Arkadaslar avcilarda arkadasimin is yerinde sedefli beyaz boyali 4 adet 206 rc jantlarim ve lastiklerim calinmistir napsak bilemedim konu acip paylasmak istedim kapali yerde duran malzemelerdi ama gitti
Printable View
Arkadaslar avcilarda arkadasimin is yerinde sedefli beyaz boyali 4 adet 206 rc jantlarim ve lastiklerim calinmistir napsak bilemedim konu acip paylasmak istedim kapali yerde duran malzemelerdi ama gitti
nasıl olur ya :S nasıl çalınmış
geçmiş olsun kardeş inş bulunur
Ya sorma eser kapali yer guvenlikte var guya ama onunda fis oldugunu herkez gordu bu durumda
arkadaşının iş yeri yol geçen hanı gibi bir yermi nasıl 1 takım jant çalınır :S telefon değil laptop değil kimse görmemişmi :S var bu işte bir iş
4 tane jant-lastiğin güvenliğin gözüne takılmadan çıkması garibime gitti.Geçmiş olsun.
Guvenlik gormeden cikmasi garip Bide arabayla calinmis guvenlik yasli bi herif belkide gordu bisey diyemedi ama yazik oldu :(
sahibindeni takip et çalan kisi ordan satabilir gecmis olsun
Geçmiş olsun ya üzücü :(
emre cok geçmiş olsn arkadşım. üzüldüm :(
Peess!!!! Geçmiş olsun kardeşim.
Emre kardesim gecmis olsun :( aq bebeleri napcaklarini sasirmislar
Aklimizda olsun sahibinden de felan denk gelirse dicem ama onlar el altindan satar oc lari
Aklımızda olsun
Bu aralar herkezte bir bela var Emre
Kimlen konuşuyorsam bıçaklanan mı takla atan mı adama vuran mı hırsızlık olan mı ne yapmak lazım gerçekten kötü bir dönemdeyiz
Emrecim, geçmiş olsun...
alla alla bende evelki gün esenyurttan avcılara giden mavi bi rc gördüm jantları beyazdı :S
ozaman tamamdır nazarımmı deydi ne halt yedim:( geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun :(
gerçekten geçmiş olsun arabanın kapısının bile çalındığı bir ortam oldu artık bulmak zor jantları el altından satarlar ama bence sen iş yerini incele biraz kapalı yer ve güvenlikli çalınıyor kamera falan varsa iyice incele çıkar bi terso ufak bişey değil dört adet jant yani
çok geçmiş olsun :(
böylelerine su katılmamış o.ç. denir heralde..! Çok geçmiş olsun bir arkadaşında dediği gibi sahibinden ve diğer siteleri takip etmekte yarar var...
etrafta mutlaka kamera wardır iyice sordur et polise git çatır çatır hersey cıkar artık heryer bbg evi gibi oldu mutlaka bir yerde olay çözülür peşini bırakma
Çok geçmiş olsun...
geçmiş olsun,üzüldüm.
cok gecmiş olsun :( cidden can sıkıcı bi durum...
çalınan mekan neresi
tuh gecmıs olsun emree bukadarmı ınsalıgınız koreldıı yazık yavv cok uzuldumm
gecmis olsun
onu alan tanidiktir onceden gozune kestirmistir bence
has..... nasıl oldur öle bişey la... vay amk :S
geçmiş olsn knkam....
geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Umarım izine rastlayabilirsiniz...
Emre geçmiş olsun :(
Abi geçmiş olsun varmı yapabiliceğimiz bişey?
pek sanmıyorum ama inşallah bulunur
yoksa 3 5 güne boyayıp satılığa çıkarır oçları
Gecmis olsun kanka :S tam olarak nerden calindi?
çok geçmiş olsun eser abininde dediği gibi telefon değil leptop değil 4 tane lastik jant var bişey ama çözemedim , sahibindende bi inceleyin koymazlar ama yinede bi göz atın