Nissan GTR Weaving On Freeway - YouTube
Printable View
Yol tam 200+ makas atmalik :D Cok iyi beh, yuruyen arabayla zevki ayri, eglenmis adamlar :)
Güzel eğlenmişler :)
yol tam makaslık harbiden güzelmiş
Fsm ye bekleriz :D
Polis korkusundan basamamışlar bile. Yoksa bu arkadaşları burada ticari araç sürücüleri bile madara eder. :)
Tekrar izledim de adamlar ciddi acemi bu konuda. :D
babaları terziymiş heralde bunların :)
bu videodaki yolda makas atmak için atraksiyon olması açısından 270 280 le gitmek lazımki bişiye benzesin
manevralar çok sert,o geçtiği yerlerden rahatlıkla geçebilir zaten normal şekilde heyecanlı adamlar :D
izlemesi çok zevkli:D
Çok gereksiz fren yapıyo , refleksif makaslar yok bunlarda.. Bi yere girmeden önce bi sonraki gireceği yeri belirlemesi lazım en azından. :)
cok sert darlıo begenmedım :D
hızlı gıden atın bo.. seyrek dusermıs :D ıstanbula beklerız :D
biz boşa yaşıyoruz 106 vts vti gti cart curt :D:D
O yolda frene basılır mı ya :D
O makaslarda araya tir bile girer :) saglam cesaret lazim ciddi makas icin , arkadan polisi ariyorlar hemen.
bi 106 nın yarıp geçmesini bunları madara etmesini bekledim ama gelen giden olmadı:D
yolda yağ gibi uzuyor ama alet
bız yapsak apacı oluruz
Murci dede Gtr dada is yok...
bulcan bunlar gibi iki tanesini yolda alıcan altına 306gti'ı vericen ayarı vericen ayarı :D
Eski Mecidiyeköy-Avcılar Makasçıları gibisi yok :D
Adamın ciddi derecede acemi olduğunu söylemeye gerek yok sanırım.
Ama o nasıl yoldur lan öyle.5 şerit en solda boş 1 şerit daha var. Yollar güzelmiş ama.
Bİrde böyle deneselermiş.
Supra vs R35 GT-R Dead Stop on Highway (HD) - YouTube
Yalnız adamları tebrik etmek lazım bizim ülkemizdeki gibi emniyet şeridini kullanmıyolar makas atmak için :D
trde daha ıyılerı var
Trdeki GTR kullanıcılarında videolarını bekliyoruz.
adamlar eğlenmiş gerçekten
bu ne ki yahu. cidden bizim ticarilere versen o gtr patos eder o trafigi el freniyle çapraz girerler.
nissan frene basmaktan yürüyemediki
aklıma bu geldi yine :D:D
106 Gti E-5 Turkey - YouTube
Herkez işi öğrenmiş ...
istanbulda madara olur bunlar yol bi damla şişiyor hemen fren lambası :)
lambocu baktı hahamda deli var, bıraktı hemen :D
KKomik:D:D
Adamlar iyi eğlenmiş ama fsm'de falan bir 106 üzeebilir :)