arkadaşlar sizce kıyaslandığında nasıl arabalar donanımı geçelim tabi kıyaslama yapılmaz ama gerek performans gerek dış görünüm olarak boxster şöyle 99 2002 arası falan olsa.tabiki porsche her zaman porsche tartışmamız bi şekilde ama modeli vs
Printable View
arkadaşlar sizce kıyaslandığında nasıl arabalar donanımı geçelim tabi kıyaslama yapılmaz ama gerek performans gerek dış görünüm olarak boxster şöyle 99 2002 arası falan olsa.tabiki porsche her zaman porsche tartışmamız bi şekilde ama modeli vs
boxsterS kaç tane var aslında bir düşünmek lazım ama bulunabilirse hoş bir araba olur. Tabi noterdeki alım satımdan sonra nüfus müdürlüğüne de uğramakta fayda var :) :)
Adam akıllı alıp binmek için ben porsche a binmeyi tercih ederdim. S2000 zaten çok fantastik ve keyifli bir araba ama bir yanda da huzur duruyor :)
Performans olarak düşünürsek boxster s 2.6cc 258hp bi makinaya sahipti yanılmıyorsam. Keyifli gittiğine inanıyorum ve diğer disiplinlerde de s2000in önünde olacağına inanıyorum.
yani asıl soru amacımda oydu görkemcim hani donanım vs bi porsche ile kıyaslamak değil tabiki ama performans olarak merak ediyorum.yoksa biri porsche biri honda;)
bu soru olmamış alper kardeşim porsche her türlü her şekilde ne açıdan bakarsan bak üstün görkemin dediği nüfus olayınada katılmıyorum bu işler nasip kısmet artık hiçbirşey tık die satılmıyo her malında alıcısı var ama bunuda unutmamak lazım ve iki aracı karşılaştırmaya bile gerek yok bence
boxster ayrı bı olay, z3m olursa anca tercıh ederım ona karsı...
Boxster tercih ederdim. Ortandan motor ve süper dengeli.
AH be kardeşim Boxter S keşke 2.6 olsa makina :) 3.2 makina 252HP eskileri...Benzine de su muamelesi yapıyor...Şehir içi 17 18lt tüketimi var.
Ama tabi 6sn civarındaki 0-100 verisi 260km/s son hızı 1300kg ağırlığı...Asıl güzeli de markası. S2000 belki 91 model bir Porsche 911'i de geçebilir ama masraf ve maliyetleri karşılamaya imkanım oldukça Porsche alırım.
BOL 34 ıle boxter s ıle denemıstık cokca fark atmıstık. gıdısz acısından bence fıss bı araba
adı yeter porsche :)
2 araç arasında çok var fark birbirine yakın araçlar olmadığı için cevap belli porsche boxster
boxer in hzılanması cok iyi degil ama yol tutus konusunda ezer, marka ve sekli icin arkadaslar zaten gerekli yorumu yapmıs. porsche..
ama tabi direk 911 alamamıs porshe sevdalısı gibi gorunuyo boxer:)
aslında birbirine çok yakın araçlar (ikisinide kullandım) ama yol tutuş iyi diyenler jant ve lastik ölçülerindeki belirgin farkı görebilir.
boxter cayman'ın çıkmasıyla bitti. cayman 911'den de zevkli bence
eğer tune etmiycem efendi efendi gezerim piyasamı yaparım kızları tavlarım diyorsan hiç düşünme boxter al.
sezai bir gün porsche kullanırsan emin ol seversin hahahahah
yani asıl öğrenmek istediğim bu biraz saçma tabi bi s2binle porsche gibi bi arabayı kıyaslamak ama benim söylemek istediğim performans değerleri birbirine yakın değerleri var beygir olarak hacim hariç.yoksa bi honda ile s2bini kıyaslamak gibi bi terbiyesizlik yapmam:)bilmek istediğim bi roll de neler olabilir örn 100-250 vs üst hızlar vs.
kardeşim boxster s dediğimiz arabayı 100 de felan roll yapıldığında ben s2000 nin pek geçebiliceğini sanmıyorm yani bikere arkadan motor arkadan itiş bir ordan aktarmadan kazandı kardeşim ve sonrasında ağır bir araba sanmayın siz boxster ı 1300 kilo kardeşim böle bişide var vede 3.2 hacim 150den sonra baya bir fark edicektir 200 üstünü hiç sölemiyrm
adam mulayım bı amcaydı aslını ıstersen anıl 270 kusur cıvarı hp sı var sız benı nasıl gectınız ben bu sarabaykı satarım dedıydı o gece
hımm.yok ben inceledim herkes farklı hp ler yazmış kimisi 2,7 yazmış kimisi 3,2 kimisi 2,5 kafam karıştı beygirlerde aynı şekilde.modele göremi değişiyo anlamadım.o yüzdende model belirtmiştim zaten.açıklama için teşekkürler.3,2 hacim ise gerek yok zaten uzunda iddialıdır.zaten kg olarak avantajı oldunu sanmıorum s2bin de 1300 kg lerde. saygılar anıl baba.;)
s2k ile boxter arasında biri uzar gider durumu yok ama boxter s uzar gider. tabi hep stock konuşuyorum.
ama s2k ilede efendi efendi gezip piyasa yapabilirsin :D yaptıgımdan degil çünkü sadece işe gidip gelirken kullanıyorum.
ama bana sorarsan 98-99 boxter alıcagıma s2k alırım bide sıfır boxter alıcagıma cayman alırım.
bir kere çok kısa cayman ile bastık aynıydık fark dedigin cls63 amg ile ortaya çıkıyor :D
Boxter S ler 3.2 dir....250HP üzeri artıp gidiyor modeli ile...
Yurtdışı forumlarında, boxter modeline ( özellikle eski kasaya) NAYLON PORSCHE derler, ucuz bir porsche yerine pahalı sıradan bir speedster derler. Ben her türlü s2000alırdım.
220 230 hp lik boxsterler 400 metrede s2000 den daha hızlı değerler çıkarıyor testlerde.
naylon olsun olmasın sonuçta porsche yane :)
Bence s2000 daha mantıklı.Makyajsız boxsterlar tipisiz güzel durmuyor ikinci elleri zayıf zor satılıyor parçası,servisi pahalı çokta aman aman bir performansı yok büyük farklar atamaz s2000'e düzlüktede,pisttede.S2000 parçası daha uygun boxster a göre ikinci eli iyi,modifiye imkanı fazla.Sırf porsche diye ben boxster almazdım.
Olay bence surucunun aldigi keyifle alakali, her ikisinide kullandim acikcasi s2000 in verdigi zevkin 10 da 1 ini alamadim porche dan. Evet s2000 heryerde var ama bu yinede s2000 in kullanim zevkini ve performansini dusurmuyor. S2000 in adi porche olsaydi ikisii yan yana koydugumda sorgusuz sualsiz s2000 derdim. Kimde kac tane oldugunu ve markalari gormeden bakarsaniz olaya, ben spor ruhlu araba arayan birisiyim ve s2000 daha bi yaris pistinde hissettiriyor. oteki de aksam barin onune hatunla git arabasi gibi geliyor bana.. M z3 demis bir arkadas bence porche un kiyasi o araba olur. Oda annemin markete gidip gelecegi bir araba yada bi sahil turu atmak hatunla falan ... Kizmayin kisisel dusuncem ve kullanirken bana verdikleri his bu!! Ha bu arada yinede s2000 almam :) amacima uygun degil :)
En düşük modeli bile olsa porsche..
99-boxster s
Displacement 3179 cc
Max. output
(DIN) 255.5 PS (252.0 bhp) (187.9 kW)
@6250 rpm
Max. torque
(DIN) 305.0 Nm (225 lbft) (31.1 kgm)
@4500 rpm
0-100km/h 5.90s
0-100mph 13.80s
0-1000 mt 25.60s
top speed 260 km
boxsterın s2000 le karsılastırılabilecek hiçbir yönü yok bana göre...
bence bu tercih sadece goze we performansa diil daha cok paraya bakar(:
porshe alırım anahtarı masaya koyunca havam olur :D
ben sırf porsche diye boxster alırdım, ortadan motorlu arkadan itişli roadster kullanıyor olurdum, bi devri geçince motorundan mutfak robotu sesi gelmeyen bi arabaya binmiş olurdum. üstüne üstlük barın önüne çekince ya da masaya anahtar koyuncaki charisma-boost da yanında bonusu olurdu, açık ve net :)