Arkadaşlar saat 20.00 civarlarında bağdat caddesinde kırmızı rx8 feci kaza yapmıştı. Siteden birisimi acaba ? Geçmiş olsun ciddi bi kaza olmuştu.
Printable View
Arkadaşlar saat 20.00 civarlarında bağdat caddesinde kırmızı rx8 feci kaza yapmıştı. Siteden birisimi acaba ? Geçmiş olsun ciddi bi kaza olmuştu.
müşterimde aynen o saatlerde bi cooper dan bahsetti tede benle konuşurken.Cooper ayrı bi kazamı , yoksa uzaktan cooper a mı benzetti ilginç bi şekilde acaba.
Cooper'a benzeticeğini sanmıyorum rx8 olduğu bariz belliydi.
demin geçtim ama
geçmiş olsun umarım yaralanma vs yoktur...
kaza 20.00 civarındaydı zaten çekici almıştır çoktan.
evet ben de gördüm kötü olmuş,geçmiş olsun
geçmiş olsun işallah önemli bişey yoktur.
hayret. Aynı konudan zamanında ben açmıştım paladıumda s2000 kaza yapmıs bızden bırımı dıye gayet ıyı nıyetle mıllet atarlandı ettı nıe deşifre ediyon bılınmesını ıstemıodur belkı araç sahıbı falan demıstı. Bu konulara atarlanan yok. Bana denk gelıyolar :)
rx8 ede sahibinede geçmiş olsun
nasıl gidiyordu kim bilir.
kusura bakmayın ama cumartesi aksamı caddede kaza yapabilicek hıza çıkan birinin hakettiğini düşünüyorum. ( Can sağlığını dışarıda tutuyorum , maddi hasarlara)
Belki sen konuyu açtıgında plakayı deşifre etmişsindir
millet ona atarlanmıştır :)
tam hatırlamıorum ıyı nıyetle soyledıydım ama kendı gıbı sananlar kotu amaçla soyledıgımı sandı :) neyse salla.
Yok yaralı arkadaşlar o açıdan allah korumuş. Kendisi arkadaşımız.
Bitane makyajlı kasa var caddede kırmızı basık falan cok begeniyorum oysa kesin gözüm kalmıştır :)
bende geçerken gördüm kazayı bi kaç genç arkadaş duruyordu arabanın başında umarım kimseye bişey olmamıştır
Giderken lastik patlaması sonucu gerçekleşmiş sanırsam kaza...
Sahibi yakın tanıdığım bir arkadaş ama siteden değil. Allah a sükür cana gelmedi kaza
Caddede kirmizi bi rx var insalllah O degildir
Ctesi aksami etrafta bir suru kiz tespit edildi dikkat cekme moduna gir. Guuuum. Birakin arkadaslar allah askina yok soyle olmustur boyle olmustur. Akilli uslu gitse lastikte patlasa baskasida sikistirsa tekeri terste bassa o arabayi kontrol ederek durdurur. Araba zaten yol tutusu iyi ve kontrolu kolay bir araba. Bi de bildigim rx8lerde run flat var.
katılıyorum gençliğim caddede geçdi cadde caddeykenki zamanlar 95-2000 lilerin başına kadar bu süreçde gördüğüm kazaların %90 ı hep kapışdan süratten ona buna hava atıyım derdinden olan kazalardı..
burda tabi arkadaşların koruyucu bir tavrı var onlarada hak veriyorum bizde kaza yapan arkadaşlarımızı çok savunurduk o zamanlar toz konduramazdık..
yer kaygandı adam üstüne kırdı yolda kum vardı mıcır vardı v.b ama kazanında şekline bakıldımı kimse beni inandıramaz masumane bir kaza olduğuna tekrardan kardeşime geçmiş olsun diliyorum cana gelmemişya gerisi önemsiz..
nası böyle konuşuyorsunuz anlamıyorum?? nasıl olursa olsun kimse kaza yapmak istemez hee kimi kaşınır patlicağı bellidir o ayrı ama bu kaza hakkında bilginiz olmadan kendimiz senaryo yazmamız ne kadar doğru?? bende caddeye takılıyorum yanımdan son sürat geçip 1dk sonrasında ağaça patmış adam da gördüm başkasının sıkıştırmasıyla kaldırıma çıkan da..
bende birçok kez kaza yaptım inanın bana hiçbiri gazlarken değil hep normal seyir halinde geldi başıma tanıyan bilen birisi kazayı anlatmadan ön yargıyla kimseyi yargılamayalım. kaza yapan kişiye geçmiş olsun
Kesin gazlıyordu ediyordu denilmeside yanlış görgü tanığı gibi konusmanın manası yok kimse kaza yapmak istemez durduk yerde ama lastik patlama olayıda malesef araba rx8 ve cmrts olunca pek inandırıcı olmuyor ki öle olabilir.Şahsen ben ne zaman cmrts olsa s2k ve rx8 leri yırtına yırtına bagırtırken görüyorum özellikle caddebostan erenköy vs diyorum hatta nereye saplanıp kalıcak diye..Allah korusun neyse cana geleceğine mala gelmiş gecmiş olsun.
geçmiş olsun..
allah bidaha kaza bela vermesin cok gecmıs olsun.ve bukdr hıza tepkılı olan arkadaslar tanımadan bılmeden.sacma sapan tepkı gostermeleri yanlıs.
Cok gecmiş olsun.
Gazliyosa gazliyor size neki suren arkadas kesi dusunmustur neler olcagini size ne arkadas gecmis olsun deyip cekilemiyorsunuz baslatiyorsunuz tartisma sonra konular kapaniyor.
Kaza yapan arkadas gecmis olsun
geçmiş olsun kimseyi sorgulamak bize düşmez cana zarar vermediyse problem yok bence... he bu arada hepimiz gazlıyoz ben sanmıyorum gazlamadan giden yoktur yarın öbürgün bizde patlasak aynı konuşmayı size yapıldığını düşünün derim...
kazanın nerde nası geleceği hiç ama hiç belli olmaz , yok iyi olmuş öyle yaparsan böyle olur söylemleride çok saçma . Adı üstünde kaza bu .Nası yaparsa yapsın iyi olmuş denmez kaza yapan adama.
Geçmiş olsun , cumartesi saat 15.00 gibi öğlen kırmızı RX8 egzoslu olan o kadar gazladı ki cadde bostan sahilde onun kaza yapmış olma ihtimali var yerler çok kaygandı .
mala gelsin cana gelmesin ...
iyi olmus demek yanlis ama ctesi aksami yaya trafiginin en yogun oldugu ve kaldirim ile yolun ayni seviyede oldugu gayet kalabalik olan bir yerde arabayi pert edecek kadar hizli gitmekte dogru degil. bizlerde roll yapiyoruz ama trafigin en tenha oldugu saatleri tercih ediyoruz.ben hiz yapmasini tenkit etmiyorum sadece hiz yaptigi yer ve saat cok yanlis.
beyler toplasanız 10-15 kere gittim caddeye ve her gidişimde marka model ayırtmaksızın gazlayan zıplayan arabalar geçiyo yanımda. korkuyorm bir gün biriside bana denk gelicek diye. valla yazık yolu ordan geçmek zorunda olan insanlara....
arkadaşada geçmiş olsun inş kendinde bişi yoktur.
araç sahibi arkadaş forumdan olsada olmasada geçmiş olsun diyorum allah hiçbirimize kaza bela göstermesin arkadaşlar...