evet pampalar 15.01.2012 günkü buluşmamızın videosunu paylaşmak istedim buyrun canı gönülden :D YENİ VİDEOLAR EKLENMİŞTİR.
Printable View
evet pampalar 15.01.2012 günkü buluşmamızın videosunu paylaşmak istedim buyrun canı gönülden :D YENİ VİDEOLAR EKLENMİŞTİR.
bu kadar 106 nın ıcınde sarı cıvıc ın ne ısı var :D
başım döndü arkadan dolanıp tekrar geliyolar gibi :) maşallah
maşallah güzel görüntü ama aralara karışan araçlar olmasaymış daha güzel olurmuş
hondayı çekme ......q:hahaha::hahaha:
babada sürekli dönüyorlar gibi arkası kesilmiyor :)
23 tane 106 1 tane vts saydım maşallah maşallah. :)
bursanın pugçuları meşhurdur :D
hepsine maşallah
maşallah hepsine ...
biara dedim dönüp geliyolarmı amma cok 106varmıs ya :)
23 tane 106 maşallah Allah bereket versin.:D
Güzel bi gündü herşeyiyle :)
maşallah hava da iyi olsaymış keşke :)
Yanlız bi indigo mavisi eksik.:o Onun haricinde her renk var.:D
maşallahh o kadar 106 geçti sadece 3 tanesinin camı kapalıydı digerleri yarım açıktı....:D
araya bi tane caponn kaynamış hemide sarı:)
Hepsi çok güzel.Buluşmaya gitmiş kadar oldum :D:D
maşallah bursa da yalavo yolunda parçacı bi yaşlı amca vardı 2001 beyaz boyasına kadar orginal 106 vardı duruyormu o araç halen... orda asker ken çok uğraşmıştım vermemişti :D
Araçların hepsine maşallah.Buluşmaya gitmiş kadar oldum :D
en son 27yi buldurduk sonadan dağılmalar oldu zaten hocam havalar düzelsin bakalım inşallah daha iyilerine imza atıcaz.
aynen abi sen eskilerdensin sen daha iyi bilirsin bursaınn morettalı remuslu 106larını :D
aynen be alper abi olsun ama hem ilk hem hava şartlarına rağmen genede iyi toplandık :)
iki tane vardı hocam oonlar çay içme yerindelerdi :)
dışına aldanma hocam içi 106 onunda bağımlılık yapıyo :)
Maşallah aslanlara..
maşallah 106 candır..
aynen abi sen eskilerdensin sen daha iyi bilirsin bursaınn morettalı remuslu 106larını :D
hee iyi bilirim manzarada bizi gören pugçular aynalarımıza hep silme geçerlerdi :D bi türlü anlam veremiyodum o zamanlar :D
Gençler birdahaki buluşmaya bana da haber verin yav.
tam şenlik :)
maşallah hep böyle toplantılar olsa ne güzel olur
Linkkk Arkadaslar ?
redevil aramasın aranılan kan bulundu bana ulaş :)))