-
34 KM 288 Vw Polo 1.2 TDI Bluemotion..3 litre yakar :)
-
-
-
-
Maşallah allah nazarlardan saklasın..
-
-
-
spoiler farklıymış ilk kez görüyorum güle güle kullanın
-
Maşallah, çok güzel duruyor..
-
Maşallah çok güzel hayırlı uğurlu olsun.
-
Alıntı:
m. ali öz Nickli Üyeden Alıntı
spoiler farklıymış ilk kez görüyorum güle güle kullanın
BLuemotion'ların hepsi o şekilde :)
Hayırlı olsun. Çok uygun bir araç
-
güle güle kullanın masallah hayırlı olsun :)
-
Start stop,hill holder,Esp,sis farlari,body kit ,yol bilgisayari,deri direksiyon,15 inc aliminyum jantlar standart :)
-
3.0 lt yakmıyor... Daha fazla yakıyor ya da ben daha yaktıramadım. Hayırlı olsun.... Güzel araç...;)
-
Maşallah, çok ekonomik bir araç.Kazasız,belasız binmek nasip etsin.
-
Alıntı:
VWci Nickli Üyeden Alıntı
3.0 lt yakmıyor... Daha fazla yakıyor ya da ben daha yaktıramadım. Hayırlı olsun.... Güzel araç...;)
Deneyecegiz bilgileri paylasacagiz :)
-
hayırli olsun...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
-
Masallah bendede slowmotion var:) paylasimlari bekliyoruz
-
Ben en düşük 3.6 lt yaktım 700 km bir güzergahta. 1050 km'lik bir güzergahta 3.7 yaktım. sonrasında 3.9 ortalamalarım var. Bir de 4.1 . Bunlar en düşükleri diğerlerini yazmaya zaten gerek onlar 4.1 ve üzeri.
Şu an aracım 19200 km'ye geldi.
Ancak oldukça memnumum RCD210'dan bile... :D
-
gülegüle keyifle kullanın
-
Huzur bunda aslında :) Hayırlı olsun.
-
Sehirici en az 5.0 lt ortalama ilk 100 km de gorduk.Simdilik :) Biraz basinca 5.4 lt goruyor :) Cok yakiyor :)
-
2012 poloların farlarımı değişti ?
Bunuda gıdıklarsınız artık :D hayırlı olsun.
-
Değişmedi. Bu farlar trendline farları H4 ampul var. Diğer polo 6r'larda uzun kısa ayrı ve h7 var onlarda. Ben o farları daha çok beğeniyorum.
Ancak bu farların aydınlatmasını da oldukça başarılı buluyorum. Bir de sinyal farın içinde aynalı bir yer de olduğu için sinyal verdiğinizde tabelaları aydınlatıyor... :D
-
Alıntı:
Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı
2012 poloların farlarımı değişti ?
Bunuda gıdıklarsınız artık :D hayırlı olsun.
Haftaya basliyoruz :)
Kis lastikleri takacagiz :)
-
-
Maşallah güzel araç. Bluemotion test sürüşü günlerinde teste çıkıp şehir içi kullanımda 3.2 litre ortalamayı yakaladım geçen Perşembe günü. Aracı sakin kullanınca güzel tüketimler elde ediliyor. Ama benim ruhuma hitab eden bir araç kesinlikle değil. Yaksın ve gitsin. :)
-
Slogan şöyle olmalı yakmasın ama gitsin ;)
-
Maşallah kazasız belasız.Biraz km yaptıktan sonra yakıt düşücektir o zaman ki değerleri bekliyoruz :)
-
maşallah, 3.0 litre yakıt ortalaması dudak uçuklatan cinsten :)
-
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin maşallah
-
hayırlı olsun kazası belasız günlerde kullanın tam ş.içi aracı :)
-
Maşallah kazasız belasız...
-
-
Güle güle kullanın , şehir içi kaç litre yakıyor şu anda ?
-
konuyu hortlatacam ama birazdan WV düzenlediği Bluemotion yakıt yarışmasına katılacam bakalım nasıl değerler elde edecek cok merak ediyorum sıralamada
WV Polo Bluemotion 3,2 lt.
WV Passa Bluemotion 3,1 lt ile birinciler
bakalım ne olacak bugun
-
-
Alıntı:
KoramiraL Nickli Üyeden Alıntı
konuyu hortlatacam ama birazdan WV düzenlediği Bluemotion yakıt yarışmasına katılacam bakalım nasıl değerler elde edecek cok merak ediyorum sıralamada
WV Polo Bluemotion 3,2 lt.
WV Passa Bluemotion 3,1 lt ile birinciler
bakalım ne olacak bugun
Polo bluemotionda Kayseri şehir içi test sürüş günlerinde en az yakan bendim 3.1 litre. Ama o kadar kastım ki gaza basmayıp da arkadan en az 10 defa selektör atmışlardır. :)
-