araç soğukken ses çok az ve güzel ama ısınınca egzoz sesi özellikle araç içinde 2 katına çıkıyor..
bu normal midir yoksa bir sorun mu vardır, sebepleri neler olabilir ?
Printable View
araç soğukken ses çok az ve güzel ama ısınınca egzoz sesi özellikle araç içinde 2 katına çıkıyor..
bu normal midir yoksa bir sorun mu vardır, sebepleri neler olabilir ?
HKS silent :D
sogukken çok sessiz ısınınca sanki biraz fazla artıp ugultu yapıyor gibi..
ne yapabilirim diye soruşturuyorum :)
normal bir durum .aynı şey benim arabada da oluyor
o araç ısınınca degildir, eksoz ısındığı için öyledir :D mesela 106 cılar eksoz patlatmadan önce eksozu ısıtır, hatta alev atmadıgında eksoz soguk o yüzden pek cıkmaz derler :D
aynı şey degil mi motor ısınınca eksoz da ısınmıyo mu:rolleyes:
Aynı şey otto kullanırken bende yasamıstım ılk 30 dk kullanımda ses normal ama sonrasında rolatınde dahı cok tatlı ve yuksek ses verıyordu.Sanırım ıcındekı demır elyaf komple ısındıgından seste boyle bır degısım oluyor.
Sargılar var egzoz için onlar çözüm olabilir heralde...
Egsozdur muhtemelen de küçük de olsa bir ihtimali yazmadan edemedim;
Eğer patırtı gibi bir sesse ve daha çok motor bölmesinden geliyorsa manifoldda veya contada hata olabilir. Isınınca manifold çatlakları ve conta yanıkları daha çok kaçırır.
Benim araçtada tam tersi egsoz ısınınca ses kesiliyor Komple airmass ara borular ile Otto Slashcut kullanıyorum,
Isınınca sesin artması normal
Aynı durum bende de var. Ottoyu ilk taktığımda ses yoktu. Yola çıktım 1 2 saat trafik falan vardı. Bir ses geliyo. Dedim yandaki arabadan falanmı. :D Bende baya değişmişti. Bide kurum bağlama olayı vs var.
adam ses 2 katına çıkıyor diyor beyler
bunun neresi normal ?
resmen kaçak var eksozda veya manifoldta, ısınınca delik genişliyor
olmasın ?.....
bende remus kullanırken aynı şekilde ısınınca ses artıyodu.. silencer açık antalyadan izmire gittim sıkıştıra sıkıştıra izmir sınırına girdiğimde evden duymuşlar o derece ses arttı hatta :D
ekzozun sesi artar belli bir düzeyde evet son susturucu ısındıkça içindeki elyafların,sargıların yanmasıile ekzoz açılıyor tabi.ses normalinden daha tok ve sesli hale geir.ama senin dediğin gibi iki katına çıkmasın sanki kaçakla alakalı gibi
sorun var
susturucunun iç yapısı bozulmuş olabilir
ya arkadaşlar ses duymak için takmıyo muyuz bu egzosları sallayın gitsin varsın sesi çıksın
sök o zaman komple düz boru yap
güzel ses duymak ile gürültü uğultu duymak arasında fark var bence
normalde tam tersi olur beyler yanlıs yonlendirmeyelim normal falan demek yanlıs anormal bi durum.
egzoz ısınınca ses toklaşır sadece iki katına çıkmıyor
yorumlar için tesekkurler..
öncelikle : araçta ses olsun diye egzoz yok, mecburi oldugu için var. turbo olmasa zaten bir tane type-r egzozu takar geçerdim..
kaçak var mı diye iyice kontrol edecegim yarın sabah..
sen kimsin ve beni ne kadar tanıyorsun? sanırım beni sürekli birilerine sararken gördüğünü falan zannediyorsun. egzoz ses için değildir bunu anlatmaya çalışıyorum , eğer bu mantıkta isen sanayi işi egzozla hks'yi skunk'ı nvidia'yı aynı kefeye koyuyorsun demektir ki
bu da senin teknik bilginin yetersizliğini gösterir...
laf salatası veya boş yorum yapmadım sadece yanılgınızı size anlatmaya çalışıyorum sevgili arkadaşım
susturucu içindeki elyaflar ölmüş olabilir
yeni konu açmak istemedim bilgili arkadaşlara danışmak istiyorum headers+duz boru + son sus. olan aracta orta susturucunun yeri önemlimidir aracımda (1.6i es) airmass 4-2-1 headers (51 lik ) düz boru spor tip ( el yapımı ) orta susturucu 63 lük oem çıkış varex var 2500-3000 arasi ve 6000 devirden sonra seste düşme oluyor kısılıyor orta susturucu headersın çıkışında bulunmakta cevap veren arkaşlara teşekkür ederim şimdiden
güncel....
yaw oses oldum olası geliyo o arabadan bendeykende içine geliyodu kafamı şişiriyodu bi motor kulaklarına bi baksan sarktıysa kupaya veriyodur vibrasyonda var sanırım
eksoz ısındığı zaman sesi artar.Motorun ısınmasıyla alaklı bir durum yok ortada.
sorunun ne oldugunu bir türlü anlayamadım, kullandıgın sistemi daha detaylı (karışık olmadan tane tane) anlatır, nasıl bir sonuç istediğini belirtirsen yardımcı olmaya çalışırız.
alper bende de magnex slush cut var, araç soğukken daha tiz ve yüksek ses verirken ısınınca daha tok ve düşük ses vermeye başlıyor. egzos sesinin değişimi akustik yapısı, boru çapı - akışkanlığı ve motor gücüne baglı olarak değişkenlik gösteriyor.
Benim aractada tam tersineydi, ilk marsı aldıgında hafif gaz veridğimde cok saglam bi cızırdı yapıyordu. ısınınca o cızırtı ve ince ses gidiyor. üst devirlerde cat pat devam ediyordu. ısınınca sesnin değiştiğini daha hiç farketmedim hiç bi arabada ben:)
Arada bi can sıkıntısına son susturucuyu sökerim yerinden soğukken rolantide verdiği ses ile sıcakken verdiği ses arasında pek fark yok :) Methanol var ise depoda kısık çıkıyor ama sesi :D