bunedir ? bi bilgisi olan varmı ? :)
Printable View
bunedir ? bi bilgisi olan varmı ? :)
Nasıl bir ego tatminidir :D
hahah ne guzelmıs ya değişik valla
rölantideki ses çok ii :D
bunun birçiok çeşidi var pimp my ride da bir arabaya bundan takmışlardı VroomBox.com
bir çok çeşidide var sanırım
subarucu arkadaşın bir kaç videosu var bir cihaza 5-10 araba sesini taklit eden sistemleride var
http://www.youtube.com/watch?v=ZuB0-9XBtww
hahaha süpermiş cidden :D
Ebayde baktım 50 dolar civarına bulunabiliyor :)
http://www.ebay.com/itm/SoundRacer-S...#ht_500wt_1180
Ulan taksam böyle bir şey herhalde arkadaşların geçtigi testis muhabbetinden sokaga çıkamam herhalde :D
Ama canım çekmedi degil:P
ahahhaha neler yapmışlar ya :D
:D:D Adamlar yapmış bunu türkiyeye getirseler tofaş serisi kullananlar sağlam müşterisi olur :D
vtec açanı var mı bunun :D türkiye distribütörlüğünü alabilirim,ürün patlar :D
valla Ferrari olanını dinledim olay bitmiş. Sırf insanı gaza getiren bişey. Araban yürümesede sıkasın gelir valla.
müthiş valla .. dizel sesinden nefret edenlere :D
birnevi 31
oha süper fantezi birşey çakmağa transmitter tarzı birşey taktı araç chevy cubic oldu :D
bu daha gerçekçi gibi geldi.chevy de sanki bilgisayar oynu oynuyormuşsun gibi çıkıyor
http://www.youtube.com/watch?v=1mtzs...eature=related
Bence bunu izleyin eleman makasa da giriyor.
Bunu eskiden yapardık.
Kısa dalgada bir kanal vardı oraya ayarlayınca gaz vermemizle
bu ses çıkıyordu.
Bu kadar başarılı değildi ama yine de o yaşlarda gaza getirmeye yeterdi.
keçiye abdurrahman çelebi hesabı :)
Uzun bir zaman önce görmüştüm ben de :) Golf' üne takıp kullanan bir adam vardı, insanın canı çekmiyor değil gerçekten :D Hem de çakmaklığa 3 lü çoğaltıcı takıp bunların hem V8 hem V10 hem de V12 lisinden takanlar var, istedikleri sesi açıp dinliyorlar :D
kacirmayiz.com diye bir sitede satılıyor...
hatta googleda "soundracer türkiye" diye arama yaparsanız SoundRacer Türkiye | GÖNLÜNÜZDEKİ MOTOR SESİ diye bir sitesi de var... oradan da satış yapıyorlar mı bilmiyorum.
Valla mükemmel bişeymiş bu özelliklede benim gibi dizele sahip olanlar için :D
Almak lazım bundan :)
yakında bu tonları iyi basan hoparlörler satılacak ekipmanların yerine :)
iyiymiş :D ama boşa benzin israfi :))
benim 1.3 motorlu hyundaide navigasyonun çakmaklık şarjını taktığımda alternetörden turbo doluyormuş gibi ses geliyor üstelik devir arttıkça ses artıyor :D
sanırım sesler çeşitlilik gösteriyor ilk paylaşımda amerikan aracındaki gibi ses çıkıyordu son paylaşılanlarda ferrari gibi ben şahsen amerikanı tercih ederim.
Sound Racer | eBay
burda var 38 dolardan başlıyor..
Bir ara makarasına çok araştırdım almak için ama İstanbul'da kullanamassın dediler çünkü boş frekans yok. Her frekans dolu radyoda parazit yapar..
Aux çıkışlısı var, lexus modeli...
o tatmini en azından gidipde boru egzos takip hem doğayı kirletip hemde aracın alt devirlerini düşürüp hemde berbat ses alınıcağına bu yolla tertemiz bir şekilde almak daha mantıklı..
aldım sitedeki arkadaşlarda merak etti bizde merak ettik aldık ama internetteki seslerle alakası yok iğrenç mal sesi çok parazitli ve konsol oyunlarında bile daha gerçek ses çıkıyor bunlarda o ses bile yok netteki videoların alayı kolpa kanıpda almasn kimse
cihazı e-bay den getirtmiştim ferrari olanını 1 ay oldu gırgır şamata yaparız hesabı param boşa gitti gaza bastıkça kediler çiftleşiyor gibi bi ses vardı yolda ilk çöp tenekesinin önünde durdum ve basket ! :D yapay sesleri seven arkadaşlar alabilir ama can sıkıcı sesi var sizde benim gibi çöpe atmayın sonra :)
zevk meselesi tabii... bu da v12 modelinin yerli demosu....
SoundRacer Türkiye - V12 Ferrari - YouTube
yapmayın arkadaşlar, forumdan biri aldı diye, hatta bide memnun kalmayıp iade etti diye bir çuval t...k geçtiydim elemanla :D:D:D
valla atarım kendimi camdan :D:D:D
vtec açan modeli türkiyede patlar :D