Ankaradakilere özenmişler
Meşhur köprü üstü çekimlerinden birisi
specler
Scirocco specs: APR reflash for 98ron gas
Megane RS specs: intake, ecu reflash, turboback exhaust, intercooler
Scirocco 2.0 vs Megane RS - YouTube
Printable View
Ankaradakilere özenmişler
Meşhur köprü üstü çekimlerinden birisi
specler
Scirocco specs: APR reflash for 98ron gas
Megane RS specs: intake, ecu reflash, turboback exhaust, intercooler
Scirocco 2.0 vs Megane RS - YouTube
yunan enkası galiba :D
gokhanın megane rs parça pinçik eder bo lolipopu :D
megane rs lerin değeri artıcak kesinlikle millet yeni uyanmaya başlıyor uğraşanlar karşılığını almaya başlayınca tabiki ben stok megane rs imle 1.4 stage 2 rocco nun 1 boy arkasında gidiyorum ve aracı ilk aldığım gündü ilk kullanmamdı şimdi alışma evresini geçirdim deneme şansım olmadı ama kesin kafa kafaya yada 1 boy geçerim gibime geliyor
Burası Kıbrıs Rum kesimi onların ünlü rolling yolu köprüden cıkar cıkmaz gazlıyorlar adamlar yıllardır bunu yapıyor yerleri hiç değişmiyor... Bence bizim Türkler bunlara özenmiştir...
güzel deneme olmuş
bir sorum olacak şu an gerçekten çok merak ediyoruz
revo stage2 , downpipe,egzos,filtre,intercooler lı 1.4 tsi ın arkasından stock megane rs kovalıyorsa
megane rs e şu an downpipe,egzos,filtre,intercooler, ve yazılım yapıyoruz yakında bütün işlemler tamamlanmış olacak inşallah
herşey bittikten sonra o scirocco ile nasıl yürümesi gerek yada bunun haricinde rollde hangi araçlar ile yürüyebiliriz ? stock sti ile sonuç ne olur ? :)
Turuncu ve sunroofsuz Megane RS..
Hmm, bulsam da alsam :D
Dostça deneme olmuş, maşallah. :D
mavi sunroofsuz daha güzel :P
rolling mi, stones harici tanımam.
megane rs e ne yazılım düşünüyorsunuz?
hangisini ben kullanırsam o geçilir. :D
Canlı makina maşallah...
Şirket aracından böyle bir performans, pes doğrusu.
arka koltukları ruhsata işletmişlerdir o zaman.
Ohooo
Arka camsız mı çıkıyor bunlar birde, kestir cam açtır... İş çok ya. Kırsalıda basarlar depoya kaçak. Temiz
Motorun detayını bilmiyorum ama çok serii yokuşta falan sıkıntı olmaz. Bi de 4 çeker diye biliyorum, karda falan sevkiyat aksamaz.
Biliyorum, biz accenti kırdırıp 3 tane megane rs almıştık. Memnun kalmadık, trophy sipariş geçeceğiz, Dieppe ile yazışmalar sürüyor.
1. Köprüden geçemez yine de. Bilginiz olsun hocam.
Kartepeye bile çıkarken ayıplanır bu araç :D
Videoya bakıyorum da ya Megane da bişeyler eksik ya da Rocco da bişeyler fazla yazılanlara göre. Bi de ne intake i merak ettim.