Galiba uretimi durmus teknosa medimarket tarzi yerlerde yokmus nerden buluruz ya boyle kosede kalmis kredi kartina taksitle alabilecegimiz bi yer
Printable View
Galiba uretimi durmus teknosa medimarket tarzi yerlerde yokmus nerden buluruz ya boyle kosede kalmis kredi kartina taksitle alabilecegimiz bi yer
Vay be biz bunu bulamiycaz anladim:)
Çok zor sıfırini bulmanız. Bulursanizda pahalı olacak. Temiz 2. El bakmak lazım
ist.forumda saturn veya teknosada wardı 20-25 gun once. hala varmıdır bılemıyorum.
Bende kullanıyorum heralde infikat olana kadar benle oalcak:)
not: sanki bir ay önce viaporttaki electroword de görmüştüm.
Bimeks metrocity ve vatan bilgisayarda var hatta vatandaki satılmaz kısa sürelerde kampayaya giriyor çok iyi fiyata aldım ben 450 liraya almıştım kampanyada evdekiler rahatsız olunca dayıma verdim :D
3 ay z5500 aradım ama x530 buldum anca
Komşu Düşmanı :D
bende bi ara (fazla geçmedi üstünden :) ) tepeüstü meydandaki madiamark'ta görmüştüm teşir ürünü olarak satıyolardı kutusum neyim yoktu ama :)
2.el dusnurseniz temiz var elimde.
Maslak Electro world de dün gözüme takılmıştı hala var mı bu aletlerden diye bakınmıştım
499 TL miydi neydi fiyatı
yalnız teşhir ürünü müdür "0" ı varmıdır bilemem açıkçası..
gayrettepe elektroworld de vardı geçen baktığımda baya hemde :)
ankarada sadece electro world lerde goruyorum ben
istanbuldaki electro world lere bakmanızı tavsiye ederim
bakarim stoklara soylerim electro worlddeyim Ben
Teknosaya sorun diğer mağaza stoklarına baksınlar varsa getirtirler. Bulamazsanız Pm atın
yarın teknosa stoklara bakayım ama ankarada hıcbır teknosa mağazasında göremedim ben.
Geçen bir arkdaşımda çok aradı. En son bir yerde kalan teşhir ürününü almıştı.
Müstakil evde değilseniz, her an komşularla papaz olma riski yaratabilir :D
teşhir urunude alınabilir çok sağlam ürün :)
1 sene teşhirde çalsın ordan da satılsın geri gelmez :D
bu arada vatan bilg. ankara soğutozu mağazasında 1 adet gozukuyor teşhir olabilir veya problemli bir ürün olabilir gidip sormak lazım
Valla net bisey varsa bilen nokta atisi yapalim gidip aliyim hmn
dostum çok zor bu istediğin; benim arkadaşım aylardır arıyo
adama nasip olmadı askere gitti iki gün önce
Mamidekini ben almıştım 2 takım aldık sıfır halen canavar gibi inletiyor ortalığı heleki blueray filmlerde bildiğin sinema
en saglık şekilde ögrenmek istiyorsan teknosa,gold pc,vatan pc,media markt,electro world,saturn sabah ararsın ürün ismini söyliyip ellerinde varmı yok mu varsa hangi magzada var sıfırmı,teşir ürünümü bilgisini alırsın gider nokta atışı yapıp alırısın :D
şuan yanıbasımda bı tane duruyo,arkadasım cenkın evındeyım,kediside var 9 senedır besler,kedisini verir sıstemını vermez,o derece sevıyo :D ınanılmaz bır sıstem,yazlıkta acık alana kurduk bangır bangır kac saat caldı ne bir şişme nede bır arıza..cok yerınde bır karar,ınsallah bulursunuz ..
hocam electroworldde gördüm bende geçenlerde.Metroda da gözüme ilişmişti geçmiş zamanlarda. onun haricide teknoloji mağazaları hariç bilgisiyarcılara bir bakın derim onların elinde vardır illaki.
3.5 ay önce izmit vatan bilgisayardan sıfır olarak almıştım,tek kalmıştı ellerinde iyi denk getirdik..
o fiyata daha güzel bi sistem kurulur gerçi ama demek ki iyi tutdu :)
bende 1-2 ay önce çok aramıştım çok aramıştım, bulamayınca z623 almaya karar verdim. Gerçektende bildiğiniz komşu düşmanı, ztn full ses açamıyorum,5500 bir ev için cok fazla olduguna kanaat getirdim.
Gold elektroworld mediamatket ve teknosa turkiye genelinde bu magazalarda yok:( bunu bulamiycaz galiba ya
mavibilgisayar kapanınca elindeki çoğu mallar Electroworld'e geçti, Mavide acaip bir z5500 stoğu vardı ve bu stok hala EW'de mevcut. Bu yüzden bazen 499a sıfırını satıyorlar kampanya ile. Ben olsam kampanyayı beklerim.
arkadaşıma almadan öncede aynı şeyi söylemişlerdi, sonra pat kampanya yaptılar :)
ayrıca z906 da çıktı, satışları iyi giderse bir an önce 5500leri bitirmek istetyeceklerdir.
Teknosa olarak kapalı kutu sadece Sivas mağazasında görünüyor. tabi ikisini birden teşhire açmışlarsa bilemem ama sanmıyorum.
Z906 var muadili bence ona bakın