İzmir, Ankara , Eskişehirde 15.000tl-20.000tl arası sermaye ile kurulabilnicek iş imkanı nelerdir yardımlarınızı bekliyorum ?
Printable View
İzmir, Ankara , Eskişehirde 15.000tl-20.000tl arası sermaye ile kurulabilnicek iş imkanı nelerdir yardımlarınızı bekliyorum ?
tecrüben varmı?
daha önce çalıştınmı?
esnaflık yaptınmı?
bildiğin bir iş varmı?
para 2. plandır daima.
5 bin e de iş kurabilirsin ama önce bildiğin işten bahset.
her kafadan şimdi otoyıkama çıkacak burada
İyi önerelim de ticaret hiç düşündüğü kadar kolay değil.
Eğer gireceğin sektörü tanımıyorsan ve ticari zeka yoksa 3 ay gitmez.
Yanlış anlama ama gerçek bu.
Hadi Toptancısından bayan çanta alıp Eskişehirde üniversite civarında dükkan aç diyeceğim ama keşke bu 2 satır kadar kolay olsa.
Otomotiv hakkında epey bilgim var esnaflık tecrüben var ticari zekam var :D
Çiğ Köfte düşünüyorum ama ?
Lokanta ocakbaşı tarzı bi yer açılabilir.
ps3 & internet kafe acıla bilir
buyur buradan yak:)madem otomotiv üzerine çiğ köfte ne alaka yahu:)şeyini sallasan köfteciye çarpıyorsun boku cıktı o işin.
çukkalı biyere bardak mısır da olabilir :D
börek poğaça simit v.s dükkanı açabilirsin sabahları millet işe giderken ayaküstü iyi biyerde , koy bi börek ustası al malzemeleri :)
tatlıses çiğköftenin franchising fiyatlarına bir bak istersen benim liseden arkadasım açtı işleri tıkırında gayet
Forumda daha önce oto yıkama işletip kapatanlardan bir kaç kişi detaylı bir şekilde anlatsada şu herkese tavsiye edenler aydınlansa. :)
Kimsenin sen şu işi yap şu kadar para kazanırsın diyebiliceğini sanmıyorum, senin yapmak istediğin ticarettir, ticaret risktir belirsizliktir.
Eğer gerçekten inandığın gelecek gördüğün bir iş olursa zaten kim ne derse desin yaparsın.
izmir de 5 metre arayla çiğköfteci var :)
eğer ki 20 bın tlye ocakbaşı açılabiliyorsa ben yanyana 10 tane açacağım...biraz mantıklı yazalım...
ekmek arası tatlı, tuzlu sabah kahvaltısı.. sislide yiyyorduk herıf para basıyordu.. tatlı deyınce cıkolata muz kaymak recel vs tuzlu olunca tereyagı yumurta peynır salam zeytın ezmesı vs..
aksamlarıda waffle satarsın.. eskisehir ogrencı mekanı..
al sana ocak al sana ocakbaşı:D:D
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
ben oto yıkama actım devrettim en büyük sıkıntı eleman sürekli kacıyor bulamıyorsun dayanmıyor yeri geliyor tek kalıyorsun kendı arabanızı yıkayınca yoruluyorsunuz düşünün peş peşe 10 tane geldıgını bıde bu havayı dusunun karda yıkadıgınızı ?
her araba acildir yıkamada abi acil suraya yetişicem abi acil arabaya müşteri bakmaya gelecek vs. çok stresli bi iş kuaför olayında bazen 3 kurus kazanacam diye iyi zarar ediyorsun cam motoruna su kacıyor vs esnafla calsıyorsan para toplayamıyorsun vermıyolar
yazdım vazgeçtim sen yazmssn, eğer yerini tutturusan kesinlikle bu iş güzel olur eğer patron olmayacam calısacam dersen. öğlenden sonrada arabaya bi arnavut ciğeri :) çek ganyan bayilerin önüne aksam edersin.
15-20 lirayada gerek kalmaz arabaydı malzemeydi flaan desen taş çatlasın 5 lira
eğer yapabileceğine inanıyosan yada ustası falan denk gelirse wafflecı olur.
kokoreç olur. aynı şekil dürüm olur. kısacası yemek işine gir derim. çiğ köfte 5 mt. de bir var diyosunuzda ben daha hiç kapatan görmedim öyle cok köhne bi yer bulmadıkça işler. hele cadde olursa korkma.
ufak dukkan kira az musteri akışı hızlı.
dukkanda durcak bırını bulursan aksamda sen durursun.
eskişehir için konusuyorum.
üniversite caddesine iyi bir tekel açıp 2 tanede motor alıp öğrencilere bira sevisi yapabilirsin şuan kafamda o var benim eskieşhire açma sakın :D
eskişehir öğrenci mekanı playstation olayına gir. Ama kafayı kullan olmıyanı getir. Mesela guitar hero olayı var izmirde orda varmı bilmiyorumda baterisi bası gitarı mikrofonu 4 kişi deliler gibi eğleniyor. 4-5 tane öyle makina koyarsın 6-7 ps3 5-6 tane pc tostuydu hamburgeriydi güzel oldukdan sonra her türlü yaparsın bişeyler.
20/50 yag haha :D
Ben olsam durum isine girerdim. Hayalimde de var ama acacak imkani yaratamadik daha :)
sakaryadada var yaww olmamı:D
valla demekki nohut pilav bizim gezdiğimiz yerlerde yok:) o istikamette açmak lazım o zaman:D
Nohut Pilav var Ankara'da. Kokoreçte çok.
Bence arkadaşlarında dediği gibi sabahları ucuz ve hızlı kahvaltı verebileceğin küçük ama işlek bir caddede bir mekan güzel olabilir. Omlet, menemen, ekmek arası vs. Akşamları da ayvalık tostu, köfte, tavuk sote vs. pratik şeyler olabilir. Ayrıca birde kurye bulup evlere de servis yapabilirsen süper olur. Öğrencilerin yoğun olduğu yerlerde iyi iş yapabilirsin. Ama öncelik temiz ve ucuz olması. Isparta'da bu tarz bir kaç yer var baya iş yapıyorlar.
Ankara veya eskisehirde fasfood tarzi kumru ayvalik tostu izgara vs cesitleri waffle kumpir vs bi yer acarsan ustaligini yaparim
takipteyim
okul yanında fast food dukkanı olabılır lokanta vb gıbı
700 ciro iyiymiş valla ben mi açsam tatlises çiküfteci.. isim hakkı ne istiyolar acaba
titan zinciri benzeri işler var herballife amway biraz araştır al sat uye yap onlarda satsın kar payı vs vs ...
çiğköfte en vasıfsız ama en çok zaman alan işlerden lakin işleri yazın dip yapıyor o zaman bir alternatif üretmek gerekiyor, artı başında durman lazım elemana güvenemezsin başında durcam desen genelde daha çok gece işi gece para kazancan cumartesi pazar yok bayram yok..
oto yıkama içinde esnaflık lazım düzgün yer lazım adam gibi çalışcak işçi lazım
mısır işi cidden bitti gibi birşey kaymağını yedi birileri ve o iş bitti.
direkt olarak bildiğin bir sektörün malını al sat yapabilirsin yurtdışından ucuza birşeyler getirtip internet üzerinden satabilirsin...