Ben Dogukan, Amerika New York'dan selamlar hepinize...
:cool:
Printable View
Ben Dogukan, Amerika New York'dan selamlar hepinize...
:cool:
hoşgeldiniz
hosgeldın nıck cok yaratıcı:)bır de searock var bizde...:)senın hesap
Hoş geldiniz.
hos geldın kardeş
New York'un neresindensin EastBlood? Bu arada hoşgeldin. ;)
hoşgeldinizz.. keyifli ve aktif forumlar :)
hoşgeldiniz keyifli forumlarr
hoşgeldiniz..
hoş geldin keyifli forumlar
hoşgeldinz iyi forumlar
hoşgeldin iyi forumlar :) bende ny da 5 sene bulundum şimdi memleketteyim artık.
hosgeldiniz... ozledim new yorku.new yorkada selamlar. iyi forumlar
Hoşgeldiniz kalıcı olmanız dileğiyle
Hosgeldin.
Tekrar gelirseniz haberim olsun ;)
Aleykum selam, iletirim gorduklerime. "What the hell did you call me now ?" derseler senin adini verecem :)
http://img.photobucket.com/albums/v1.../hosbulduk.png
Hadi ya ! Cok yakindaymissin. Burasi ile Nassau arasi yaklasik yarim saat mesafede.
Kar konusunda ise ben yine sansliyim. Ilk geldigim sene Gloversville denilen bir yerde yasamistim ve kis mevsiminde arabayi cikartmak icin hergun kar temizlemekten artik bikkinlik gelmisti. Biliyorsun evin yan tarafina cektigin aracin hemen cikis kismina kar temizleyici araclar yoldan aldiklari kari yigiyorlar (guya yolu temizliyorlar!) ve oradan cikmak icin sarfettigin efor ile everest'e tirmanirsin.
:D
Welcome to the state n....:)
Hosgeldin bende bir sure Ny da sonrasindada 8 sene kadar jersey de kaldim albany e gelmistim bir kez guzeldir siyahi irk biraz beyadan fazla ama sanirim bronx dakiler gibi degiller:)
Ny ozlenmezmi ya yazin gelip dolasicam insallah 15 gun
Aslinda gelecek arkadaslarin tarihleri yakin olsa burada hep beraber bir bulusma olayina gireriz ve gayet guzel olur sanirim. Bu arada Albany'de kesinlikle LARK STREET taraflarinda gezmissiniz sanirim cunku genel itibari ile Albany beyaz nufusun ustun oldugu sehirlerden birisidir ve bu yuzden Amerikanin en guvenli iki kasabasi bu sehirde bulunuyor. Colonie ve Latham (eger yanlis yazmadi isem) :icon_tup:
LARK STREET'de dahi siyahi irk (kibarlik geregi "African-American") kesinlikle bronx'daki gibi olmaz! 3-4 kere gitmek durumda kalmistim Bronx'a ve her gittigimde kafayi yiyip geri geliyordum. Amerikaya geldigim ilk sene arkadasimla beraber gittik, gece saat 2 gibi kirmizi istikta beklerken aracin uzerine cikip para istediler bizden. Valla hic dusunmeden paralari verdik :D Ben Bronx'u oyle hatirlarim hep...
Welcome Newyorker :)
Hoşgeldin...
hosgeldin sefalar getirdin bende is icabi cok gidiyorum ny longisland da kaliyorum gidince
ailemde chicago dalar guzel memleket severim oralari bu ay sonuda kismetse los angeles a gidecem
hoşgeldiniz keyifli forumlarr....
Tesekkur ederim, hosbulduk :)
Hosbulduk :icon_tup: Bende arada sirada Long Island'da kaliyorum ancak ben Orient Point'de kaliyorum yani en ucta tam ferinin yanastigi yere iki dk uzaktayim yani :)
Los Angeles'i ben gormedim henuz insallah bende gitmeyi istiyorum ama bu yaz Grand Canyon icin plan yaptik hali hazirda, bakalim :)
hoşgeldiniz bende ohio colombus ta okudum ve calıstım:)) 8 yıldır turkıyedeyım
hoşgeldiniz..bende angarada büyüdüm hem soğuk hem karlı...
öyle newyorka gitmeye gerek kalmadı:)
hoşgeldiniz keyifli forumlar
Hoşgeldin..
Hoş geldiniz :icon_tup:
Hosbulduk, sagolun arkadaslar ;)