[
Printable View
panik böyle bişey işte
Neyse yine ucuz atlatmış :D
şimdi ne efsane yorumlar gelir merakla bekliyorum :)
son ana kadar gayet başarılıydı ama freni bi yerde bırakmak lazım, çok rahat kurtarabilirmiş freni zamanında bıraksaydı...
neyse gallardosu warsa tamponunu alacak parası da wardır ne diyelim cana gelmemiş :)
turuncu çok iyi girmiş sağa ama yeşil kontrolü sağlayamamış
honda var orda ne lambosu aehaheahe
sağdan vtı süzülerek tr ye geliyor tam 30 a satılmalık anaanneden vtı :))
gallardoların arasında Honda.
eyvah eyvah :D:D
VTI mı o ne ?
piyasa yine çalkalanır şimdi +5000TL ekleyin piyasaya :D
Hızlı koşan atın pohu seyrek düşer :D
Az kalsın topluyodu bee.. :)
edit:buldum :D
bana da bu videonun maili gelmiş 6speedonline'dan baya meşhur demekki :D
turuncu daha başarılıymış :D öğretmesi lazım bu işleri ona
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=gsr8mMtomEY
yesil olan niye o kadar tirsmis ki :D ulan hayvan gibi yol bee
vıdeo ben goremıyorum sorunmu war
tamamen turuncunun puştluğu :) makas vs işlerindeki en çok korktuğum şeylerden biriydi bu iki araba aynı yere girmeye çalışma işi .. hatta çoook önceden komşumuz olan bi abi kardeş kapışıyolar, birinde honda var diğerinde civic, ikisi için de geçicek sadece tek arabalık yer var.. torosu kullanan "lan ikisi de bizim araba hondaya yazıktır bari ben patlıyım diyip" hondaya yol veriyo ve patlıyo :D
bu kadar lambo fazla gelmiş yola :D
kontra manyagı olmuş, panik olmasa okadar aslında daha yumuşak hamlelerle toplardı gibi gazla,
az daha kurtarıyordu.. neyse o konvoylarda dikkat önemli..
Makascılara pek üzülmüyom :) Uzun bisüre bidaha denemez
sistemler bile kurtaramamış
benzeri bana oldu. Cumartesi günü adapazarından iş toplantısından dönüyorum volvo ile E5 mertere geldim incirliye doğru tırmanırken dikize bir baktım arkadan uçarak iki araba gelio sağımdan ve solumdan . Önüm boş ama sol taraf dolu sağda dolu. Soldan BMW geldi sağdan Mercedes. İkisi aynı deliğe sığamadılar haliyle yan yana patlayıp dönmeye başladılar ben aralarından nasıl geçtim hatırlamıyorum.
az daha kurtarıyomus yaa üzüldüm yazık.
Adam frene abanmış resmen. Acemiliğini belli etmiş.
yalnız sedan EK'ya benim arabanın rengi ( turkuaz ) bayaa yakışıyormuş.. :D
Adamlarda makas kültürü olmadığı için panikle patlamış.Kocaman yol insaf :)
ucuz yırtmış genede ters adamlar ya lamburgini nin var neden makasa girerisn :Dadam gibi git yolunda
VTİ görülmesi bile yeter sahibinden comda fiyatlar 4000 artar :D
Esp kapali diye tahmin ediyorum
orta şeride geçtikten sonra adam gibi frene bassa , sağa sola dalmaya çalışmasa hiçbir şey olmazdı...
aslında kocaman yol panik olmasa kurtarıcak kadar yer varmış sert fren ile peşine girebilirmiş turuncu olan zaten hızlı gelip geçiyor
genede ucuz atlatmış
soldan Sİ sağdan ies..yanlış yolda makas atarsalar böyle olur :)
Honda Gallardoları ne hale getirdi herkes ibret alsın....
Bu Gallardolarda ESP neden çalışmadı anlamadım esp çalışarak bu olay olduysa büyük başarı....