DSCF0451.mkv - YouTube
Keyifli seyirler....
Ali bileğine sağlık.....
Printable View
DSCF0451.mkv - YouTube
Keyifli seyirler....
Ali bileğine sağlık.....
harika maşallah
neresi burası ? egsoz ne var bu arabada?
maşallah r32 nin sesi fenaa..
ses mükemmel
maşallah güsel ve keyifli olmuş ve ayrıca aracın seside ayrıca çok güsel olmuş
maşallah. egsoz remus gibi geldi bana
r32 fena :D range yasin seyfettin mert :D güzel eğlenmişsiniz :)
Maşallah keyifli olmuş buarada seside çok güzel..
Maşallah ses çok iyi ya
Eğlenceli ve ses aşırı başarılı, maşallah :)
maşallah baya zevkli olmuş alan müsayit ses çok iyi..
almanyada 2009 da mk4 kasa stok r32 sesi duyma firsatim olmustu ayni bu tarz tok ve yirtici idi bende merak ettim orjinalmi ekzoz yoksa birseyler varmi:soru:
Geçen hafta sonu sesini bizzat kendim çalıştırarak test ettim gerçekten çok özel ve keyif veren bir ses...
ses güzellll
sesi harbi mükemmel
hakkaten çok iyimiş
türkiyede R32 varmı MKIV olanından..
sesine ailecek hastayız.. R32'nin
bir ara sahibindende mavi ve siyah olmak üzere ikitane satlik vardi
ilanları gördüm ama inanasım gelmemişti :)
bildiğim kadarı ile R32 MKIV TR'ye giriş yapmadı...
Grey market olarak girmiştir :) Maslak'ta siyah görmüştüm aşık olunacak cinsten ses duruş vs :)
TR'de olmayan araba mı var şaka maka :)
2004 golf IV R32 2006 kasa V R32 var yani hepsi
bildigim kadari ile mk4 kasanin r32 si tr ye giris yapti ve var ama ben almanyada stok r32 de aynen bu tarz ses duydum sanirim bunun sesi de stok olsa gerek,varsa birsey eklerler sanirim
bahadır teile bende bi video çekim hafta sonu R ile :D bununki az geldi bana :D :P
1.55sn deki ses burağın sesmi:)))
3 yaşından beri hastayım Şu sese !
süper eglence olmus valla yalnız bır range hastası olarak gozum ona takıldı :D
işte bu o ses.Yılbası gecesı uludagda ızledıgımm manzara gıbı olmus vıdeo gordugum R32 bu olsa gerek masallah sesine.
geçen hafta aynı renk r32yi ataşehirde görmüştüm ama onun jantları sarıydı çok muhteşem bi sesi ve duruşu vardı
seviyoruz r32yi:)
maaşallah araca
r32 ler 4 çeker mi beyler?
yer çok iyimiş gerçektende 4 çekerle keyif çıkartmak için böle geniş bi alan lazım kesinlikle ;) r32 nin güzel sesi eşliğinde eğlenceli bi gece olmuş,,,HGT den sonra bi r32 yada 350z almam gerekcek ses açısından tatmin etmesi için :D
Maşallah ses ciddi fena
mütiş bir ses :icon_tup:
Atatürk olimpiyat stadı otoparkını amacı dışında kullanmayalım lütfen :)
Bir aralar etiler de bi galeride satilik siyah vardi. Birde mavi vardi ama o istanbulda degildi zannedersem. Bir kere de cadde de bitane gri gormustum trafikte hic unutmam camlari acip o rolanti sesini dinlemistim bi saat boyunca. Ben bile bu kadar gorduysem vardir yani baya MK IV R32.
Bu arabaya oldum olasi hastayimda almanyada herhalde eiptuning in yaptigi bi turbo R32 yi gordugumden beri bambaska hisler besliyorum bu araca karsi youtube da bi kac videosu vardi..