerikada araba sektörünün motor yürüyen parça üretim yeri ohiodur Gene amerikada uçak şehri üretim merkezi washingtondur falan her şeyin bir şehri vardır bu kasti devletlerce dağıtılmış serpiştirilmişdirki her şehir bir şeyden kalkınsın..
türkiyede her şey istanbul her sektör istanbul tüm üretim istanbulda olduğu için bizler böyle şeyler yapamayız..
neden yapamayız çünkü gene illa ısrarla istanbulda olması istenir böyle bir organizasyonun halbuki tarafsız bir bölgede yapılsa ufak bir sahil kasabası turistik yer gibi bütün şehirlerdekilerdeki insanlarda oraya gitse oranın belediye başkanı ile görüşülse anlaşılsa bir yer tahisis edilse neticede oranında reklamı olucak bu işden gelenekselleşirse oranın ismi belki o organizasyonla anılıcak buda büyük para girdisi demek
belediye ordaki otellerlede anlaşsa indirimli fiyatlar üstüne zaten organizasyonuda turistik yerse sezonun kapalı olduğu yani otellerin sinek avladığı ölü vakit yapılsa onlarda kazanır isteyen karavanı çadırı ile gelir onlarada ayrı bir camping alanı tahsis edilir.. yani böyle bir organizyon olur ama bunu yapıcak firma insanlar organizasyon yapılanma zor türkiyede..
harun senin yıkamada böyle bi ortam yapalım semtten:) on numara kızlarda gelir ohh miss :D
böyle arabalar türkiyenin neresinde var ama aırrıde denilen sistem 1-2000 arasına düşerse böyle arabalar göürlebilir
yapılmıycak şey değil yapılır ben eskiden organizasyon işi yapdığım için zor olmadığını biliyorum o videoyuda izlerken zaten eski bir organizasyoncu gözüyle izledim belli ajanslarla anlaşmışlar ordaki hatunların çoğu model ajanslardan falan gelmiş herhalde çekimler için belkide görüntü olsun diye etrafa serpiştirmişlerdir..
yani kolay işler.. zaten organizasyonu yapan hi society sorumlusu hatunda diyor kaliteyi korumak için paranız gerekli gibisinden bencede haklı bu tip organizsyonlardan her gelenden katılımcı payı olarak alırsan para sallıyorum 50 tl gibi sembolük bir ücret sadece kalite seviye sahibi insanlar gelir buda seviyeli bir ortam demek olur.. ayrıca organizsyonun masraflarıda çıkar.. ve seneye ikincisi yapılması için biraz kasada para bırakır..
bu kasayıda güvenli birine emanet etmek gerekir :) oda bu devirde zor :D
Ben bi organizasyon yapacağım yine bu sefer mekan dar gelecek diye hayvan gibi yer bulacağım biraz daha düzelsin hele havalar , 2. 28 Şubat :)
istanbul park otoparkı yetmezmi ama orasıda dağın başı birde o var