khan Nickli Üyeden Alıntı
forester iyi arabadir.
dogru ama biraz eksik bilgiler verilmis,
98 foz s 98 gc8 parcalari ile yuzde 90 aynidir devamida 99 99 ile vs gibi gider. 2001 2002 turbolar 2001 wrx ile cogu parcada benzesir, 2003 foz 2003 wrx ile , 2004 ve 2005 ise yine 2004 wrx ile ama onceki modellere ilave olarak 2004 ve uzerinde stilarda oldugu gibi avcsli kapak cikar.
duz sanzimanlari saglamdir cunku ayna mahruti kisa oldugu icin daha az yukte kalir ve sti sanzimanlari gibi yag pompalidir 2001 uZeri duz sanzimanlar. otomatik sanzimanlarda ise 2005 lerde kronik problem vardir ama bir kere gerekli islem yapildiysa veya yapilirsa tekrarlamaz. cogu 2005 in sanzimani garantiden degisti.ben kendimde forestera bindigim icin oldukca detayli bilgi sahibiyim foresterlar hakkinda sorusu olan varsa yardimci olmaya calisirim. benim foresterim komple sti swapli motor, sanziman , yuruyen ve setup olarak ayrica ilave olarak 2.5 dartonlu dolu motor, cosworth dolu kapak ve gecici olarak vf37 setup ile biniyorum su an asagi yukari yazilimli egzozlu sti ile kafa burun gidiyor, yaza biraz daha ayrintili isler yapicam. 6 ileri dccdli sti sanzimanda arabaya bambaska bir tat verdi tabi herseyden ziyade, cok keyifle biniyorum ben forestera cogu kisi anlamiyor cok saka yapiyorum eglenceli oluyor.